Nazdravani de prin 2003 *4
Raspunsuri - Pagina 2
danat spune:
Wow, Cristina! Continui sa ma minunez de tine ce curajoasa esti! felicitari!
Cred ca la mine la cezariana nu au taiat medicii de tot cordonul ombilical, au ramas linkuri cred ca as simti ca rup ceva din mine sa-l vad plecand si facandu-mi cu mina din tren (la varsta asta, ma refer ).
Si pe mine m-au trimis ai mei de la 3 ani (!!!) in tabere, erau alte vremuri, stiu, dar orishcat
danat spune:
Ankalaura LA MULTI ANI pentru Erika!
Carmen felicitari frumosului si desteptului absolvent
O saptamana frumoasa tuturor!
buli spune:
aiiiii, ce mica si frumoasa-i si cum pleaca ea in tabara
Matei ar fi putut merge vara trecuta in tabara, dar n-a vrut sa doarma departe de mine.
asa ca va merge vara asta intr-un fel de tabara, unde va pleca dimineata si se va intoarce dupa amiaza. cred ca o sa-i placa pentru ca va fi cu tema de aeromodelism.
adevarul e ca e cam mamos, dar il las asa, daca incerc sa-l fac eu independent, mai tare se agata de mine.
de fapt are faze si faze: cind e independent si baiat mare, cind sta doar de gitul meu.
am hotarit sa-l las cum vrea el.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
cristinamh spune:
buli, e data . daca ma gandesc bine, sasha a fost primul care si-a incercat norocul cu fi-mea...
anca, pe unde esti...? remember cum o tinea de mana in parc acum cativa ani?
dana, dupa majoritatea celor din jur nu-s in toate mintile c-am lasat fata sa plece. la noi cred ca cordonul ombilical e la tati...
andrei comenta acum ca, daca era tabara de-aia numai cu mers pe munte chiar nu s-ar fi oprit din plans...
asadar am hotarat, mergem cu telecabina pana la pestera. ne vom petrece ziua pe munte si apoi acasa. pana la urma se pare ca vine si tati, desi pentru el telecabina e ceva ca trenul groazei. copiilor le-am povestit ca e mai "Tare" ca in trenuletele alea de la balci din care ei nu s-ar mai da jos, abia astepta. si au facut un misto crunt de tati, ca-i e frica...
si se intreba tati cu cine or semana astia mici...
apropo, o ora am impletit codite, le/am dar si cu ceva spuma de par, sper sa tina sa nu se desfaca.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
l_carmen2003 spune:
Heiii! Anca Buli, Alex e printul lui Iris si Iris e printesa lui Alex!
N-ai idee prin ce am trecut eu acum cateva week-end-uri prin Bucuresti cu Alex cand i se nazarea brusc ca a vazut-o pe Iris! Geaba ii spuneam ca nu e in localitate el o vazuse si gata!
Multumim Dana,, Criss si Anca... sa dea Dumnezeu sa il tina.
Criss, chiar ca ai curaj dar si ea are! Bravo ei. Asa printesa curajoasa mai rar. Pupici si lui Andrei.
buli spune:
nii, mah, n-am voie sa zic ca o fetita e dragutza - gata nu mai zic de-acu
chiar n-aveam nici o intentie de petit, eu il las pe-al meu sa se hotarasca singur.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
cristinamh spune:
haha, hai sa auziti una buna!!!
si proaspata!
"trebuia sa ma treci pe lista, chiar daca am zis NU! de ce te-ai luat dupa mine...?"
cine vrea sa traga concluzia???
asta dupa ce la gara am mai auzit si "aveai dreptate mami ca o sa fie frumos..."
... ah... abia astept urmatoarea ocazie
edit>
m/a sunat fi-mea. conform dispozitiilor, daca e in pat in pijama poate sa sune. si cum i-a culcat nitel, m-a sunat si fata.
e in camera cu o fetita mai mare, care i-a citit deja o poveste cu micuta sirena. cu trenul i-a placut foarte mult, din bagaje i-a mai carat antrenorul. muntii sunt "mari", mi-a raportat si meniul de pranz... si ce-a ciugulit din el.
acum s-a culcat si vorbim diseara iar. ioi, ce inventie si telefoanele astea! din prima tabara am reusit cu chiu cu vai s-o sun pe mama dupa 2 zile, cand am aflat unde e posta si am dat o taxa inversa... sa-i spun ca am ajuns bine
Sasha.p spune:
cris - azi ne-am intors de la mare, de aceea am disparut, ca acolo, adica in Bg, nu aveam conexiune la net pe tel, ramanea pe connecting cate juma de ora, pana am renuntat ...da, asa e, Iris e data/luata, ce tare ar fi sa o cheme pe nor`mea ca pe fi-mea !!!
Anka - la multi ani pentru Erika, racusor mic si dragut, ca a inceput sa imi placa zodia de cd cu fi-mea !
Nu am citit prea mult din urma asa ca va zic doar 2 vorbe despre mare : uitati Bulgaria !!! A fost nashpa !!! Incepand cu faptul ca am ajuns acolo si ne-au trimis la alt hotel ca la cel la care platisem de 2 luni, auziti voi, nu mai erau camere libere!!! sa ii strangi de gat si alta nu! Continuand cu mancarea proasta si aproape aceeasi in fiecare zi, cu mici diferente, adica ce a fost ieri daca nu e azi e sigur maine. Si cu farfuriile si tacamurile clatite, nu spalate, si cu furnicile din camera, si ceea ce a pus capac cu limba romana vorbita de 99% dintre cei prezenti. Si nu as avea nimic cu asta, dar erau numai ... cu obiceiurile "noastre" de a ocupa sezlongurile de la 6 dimineata cu prosoape, papuci si galetuse, cu alergatul si tipatul copiilor pe culoare (in situatia in care parintii sunt langa ei si nu le zic nimic), cu umplutul a cate 3-4 farfurii cu varf fara macar sa le manance cineva, cu imbulzeala si impinsul celorlati la coada de la mancare.... ar fi multe, oricum ne-am jurat ca nu mai calcam acolo.
Scuze daca am fost patimasa, dar m-am descarcat si eu de nervi, sincer numaram zilele sa vin acasa, daca nu eram cu copiii nu stateam toate cele 10 zile.
Revin ...
cristinamh spune:
sasha, pai ce sa facem, dupa 1000 de ani se reface taratul romano-bulgar... te simti ca acasa de ambele parti ale dunarii...
azi la 7 suna fi-mea. normal ca toti dormeam, dar ea se trezise. aseara ne-a sunat din 5 in 5 minute, cum isi mai amintea ceva...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
l_carmen2003 spune:
"Mneatza.
Sasha, asta spuneam si eu anul trecut, iar noi am stat la hotel Luna, numai cu rusi si sacandinavi... dar tot aia, relativ la mancare si obiceiuri... ma refer la rusi si nu numai... cand se imbatau se aruncau in piscina cu urlete de fericire indiferent de ora din noapte... iar personalul nu intervenea pe motiv ca noaptea ei nu pazesc piscina...
Si aproppos de furtul de masini de care se vorbea in presa, masina noastra era parcata in spatele hotelului, intr-o parcare pazita. Si opreau autocarele langa parcare si se punea pe urlat alarma... Cand am ajuns la hotel, in prima zi, se intrebau paznicii din ce an e masina si cam cat costa si noi o faceam pe niz'nai-ul ca e veche ca nu stiu ce... era prea suspect interesul - nici macar noua nu era, ca avea vreo 4 ani... si intr-o zi ni se sugereaza de catre seful pazei sa ii scoatem alarma ca ii deranjeaza pe cei din hotel!!!! La noi sa scoti alarma e echivalent cu a o lasa deschisa! Normal ca am spus nu, dar ca idee... si cica plateam parcare...
De mancat noi am mancat in statiune caci Alex nu punea gura pe mancarea aia... dar mancarea mi s-a parut ciudata, cam grasa pe gustul meu fin.
Si mancarea proasta si galagie si mai ramaneam si pe jos!