Nazdravani de prin 2003 *4

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi suntem acum in Paris, luni si marti mergem la Disney. Nu avem bilete, probabil vom sta la coada la intrare, dar am sa revin cand ajungem acasa cu vesti proaspete despre cum a fost. Pana acum a fost canicula, am prins doua zile foarte calde, azi a fost ceva mai bine. Am urcat pe turnul Eiffel, am vazut Notre Dame, Domul invalizilor, am fost o zi intreaga in Louvre, iar azi am colindat prin Sacre Coeur, Monmartre si La Defense. Maine mergem la Cite de la Science si la George Pompidou. Vom fi aici si de ziua Frantei. Am stat si la cozi, dar nu asta ne-a deranjat cel mai mult, ci caldura si lipsa aerului conditionat din locurile publice. Noroc ca la hotel avem aer conditionat, macar putem sa dormim. Si da, avem si net , numai ca plecam dimineata si ajungem tot dupa ora 22-23 la hotel.

si am sa revin cu povesti din vacanta asta lunga ce am avut-o. Abia asteptam sa ne intoarcem la vara racoroasa din nord.

PS. Silviei i-a placut cel mai mult la Louvre si la Tour Eiffel. Sunt curioasa cum va fi dupa Disney.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Mihaela, vacanta faina sa aveti in continuare!
sint sigura ca o sa va placa si la Disney, chiar acum mi-am dat seama ca poti, de fapt, sa uiti cozile si sa-ti amintesti ce e fain
nu ratati trenuletul cu efecte speciale

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Noi am fost din nou plecati weekend-ul trecut intr-o mini excursie de 2 nopti. Am fost spre sud-est de data asta, si am ajuns pana la Spokane, oras care e la aproximativ 600 de kilometri de noi. A fost frumos, si am vazut cateva locuri foarte interesante pe drum: am trecut muntii Cascades printr-un pass la dus ai altul la intors, la dus ne-am oprit pentru cateva minute intr-un www.leavenworth.org/modules/pages/?pageid=3&path=2|3" target="_blank">orasel bavarez popular ca punct de turism, am ajuns la un podis inalt unde am oprit sa vedem Dry Falls - ceea ce a ramas dintr-o cascada imensa in epoca glaciara-, iar la intoarcere am vizitat www.parks.wa.gov/parks/?selectedpark=Ginkgo Petrified Forest/Wanapum Recreational Area&subject=all" target="_blank">Ginkgo Petrified Forest, un parc national creat dupa ce constructorii autostrazii din zona au descoperit copaci pietrificati in timpul unor eruptii intamplate cu zeci de mii de ani in urma.

Acum, la a doua excursie, am fost ceva mai eficienti in ceea ce am luat cu noi, dar e loc de si mai bine O zi intreaga dupa intoarcere mi-a luat despachetatul, spalatul si pusul lucrurilor la loc.

Marti am fost toata ziua cu Diana la un centru de recuperare de langa noi, nu pentru recuperari, ci ca sa-i regleze scaunelul. A durat cam mult, dar spre deosebire de alte dati acum mi se pare ca i-au nimerit mai bine setarile. In plus, am vazut acolo o prezentare a unor scaune electrice- costa mult, cam cat o masina buna noua, insa fac si multe care operatii pe noi ne-ar interesa pentru Diana - de fapt nici nu stiam ca exista asa ceva am fost entuziasmati atat eu, cat si A.: sunt foarte usor de manevrat, se rotesc aproape pe loc ceea ce face sa fie comod de asezat in van, se pot intinde aproape precum un pat la orizontala, dupa care se pot ridica asa intins in orice unghi pana la verticala (ar putea sta “in picioare”) totul reglabil atat din telecomanda cat si cu un dispozitiv sip&puff pe care il poate controla Diana. In final asa ceva ne-ar scuti atat acasa cat si la scoala de mai multe transferuri pe zi, ridicatul la verticala s-ar simplifica foarte mult, si nici nu am mai avea nevoie de masa cu care exerseaza acum ridicatul “in picioare”. Nu in cele din urma, am primit pentru incercat acasa un alt tip de mouse controlat cu gurita; cel pe care il are acum acasa, similar cu cel de la scoala, ii place cel mai mult Dianei, din pacate e mult prea sensibil: se strica cam de doua ori pe an, pentru reparatii e trimis la fabricant in Austria. De regula se intoarce de la reparat cam in doua luni de cand e trimis…

Usor, usor, vin si vremurile mai grele pentru mine… Sophia nu mai vrea in playpen sau in jucaria care o tine in picioare, si asta pentru a a descoperit ca e mult mai interesant sa exploreze casa acum, ca se poate deplasa singura prin casa: a inceput sa mearga www.flickr.com/photos/11882381@N02/4780696917/" target="_blank">de-a busilea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Super mini vacanta Laura, superbe poze. Sunt asa de frumoase amandoua fetele voastre! Felicitari pentru mersul de-a busilea. Si poate o sa achizitionati scaunul cel performant pentru Diana. In mod clar v-ar ajuta tare mult pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Si noi am fost in w-e la munte, am colindat cat s-a putut, la noi ploua 'ecuatorial' cum spune pe buna dreptate copilu', a plouat aproape din 2 in 2 ore, torential, insa a fost cald si zapuseala chiar. Cum se oprea ploaia cum ardea soarele.
Ieri dimineata Alex a cazut pe o rampa cu spatele, a nimerit pe suprafata plana din fericire, de am crezut ca ramane acolo... el care nu plange cand se loveste, a inceput sa planga de durere... cum a auzit insa ca nu mai mergem in padure fiindca el se simte rau a acceptat sa il dau cu ketoral si in curand si-a revenit... il mai doare doar daca alearga... nici nu stiu daca sa il duc sau nu la dr, banui ca iar va spune ca sunt exagerata... am sa vad, cred ca il duc desi nu s-a mai plans.

Criss, cand ai sunat eram undeva pe munte ne adaposteam de ploaie si ne grupaseram in jurul unui puiut care avea febra 39... asa ca scuze ca nu am stat langa telefon... La un moment dat a inceput sa tune la greu si ne gandeam ca abia se oprise ploaia!! ce mai urma?
Alex se plangea ca se intrerupe semnalul si nu mai intelege ce spune Iris, sa ii spun eu lui tata sa faca ceva!!! eu ii spuneam sa vorbeasca ca n-are ce sa faca tata, el nu, ca nu se intelege, ca se aude rau si nu stie ce sa spuna! belea...
Ce spune Iris? cum a fost in tabara? Cred ca esti in fine usurata ca ai vazut-o acasa!!...
A fost f frumos, ne-am simtit bine si repetam de acum every w-e...

Laura, nu vad pozele de pe picassa... Veti cumpara voi si scaunelul acela!
Vezi, a fost greu sa incepeti, de acum ati prins gustul excursiilor.
Super gandacelul mic! Ce faci, cand trebuie sa mergi la serviciu?

Mihaela, concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

laura, fooarte faine pozele!! iar diana se simte minunat din cat imi dau seama, ii plac plimbarile :)

carmen, si noi eram pe munte :D, fimea ma tot baraia sa=l sune pe alex... nici eu n=am stat pe=acolo :D, au vorbit singurei... si eu care speram sa=mi zici tu despre ce... =)), dar am eu o vaga idee. a vazut fi=mea o reclama cu balul printeselor de la paris. si acolo face planuri sa plece cu alex.

da, am luat=o acasa. toata lumea era super incantata, nu s=au asteptat sa faca asa senzatie fi=mea. in afara de sters la fund, unde s-a incapatanat sa n=o faca, in rest n-a varsat o lacrima, fata de altii care si cu parintii plangeau. era pusa la panou drept exemplu :D, si normal ca nu=-si mai incapea in piele.
mi-a dost o ciuda sa mpr, era un nor si tot batea a ploaie... babele oricum le taiasem cand am aflat cat costa telecabina, apoi am hotarat cu fratemiu sa mergem in sinaia la 1400, sa mancam acolo, si sa plecam. dar cand am ajuns, tocmai venea telecabina... si superoferta, copiii n=au platit, desi trebuia andrei, dar a zis doamna ca e mic :D.
asa ca am urcat la 2000 si am mancat acolo.
salivau copiii dupa marcaje, erau unii care plecau pe platou... si eu la fel as fi vrut... ooofff... dar in schimb in 5 minute am intrat intr-un nor de ploaie, noroc ca aveam pelerine. si am stat in ploaie, apoi am coborat. frate=miu trebuia sa se vada cu cineva, si=-am ajuns pe la poiana stana regala, unde n=am mai fost. peisajul e superb, o sa pun poze. dar aia de dinaintea noastra se intalnisera cu un urs :D.
si in final, acasa.
ieri am gatit toata ziua, azi a avut tati sustinerea la doctorat, iar eu nu=mi doresc decat sa ...

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

povestea de duminica are si o parte lipsa. dar am avut rabdare, sa o povestesc cum trebuie.
pentru curiosi, o gasiti aici, iar felicitarile le puteti adauga pe subiect.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Cristinaaa, esti tare!

am completat si eu

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Am si eu de astea la activ...
Am comentat sa vezi ca nu esti singura si mai ales sa citesti ca si barbatii cat sunt ei de tari... noroc de mine!

Mergi la inceput