Nazdravani de prin 2003 *4
Raspunsuri - Pagina 3
Sasha.p spune:
Carmen - si la noi in primele zile au fost multi rusi si niste nemti rataciti, dupa care a venit puhoiul - cu autocarul, cu multe masini, ca nici locuri de parcare nu mai gaseai. Noroc ca in primele zile, fiind si mai innorat, am fost pe la Varna, pe la Balchik, pe la Nisipurile de Aur, dupa care, cand am vazut ce nenorocire era in parcare, nu am mai miscat masina din loc. Apropo, noi am fost la Constantin si Elena, o statiune micuta si plina de copii, de aceea am si ales-o, precum si pt faptul ca era mai aproape de casa decat altele, gen Nessebar, Duni, Sunny Beach. Si noi am mancat in "oras", mai ales seara, ca la pranz astia mici nu aveau rabdare de restaurant. Oricum Sasha nu prea mananca, in ciuda celor 28 de kg - Dana, la pranz ciugulea ceva carnita sau paste, mai mult fortat sau amenintat ca nu primeste inghetata. Pe care nu a ratat-o niciodata...
Oricum, la anu` se mareste fi-mea (motivul pt care am fost in Bg fiind aproprierea de casa, ca ea nu suporta sa mearga cu masina prea mult), si mergem in Grecia sau Turcia, eventual Italia.
Apropo, am vorbit cu o prietena care sta la Paris si mi-a zis ca Disney vara e crima si pedeapsa, ca se sta la cozi si cate 2 ore sa te "dai" in ceva, ce parere aveti, voi cand ati fost ? Mi-a recomandat octombrie - noiembrie ca sa fie lejer si sa stam la un hotel chiar la Disney.
Incerc sa recuperez ce ati scris, dar deocamdata sunt cu casa plina de bagaje, rufe, jucarii, colace si alte "umflaturi", genti ... of m-am saturat de facut/desfacut bagajeeeee...
cristinamh spune:
ghici ghicitoare, de cine ii e dor lu' fi-mea...
"mami, poti sa lei telefonul la calculator sa-l sun pe alex, printul meu"?
si cum alex nu era disponibil, l-a cerut pe tati...
in schimb cu mine schimba trei vorbe, apoi il cere pe andrei...
si andrei, azi, in disperare de cauza, a invitat-o pe prietena lu fi-mea sa se joace cu el. si ea, tot disperata ca iris nu e, a acceptat. o asteptam sa apara.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
danat spune:
Neata!
Anca (Sasha) da, asa am auzit si eu de la o prietena de aici, care a fost prin primavara cu fetita ei la Disney Paris, ca norocul lor a fost ca erau un grup, si copiii se antrenau unii cu altii, dar ca pt fiecare prostioara in care s-au dat, au stat minim 45 min la coada Frate, urasc imbulzelile astea! Sigur, te gandesti la copii, ca pt ei mergi acolo, dar si-asa...
Asa ca, nu stiu ce sa te sfatuiesc, in ce perioada a anului o fi mai lejer?! Poate spre toamna-iarna, cum zici tu, o fi...
Cristina ce mai zice/face Iris?
l_carmen2003 spune:
Criss, vrei sa o sune pe Iris Alex? Da un numar de telefon...
Anca Sasha, noi am fost in iunie, de pe 4-5 pe 14 parca... era inceput de sezon si intradevar, nu era aglomeratia foarte mare...
cristinamh spune:
carmen, iris nu umbla cu telefonul la ea. si nici eu n+o sun, ma suna ea cand e in camera si vrea. duminica cand ajung eu la ea, dau un semn.
azi dim ne+a iertat, ne-a sunat abia cand s+a intors de la masa. daca a ajuns fi+mea sa manance si gemul la micul dejun, e clar ca portia nu+i prea mare... comentariul a fost "nu era gemul asa rau". oricum altfel nu pune gura.
din ce mi-am dat seama, au si program de alergat afara dimineata. apoi antrenament. pranz.somn. antrenament.joaca. cina. plimbat prin camerele altora (asta aseara, ca la 22.30 fi-mea abia se intorsese de la nu stiu cine)
dar sunt tare tare mandra de ea, nu a plans deloc, si e ascultatoare.
iar andrei... asa frumos s=a jucat cu prietena ei aseara... si-a rugat-o sa vina si azi pe la noi... sunt sadica, dar asa bine imi pare ca trebuie sa-si suporte deciziile. sa vada si el ca nu totdeauna are dreptate.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
l_carmen2003 spune:
Cristina, Andrei e leu si greu va accepta asta. Eu nu le am cu zodiile si nic nu prea cred in asa ceva dar de cand cu fiu-meu, parca tot ce e scris acolo e scris despre el.
Si fii convinsa ca cel mai greu ii e fiindca ii e dor de sora-sa!
Adevarul e ca e de admirat Iris. Sincer.
cristinamh spune:
aaa, nu stiu cum e cu alte zodii, dar eu cu leul si scorpionul sunt convinsa
ii e tare dor de ea, ca nu au fost despartiti decat asta iarna, cand l-am pedepsit. si acum sa stie ca sor-sa e la munte... il roade rau. abia daca schimba 2 vorbe cu ea la tf, iar ea il cere mereu.
azi dim a fost draguta..."mami, tati a plecat? mi-l dai si mie nitel?" asta dupa ce a avut grija sa vb cu fra-su.
aseara a vorbit si cu prietena ei, ca era aici... asta mica tot ma intreba apoi, daca iris e chiar singura acolo . ea cu greu a acceptat sa le duc eu pe amandoua la gradi.
am inceput sa ma gandesc serios sa-i cumpar un cadou pentru ca a fost atat de curajoasa. e o idee buna?
ca nici nu vreau sa se invete, dar totusi, merita ceva...
Cristina
Sasha.p spune:
daa, multumesc de pareri, cred ca o sa amanam Disney-ul pt la toamna si atunci plecam doar noi 2 cu avionul cateva zile si gata. Oricum nu era el prea convins sa mearga atat cu masina, asa ca planul B este sa ramana si el acasa si plec doar cu Cristi cateva zile si gata. Totul este sa il conving pe Sasha....
Cris - si eu as recompensa fata pt curaj, i-as cumpara ceva frumos lui Iris (a ta), ceva ce sa tina minte, eventual ce isi doreste ea mult, ca oricum pana la ziua ei mai este destul.
ankalaura spune:
Anca - vezi ca la Disney se platea acolo un mic supliment, si te inscriai la atractii, si iti ziceau aia cand sa vii ca sa nu stai la coada.
Daca nu ai supliment, stai de te plictisesti la coada, dar macar au pioane de-alea pe care scrie cat mai ai de asteptat.
Noi am fost in decembrie si a fost aglomerat. Si la 5 se intuneca, mai era si rece. Deci tot mai bine e de mers cand e ziua lunga!
Sasha.p spune:
daca vreti sa ne vedeti avem poze de la mare aici :
http://www.facebook.com/editalbum.php?&aid=23810&add=1&created=1#!/album.php?aid=23810&id=100000514166639
(oricum pe facebook ...)
nu le tin decat cateva zile, dupa care le scot.
pupici
P.S. lista de pretendenti la mana fica-mii e deschisa !