Nazdravani de prin 2003 *4

Nazdravani de prin 2003 *4 | Autor: cristinamh

Link direct la acest mesaj

*3, *2,*1

Cine mai scrie: (lista su subscriere publica )

LauraB- Diana (11.03.2003) & Sophia (6.11.2009), Vancouver, Canada
iuliana - Emma Ana (16.07.2003) & Diana Maria (7.06.2005), SUA
cristinamh - Andrei (2.08.2003) & Iris (17.11.2005), Bucuresti, RO
l_carmen2003 - Alexandru Mihael (15.08.2003), Iasi, Romania
Sasha.p - Horia Alexandru (18.08.2003) & Laura Iris (08.07.2009), Bucuresti, RO
ankalaura - Eliza (26.08.2003) & Erika (1.07.2008), Canada
irinuca - Radu Petru (28.08.2003) & Raluca Ioana (26.06.2006), Bucuresti, Romania
mihaela_s - Silvia (10.09.2003) & Diana (22.11.1996), Suedia
danat - Radu Stefan (17.09.2003), Viena, Austria
liliac - Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009), Galati, Romania
liliana csaki - David (17.10.2003) & Laura (24.06.1999)
ciuf - Luca (11.11.2003) & Eva Maria (21.04.2006), SUA
vikinga - Aldo Daniel (15.11.2003), Nadja Maria (30.03.2007), Letizia Linda (8.01.2010), Germania

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iuly, imi dau silinta de pe/acum, zau, sa nu uit de ziua emmei. daca patesc ca al erika, cer de-acum iertare.

ce pregatiti pentru ea? diana si anul asta e invidioasa?

anka, fata rea , dupa ce ca salivam la prima poza, trebuie sa pui tu si poza cu interiorul, sa mor eu aici de pofta...

cred ca am scapat de zuzu pets, mi-a scris o prietena pe mess ca al ei a doua zi s/a stricat, a inceput sa mearga numai cu spatele. l/am pus pe andrei sa citeasca, sa se convinga .

de cantonamentul irisucai n-am scris pentru ca luni pleaca. maine facem bagajele. cristi imi tot spune sa nu-mi fac planuri saptamana viitoare, ca plec la munte. eu o tin una si buna ca nu.
am pus-o sa se spele. oricum la asta o va ajuta sotia antrenorului, stie sa se spele pe dinti, sa se imbrace in pijamale si... cand se va baga in pat, sa ma sune sa vorbim. mai raman un pic din mofturle de la mancare, dar daca nu mananca nu-i ia nimeni nimic de ale gurii pe langa.
nu stiu inca daca imi incap bagajele in trolerul ei...

in schimb sunt suparata ca a picat expeditia la omu, ma voi duce singura dupa fata, adica cu andrei. si ma gandesc sa urc doar cu telecabina la babele, apoi sa mergem pana la caraiman... si sa coboram tot cu telecabina. chiar nu ma vad singura in padure cu 2 copii, la cati ursi sunt la busteni
am incercat s-o convng pe nasi-mea sa il ia pe-ala mic, (1.8 ani) si sa mearga cu mine, dar ii e frica sa plece doar ea cu copilul, ca "daca nu se descurca"...

cam atat de la noi deocamdata...

Cristina
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine v-am gasit, noi abia ne-am revenit... Alex a avut dimineata examenul de engleza, de la ora 9 pana pe la 14... ma rog, Alex a iesit pe la 12, in functie de cat de repede au intrat la speaking...
A fost bine, Alex spune ca a fost si usor. Teacher a spus ca e mandra de copiii ei. Si eu.
Am venit acasa si a cazut la datorie, a dormit de la 16 la 18,30... rupt, nu alta.

Ne bucuram ca am terminat si a intrat in vacanta...
Am aflat azi ca de pe 19 pe 30 iulie au scoala de vara, Alex e programat pentru reading, fiecare copil la ce sta mai prost. Doar ca reading-ul e de la ora 15 la 17... si nu stiu cat de cald va fi...
Taica-sau nu voia sa il mai lase la sc de vara insa Alex a inceput sa planga, ca vrea la engleza ca nu vrea vacanta fara engleza asa ca s-a votat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani frumosi si buni, Erika !

chiar ca arata super tortul ala. si noi, tot asa, facem in casa cam toate.

Carmen,
felicitari lui Alex, ce baiat mare si constiincios ai

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Cristina, mie mi se pare greu de facut traseul ala 2 copii si un adult. asa ca mi se pare buna ideea cu telecabina si caraimanul, eventual pestera.
dar poate va "lipiti" de un grup ce coboara.

Mergi la inceput

La multi ani Ericasa cresti mare, sanatoasa si fericita! Iti dorim o copilarie fericita alaturi de surioara ta!

Iuliana, si la noi se cere sa stie sa citeasca in clasa intai... doar ca e mai simplu in romaneste...

Cristina, pupici lui Iris, un cavaler de imprumut e ok, atat timp cat e doar suplinitor...

M-am distrat saptamana trecuta. Alex a fost invitat la o petrecere de o colega de la engleza din cealalta grupa, care tocmai a terminat clasa a III-a... si il intreb cum de... ea e mai mare totusi...
Mi-a raspuns:
- Ea stie ca am terminat clasa a II-a...

Va las, plec sa fac ceva bun la comanda copilului... noroc ca vrea salam de biscuiti si se face usor...

Mergi la inceput

Multumim Anca, cred ca pur si simplu are dreptate, s-a obisnuit sa se intalneasca cu copiii si e prilej de joc...

Mergi la inceput

ia uite-i ma, mereu se dau mai mari decat au... felicitari lui alex pentru examen!! si cant te gandesti ca putea fi si tort azi

buli, chiar daca mergeam la omu, tot cu telecabina urcam. eu am facut jepii, n-as duce copiii pe traseul ala. si la coborare imi e teama, pentru ca e neingrijit, si banuiesc ca nu l-au marcat in ultimii 10 ani...
traseul la omu era cu telecabina la babele, apoi omu (nu ziceti ca am manaca rau... e traseu de 2,5 ore ), si coborare pe valea cerbului.
daca n-ar trebui sa conduc eu la intoarcere, m-as duce, apoi m-as intoarce la telecabina.
ooof, mi-e o ciuda de nu mai pot!!

ce n/as da sa mute tati examenul de pe 14 pe 15 , atunci sigur ma duc. daca sunt locuri, dorm acolo.

iris e emotionata. am facut bagajele, i-am pus fiecare categorie in pungute, cu etichete pe ele. macar asa cine o imbraca o sa stie usor ce gaseste in punga respectiva. acum ma intreba... "mami, cealalta maine plec?" da "ca bine imi pare, abia astept!"

din maximele drumului... "mami, sa-mi pui 2 sanvisuri, ca poate unul nu/mi ajunge!" "imi dai si bani de mc'd?" NU

a exersat cu telefonul, se ducea in bucatarie si ma suna. "mami, sunt la munte, uite, e frumos, am terminat antrenamentul...."

tragem aer in piept... i-am explicat unde e prosopelul, pijamaua, cu ce sa se imbrace...

am inteles si de ce tati nu era de acord... ca el a plecat mereu cu ai lui in tabara. e drept ca erau cadre insotitoare, dar erau acolo. il compatimesc. n-are idee ce-a pierdut .

Cristina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristinamh

am inteles si de ce tati nu era de acord... ca el a plecat mereu cu ai lui in tabara. e drept ca erau cadre insotitoare, dar erau acolo. il compatimesc. n-are idee ce-a pierdut .

Cristina

total de acord
distractie faina lui iris

Mergi la inceput

Cristina, de acord cu tine.
Tort a avut pentru ca dupa examen, teacher a organziat o mini petrecere cu clovn, tort si suc... asa ca s-au descurcat...

Mergi la inceput

gata, pus copil la tren.

aseara am intrat pe site-ul hotelului, sa-i arat cum e camera, unde sa-si puna hainutele, etc. si... surpriza.... se pune andrei pe plans, ca vrea si el... pai da, cat m-am rugat de el sa se duca, el nu si nu, ca nu danseaza atat. dar acum voia la munte. nu mai zic ce-a plans azi la gara ca el de ce nu pleaca, deh, erau mai toti copiii de la dans, plus tren,plus toata lumea vesela... http://media6.dropshots.com/photos/92108/20100704/134538.jpg
irisuca de emotie a adormit greu. mai vorbea nitel, ma mai lua in brate, imi spunea c-o sa-i fie dor de mine... am stabilit ca eu nu o sun, sa ma sune ea cand poate vorbi.
aseara bagajele erau gata, s-a tot plimbat cu ele prin casa. de dimineata a tinut mortis sa si le duca singura.
http://media6.dropshots.com/photos/92108/20100704/125805.jpg
mie mi s-au parut multe,dar cand am vazut la gara ce bagaje aveau ceilalti... si ma intreba antrenorul daca i-am pus de toate, ca are asa putin bagaj! hehe, ce puzzle 3d am facut eu cu pungutele alea sa incapa...
in schimb nu-si mai incapea in piele, era numai zambet.
http://media7.dropshots.com/photos/92108/20100704/134659.jpg
http://media7.dropshots.com/photos/92108/20100704/140935.jpg
abia astept sa ma sune diseara, am stabilit ca-i citesc povestea de seara la telefon...
andrei e tot daramat. ca ii e deja dor de sora lui. si ca el ce face acasa... ei, gasim noi ceva.

Cristina

Mergi la inceput