Nazdravani de prin 2003 *4

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

scuze, nu merge linkul, asa cum ziceam ne gasiti pe facebook, cautati dupa utilizator anca petre.

Mergi la inceput

gata, am gasit linkul :
http://www.facebook.com/album.php?aid=23810&id=100000514166639&l=0e3b5c1408

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Anca, frumoase pozele - de fapt modelele sunt superbe.

Criss, i-am spus lui Alex despre tabara lui Iris si ma intreaba moatza asta a mea: 'adica stie sa se usuce singura pe par?' asta e marea problema... oriucm e mut ed admiratie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

sasha e topit dupa pupicel... se vede de la o posta, anca! si ce mutrite face ea pe nisip... poate o zgaria la poponeata...

carmen, de uscat se usuca ea, ca-i place cum ii zboara parul ca la sirene de la uscator. dar acum la munte i-am impletit vreo 20 de codite, care sper sa reziste, si sa nu fie nevoie s-o pieptene nimeni.
apropo, la mare cica vrea parul despletit in apa, si sa-i fac poze cum sunt sirenele de la H2O pe la fund... daa, ca are mama aparat subacvatic!!! i-am zis ca se incurca asa rau parul de la apa si alge, ca i-l descurc cu foarfeca. dar daca vrea ea...

aseara iar nu era in camera.
"pe unde umbli, fata?
am fost la stefan in camera, ca la el merge disney channel si ne-am uitat la film!

deci... asta e justificare la 4 ani jumate. si o cred, dar sa nu creada ea ca poezia asta merge si peste vreo 10 ani. iar stefan e un dracusor talentat foc, a remarcat si fi-mea ce frumos danseaza.

am vb si cu mamica din camera, cica n-are fi-mea nici un stres. bantuie toata ziua cu ceilalti copii, mananca ce i se da, executa programul de antrenamente... si i-a lasat oricum masca pe toti. la cat o stiu eu, daca au laudat-o 3 plesneste fi-mea ca un curcan de mandrie. ieri colega ei de camera a fost bolnavioara, a stat in pat. si mamica ei cu ea. cica pe fi=-mea n-a vazut-o decat la somn.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

maaam ce nora beton am!

Mergi la inceput

Carmen, multumim, m-am straduit mult la modele !! Si asa cum zicea Cris despre vara trecuta, Alex al tau trebuie sa concureze cu Alex al meu...
Cris - Sasha e intr-adevar topit dupa sor`sa, dar si gelosss de numa numa!
Anka - merci de tips ! Eu nu mai tin minte, ca am fost la Disney prin 1999, se ia un singur bilet cu care ai acces la toate "jucarelele" sau la fiecare in parte ? Si suplimentul cand il platesc, imi spun cei de la casa de bilete sau tb sa stiu eu ? Scuze de intrebari poate stupide dar de data asta vreau sa ma duc cu temele facute !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

LA MULTI ANI PUPICEL MIC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

incep sa cred ca trebuie sa-mi fac agenda electronica, cu reminder... schimbarea de prefix ma afecteaza. noroc ca mai schimbi o vorba cu lumea, mai afli una alta...

ca de exemplu, ca azi e ziua lui pupicel!!

anca, sa va traiasca, si sa mai faceti, ca uite ce copii frumosi ai .

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multi Ani, Pupicel!
Sa fii sanatoasa, mandra printesa!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Acuma, ca am scapat de stresul ca trece ziua si nu apuc sa zic multi ani lu' Pupicel (ca deh, la noi e inca dupa amiaza si in Ro se apropie miezul noptii....)...
Anca, biletul e bilet, intri peste tot. Noi s-a nimerit sa luam biletul de la un Carrefour, si nu de la Disney direct, ca erau cozi mari acolo. Suplimentul ala de acces l-am luat de acolo, dar nu stiu precis sa spun in ce fel, ca nu m-am dus eu personal, ca stateam cu copiii.
Dar cand iei biletele, intreaba si de asta, sau vezi poate scrie la ei pe site. Edit: ei nu iti spun nimic daca nu ceri tu. iar tu trebuie sa stii ce sa ceri

Sunt super pozele voastre, si tu esti din ce in ce mai tanara!

Mergi la inceput