Strumfi de iul-aug 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 21
Luna1 spune:
La multi ani Victor si Mara!
Timi la multi ani inainte, sa ne povestesti si peste 50 ani cum ati aniversat. Ce i-ati luat lui Sophie cadou?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
L-am uitat pe Radu, La multi multi ani si pt Raducu!
Timi pune un prosop alb pe scaunul de masina cand ramane masina in soare.
Timi07 spune:
Merci Luna si pt urari si pt sugestie.
Chiar am acoperit scaunele cu diverse chestii si tot s-au incins f tare. Daca te uiti la pozele noastre (ultimul set) vezi ce i-am facut Sayei. Am ars copila pe manute, desi taica-su a fost f atent cu ea si a incercat inainte curelele tot s-a intamplat. Ma gandesc ca din cauza ca micutzica are pielea deosebit de fina sis ensibila. Sa nu-ti zic ce sperietura am tras ca haba nu aveam ce are copila pe mana...pana ne-am dezmeticit.
La Soph i-am luat o pausa cu cocoon&stuff de la Hamleys ca era la oferta. Aveau si ride on bike la oferta dar nu era din lemn
. I-am mai luat un ursulet care seaman cu Baloo parca, ca doar trebuia sa-i luam si ceva ce-si doreste. +t niste carti de bucatarit cu copii si vreau sa-i iau sortulet si boneta sau cum ii zice de "chef"; acum vad ca una o contine in mare parte pe cealalta
...eh erau de la un bargain shop...
Din partea parintilor mei i-am luat un costum de "bolorina" tot de la H.
Sa mai spun ca saptamana trecuta i-am cumparat o gramada de haine....dar na le-a vazut asa ca nu pot sa pretin ca sunt cadou de ziua ei.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Luna uite ce www.dpam.com/en/smock-p-24171.html?c=692&cPath=1_27_1073" target="_blank">halate pt artisti au la Du pareil au meme.
Sunt mai maleabile fiind din bumbac decat cele de PVC dar probabil si mai greutz de curatat. Le-am luat la fete la reducere...ne pregatim de toamna. Stii care acuarele/vopsele sunt mai usor de curatat de pe haine, mobila,parchet?
Nu stiu ce sa le iau, trebuie sa studiez piata.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
violetan spune:
La multi ani puilor mara, victor si radu, sa creasca mari, intelepti si sanatosi!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
cristina26 spune:
La multi ani Victor!
.
La multi ani Mara!
.
La multi ani Radu! 
Sanatate, fericire si sa ii faceti fericiti pe parinti!
monicabo spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi, Victor(ghinetz), Mara (ioanaiub) si Radu (andreea_c)!
Nu mai stiu daca am mai spus sau nu, in legatura cu cadourile...
Andreea a primit o bicicleta, impreuna cu o casca de protectia, iar sora ei o tricicleta. Asa ca de azi incolo am inceput sa iesim la astfel de plimbari in parc. Ambele se bucura cand vad "obiectele", adica atunci cand ajungem in parc si le scot din portbagaj.
Multumim inca o data tuturor pt urari si gandurile bune!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Luna1 spune:
Timi vezi ca la ELC au vopsele de pictat lavabile, ies si de pe haine si de pe mochete/parchet. Frumoase halatele.
Monica sa stapaniti sanatoase bici/trici.
Eu i-am comandat fiului meu drag PSP. Ca e si el e strumf. I-am luat deja bicicleta de ziua lui dar nu m-am putut abtine sa nu ii iau si PSP ca isi doreste de mult. In plus e bun la drum lung. Asa ca Nintendo DS trece la sora-sa. Sunt bune jocurile astea in masina. O sa ii iau un joc ei din ala de hranesti pisica, cainele, calul etc.
In plus mi-am luat liber de ziua lui, pe Lis o voi duce la gradi si noi doi (eu cu Cosmin) vom petrece ziua impreuna la piscina.
sunflower1979 spune:
neatza!
de trei ani se stie ca pe 13 e mare petrecere in strumfarie!
atunci s-au bulucit sa se nasca cei mai multi strumfuleti, asa ca "LA MULTI ANI!
Alex de mamii
Miruna de siminoc
Matei de BBpuck
Mihnea Ionut de estecri
Alessia Maria de claucia
Mara Teodora de AndraZ
Adela Patricia de karligutza
sa cresteti mari si sanatosi, voiosi, fericiti, sa aveti parte de mult noroc in viata si sa va umpleti parintii de bucurii!
sa va dau si o cafeluta
fierbinte!
Luna, pot veni si eu cu Denis la piscina cu voi?
ca doar sarbatorim acelasi eveniment, baietii nostri minunati!
Timi am vazut si eu pozele voastre de vacanta si tare frumos a fost. mi-au placut la nebunie fetele murdarele de cirese negre. abia astept sa mearga si denis la tara in vacanta. am fost acum duminica si asa e de incantat sa vada cum cresc dovleceii printre frunze, ceapa, morcoveii, pastaile, mazarea si cate legume mai are bunica in gradina, ca am cules si noi si am facut aseara un ghiveci buuun, bun!
imi pare rau ca s-a ars micutza sara de la curelele scaunului si nu pot sa ma gandesc decat sa pui niste carpite sub ele cand prinz fetele acolo.
denis al meu a cules din pacate ceva de la cresa, a facut angina acuta eritematoasa sau mixta cum a zis un alt doctor, ca am fost la doi. a facut febra mare, dureri de burta cumplite, care il trezeau din somn si nu pot sa va spun cum plangea, de nici nu stiam ce are. nu a putut manca nimic si facea frisoane inca de la febra 37.7. ambii doctori pediatri mi-au dat antibiotic, pe care l-a si luat, de fapt inca ia. ieri a fost prima zi in care nu l-a mai durut burta si a mancat chiar bine, iar febra i-a trecut dupa primele doze de antibiotic. am inteles ca inflamatia din gat si eventualele vezicule apar si pe peretii stomacului si de aici si durerea. macar nu a facut diaree, dar i-am si dat biotics de la inceput.
acum e bine, l-am dus din nou la cresa si sper sa nu mai ia nimic pana la ziua lui, caci dupa aia urmeaza vacanta.
Micky cat de frumos este la mama ta acasa, ce pacat ca e departe de bucuresti! iar andrei e un scumpel si un smecherash. nici nu pot sa-mi inchipui ce dor ti-a fost de el, mai ales ca stiai ca e suparat pe tine ca l-ai lasat acolo. bine ca v-ati impacat.
ca de obicei as mai avea multe de spus dar am ramas in urma cu cititul si pana am recuperat am uitat ce am citit la inceput. asa ca va pup si va doresc o zi frumoasa!
Cristina, cea mai mandra mama de
Denisuc (30.07.2007)
ioanaiub spune:
buna dimineata si o
cu lapte ![]()
va multumesc pentru urari
, ma bucur ca nu ne-ati uitat, desi trec mai rar pe forum in ultuma perioada ![]()
de petrecut am petrecut in familie, acasa, cu bunicii si cativa prieteni apropiati
Mara s-a bucurat de cadouri, e fericita ca a primit o papusa Stefania, si-o dorea foarte mult
... a primit si o gramada de hainute, spre deosebire de David ea se bucura foarte mult daca primeste haine, asa ca ieri s-a schimbat de zeci de ori, toate combinatiile posibile ![]()
nu mai spun ca ne-a multumit de zeci de ori pentru cadouri, are ea un fix cu multumitul
, tot timpul ne zice :"multumesc ca ai facut asta ...", "multumesc ca mi-ai cumparat asta ...."
.... mare figura ![]()
in rest asteptam vacanta, de saptamana viitoare avem concediu, sper sa ne bucuram de mare si de soare ![]()
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate