Nazdravani de prin 2003 *4
Raspunsuri - Pagina 5
buli spune:
La multi ani, domnisoara Pupicel!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Sasha.p spune:
Multumim, dragelor, de urari si ca nu ne-ati uitat, desi suntem la capitolul "suriori"!
Pupicel a decis sa isi faca intrarea in al doilea an de viata cu surle si trambite, a se citi cu tuse si febra. Aseara a tras un 38.8, iar dupa un supozitor cu novocalmin, a transpirat si i-a scazut febra de dimineata avea 35.6. Eu am fost zombi toata ziua ca azi noapte imi puneam ceasul sa sune o data la 1,5 ore. Iar dimineata nu l-am mai auzit cand a sunat sa il scol pe Sasha, asa ca m-am trezit cand a sunat microbuzul de gradi ca e jos. Bineinteles ca l-a dus Cristi pe la 9.30 ... Azi a fost bine, dar seara a facut din nou febra, asa ca la noapte sunt iar pe baricade.
Anka, daca nu am somn (dupa 3 cafele si un litru de cola s-ar putea), te tin de vorba ! Multumesc de aprecieri, eu nu ma simt mai tanara din pacate (dar am fost intotdeauna fotogenica, asa ca pozele mai mint uneori), stii vorba aia : auu spinarea, vai picioarele ...
Cu disney-ul incerc sa ma lamuresc poate pe site-ul lor, daca mai aveti tipsuri multumesc anticipat.
Cris - apropo de agenda electronica, nu uita, urmeaza 16 iulie !!!
O noapte frumoasa tuturor !
cristinamh spune:
sasha, imi dau silinta .
mai, fi-mea n-a sunat in seara asta!
sa ma intreb in ce camera doarme oare...?
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
Sasha.p spune:
La sfatul prietenilor am schimbat depozitarul pozelor :
http://www.dropshots.com/ancap
Enjoy !
l_carmen2003 spune:
Anca Sasha, Intai de toate, la multi ani pt puiul mic. Sorry ca sarbatoriti cu febra... dar va fi bine. Asadar, PUPICEL. Sa fii sanatoasa si fericita!
Despre Disney, eu am luat biletele de la agentia care mi-a aranjat vacanta. Toate biletele, exceptandu-le pe cele pt TGV si RER... Fara cozi, fara bataie de cap. Pentru aeroport mereu imi aranjez tot de acasa si prin agentie: transportul Shuttle la hotel si inapoi la aeroport. Pleci cu temele facute, te asteapta in aeroport cineva cu cartonas si te duce la hotel. Fara batai de cap sau carat de bagaje...
Asta ca tips...
Cristina despre ce schimbare de prefix vorbesti tu mama... ca ma apuc acum sa te caut!
cristinamh spune:
l+am schimbat carmen de ceva vreme, dar nu erau vizibile afectiuni clare. acum incep sa se simta
maaa, fi+mea a vrut sa sune aseara. dar n-au mai lasat+o ca era tarziu. banuiesc ca au bagat+o in pat. si azi la 7, cum a deschis ochii, la 7.00 a pus mana pe telefon.
imi povestea ca ploua... si tot ploua, si n-au mai iesit afara. pacat ca n-au avut si vreme frumoasa. in schimb ne-a intrebat daca merge masina... si ne-am dat noi seama ca se asigura fata ca mergem s-o luam. .
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
Sasha.p spune:
stati asa, luati-ma usor, ca sunt nedormita de 2 nopti ...
sa recapitulam sa vad unde am inteles eu gresit : pt Disney se ia un singur bilet cu care am acces in parc si automat la toate tiribombele. Coada mare este la cumpararea biletului (ca atunci il iau de pe site-ul lor) sau la intrarea la fiecare tiribomba ?? Ca pe mine a doua varianta ma ingrijoreaza.
cris - ce par lung are Irisuca !! si ce botos era andrei .. super poze !
buli spune:
evident ca varianta 2
noua de aia nu ne-a placut la disney. am avut si vreo 2 fastpass-uri, dar nu ne-au ajutat prea mult.
am fost la sf lui martie, incep lui aprilie, cred ca perioada am ales-o bine.
ankalaura spune:
Asa domne, fast pass ii zice! BULI da' de ce nu v-au ajutat alea?
Si noi am luat biletele tot de la o agentie intr-un carrefour, tocmai ca sa nu stam la coada - ca e coada si la cumparat, acolo la ei. Anca, mai e de verificat cat faceti pana acolo, in functie de unde stati (daca stati in Disney Resort aati scapat de grija asta....)
Si la Versailles am luat bielte tot de la agentie, mai scump nitel, cica cu ghid, dar am scutut 2-3 ore de stat la coada la bilete. Si asa era coada si la intrare.
aaa... Si la Disney e coada si la intrare. Adica ai coada la cumparat biletul, coada la intrarea in parc, coada la fiecare tiribomba.
Pentru restaurant, daca vrei sa prinzi programul cu personaje, autografe si chestii, trebuie sa faci rezervare din timp.
Noua ne-a placut grozav la Disney, desi am ratat cateva din atractiile cele mai faine...
buli spune:
nu ne-au ajutat pentru ca nu mai stiu in ce conditii le-am dobindit (eram bezmetici rau), dar erau la atractii care nu ne interesau prea tare. iar alea care ne-ar fi incintat s-au defectat de vreo doua ori, raman cind sa folosim fastpass-urile, enfin, rateu total.
noi am ajuns exact cind se deschideau parcurile si nu erau cozi decit de max 10 pers.
aaa ... tip: daca ai vreo prietena prin Paris, roaga sa-ti cumpere bilete si sa urmareasaca promotiile. noi cu chestia asta am economisit 90 de euro.