Strumfi de iul-aug 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Merci pt urari ddanagh!

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Ce fain arata Andrei pui de Michy si ce vacanta de vis se pare ca are.....
Si la Soph i-a placut sa stranga ouale din cuibare cand am fost in Ro (am stat la sat la bunica-mea), sa-i ceara paine la babi si sa hraneasca pisica, cainii....
Michy esti mortala cum gasesti solutii la toate (ex. pampers pt caini) de acum cum am o problema iti trimit PM

Mergi la inceput

LA MULTI ANI VICTOR, MARA,ALEXANDRA si RADU!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani Victor! Oana cum mai sunteti? Nu mai stiu nimic de voi .
La multi ani Mara! Ioana ai doi copii minunati .
La multi ani Radu! Andreea deja ai flacau mare. Cum se intelege cu surioara?

Eu credeam ca suntem in 11 .
Georgi am citit si eu acum pe net. Sper sa nu mai ploua.
Stefania deja ai 37 se saptamani!! burtica.
Mioara sper sa iti faci timp sa ne mai povestesti despre Alex (eu nu prea apuc sa intru pe mess). Felicitari pentru nepotei.

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou.....
LA MULTI ANI! Victor de Ghinetz si Mara de ioanaiub
ultima data am vb pe mess cu ghinetz acu vreo luna si ceva...erau bine toti...ea f ocupata cu gardinita.
da, Timi, daca vrei vreo solutie la o pr0blema, apeleaza cu incredere.....Violeta stie de ce! heheheh.
nma, daca sunteti deja la mobila inseamna ca e aproape gata casa.bafta in continuare.....
vivela, ce fac ochii albastrii???
noi suntem bine , asteptam sa scapam de ploaie......speranta moare ultima asa ca inca mai sper sa prind un pic de soare pana plec, cu toate ca astrul zilei a inceput sa ma cam sperie cu razele lui UV . am citit aseara la generale despre o mamica care are melanom malign, asa dintr-o alunita aparent inofensiva. are rost sa va mai zic ca aseara pe la 12 ma uitam cu oglinda la alunele mele de pe spate, dobandite tot in urma unei expuneri idioate la soare. chiar am de gand sa ma duc la un dermatolog....sa se uite la ele.......cica toti i-au zis ca expunerea la soare e fff nociva....bai ce vremuri am ajuns sa traim.....

asa, revenons a nos moutons, , andrei m-a cadorisit cu doo expresii, culese din popor: pi.da matii si fututzi de cap!fain nu?

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Michy, super tare! o sa uite el daca nu mai aude. Intr-o zi eram plina de nervi ca Iris nu dormea si nu ma lasa sa fac nimic si cum statea ea pe fotoliu si ma facea cu nervii ca era plangacioasa, ii aarunc un "pi.a matii de plod" la care ea: "nici o pizza matii! ce? nu mai ai rabdare? vine tata imediat cu pizza!" si am lasat-o asa sa creada ca vorbeam de pizza!
eheee, ale mele au un palmares f bogat, dar nu foarte vulgar: "iti rup gura", " te fac sarmalute", "dau cu tine de pereti", " te fac afish", "mucles!", "ma lasa nervii, nu se mai poate, ma duc si ma impushc" si lista poate continua din pacate, au inregistrat tot ce am spus eu la nervi... eu sper insa sa nu fi inregistrat chiar tot!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

hellou.....

da, Timi, daca vrei vreo solutie la o pr0blema, apeleaza cu incredere.....Violeta stie de ce! heheheh.

De la solutiile pt scos petele de pe haine ma gandeam ca esti persoana la care sa apelez la greu dar aveam dubii....acum s-au spulberat asa ca iata prima intrebare (pt toate colegele de strumfarie):
-Cum sa nu arzi copilul cu CURele de la scaunul de masina? cand e ramasa in soare, masina evident.

Legat de statul la soare, bleah eu am alergie, ma umplu toata de bubite mancatoare si anul asta mi-au iesit niste pete care vad ca se retrag, dar incet... Sotul e disperat saracul si tot ma bate la cap sa nu mai stau la soare si zau ca anul asta si mie mi-a tzatzit fundul cand am vazut cu ce m-am pricopsit dar la dr tot nu m-am dus; de teama, de naiva..io mai stiu de ce....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Si eu tot in 11 am crezut ca suntem asa ca urez si ru acum la multi ani sarbatoritilor de astazi .

La multi ani Victor! Oana zi-ne si noua cum merge cu gradinita?.
La multi ani Mara! Ioana cum va petreceti?
La multi ani Radu! Andreea ce mai faceti?

Mai rau cu ploi, rau cu asa caldura. Dar parca mai bine asa sa se mai usuce un pic pamantul insa parca prea mari extremele de temperatura.
Eu am renuntat de ceva ani sa mai stau la soare la bronzat, la mare ma dau cu factor de protectie 50 si stau si numai sub umbrela. Vin alba, alba de acolo, insa inainte aveam tot timpul probleme, pete, roseli, arsuri.... o piele f sensibila, de calitate romaneasca Mama mereu imi zice cand vin de la mare ca nici nu se vede ca am fost. Ea e pe principiul ala ceausist, "m-am bronzat si eu vreun pic? se vede?, se vede? Sa stie tot blocul ca venim din concediu"

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 30 cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
si au am fost la medic cu o alunita pe care o am pe fata,in urma cu cateva zile am vazut un interviu cu un medic dermatolog din bucuresti si tipa a reptat de n ori sa ne urmarim alunitele,sa mergem la consult si chiar daca vreuna si-a schimbat forma sau culoarea nu e nici o problema,interventia e foarte usoara si scapi cu viata altfel in 5 ani ai sanse sa mori,cancerul de piele fiind foarte agresiv...a si mitul cum ca doar o alunita de pe corp are caracter malign ramane la stadiul de mit..sooo mergeti la medic..mie mi-a pus o solutie pe ea apoi s-a uitat cu o lupa,atat.pe mama vreau s-o duc sa-i vada toate alunitele,tot dintr-un exces de zel a stat la soare cu nemiluita si i-au aparut unele pe sani cam nasoale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

musso,deci in asta consta controlul????? eu am cam multe, asa ca o sa beleasca mult ochii la lupa aia.....sper sa le gaseasca pe toate in regula.am multe pe spate si ma oftic ca nu pot sa le urmaresc daca au/n-au vreo evolutie. of, ca daca te gandesti la chestii d-astea te duci cu capu.
da ce aveti toate, de ati ramas cu o zi in urma...???

Mergi la inceput