Strumfi de iul-aug 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 19
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kariris Il cunosc si stiu sigur ca va pishuli zilnic tot. |
atunci pune-i pampers
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Luna1 spune:
La multi ani Andreea! Monica sa-ti traiasca printelsele, sa le faci mari si sa iti aduca numai bucurii!
Anto uite astept sa se termine meciul si tratez cu seful detour prin Bruxelles.
Mychy frumos foc Andrei. Lis nu mai scrasneste, s-a potolit.
Va pupacesc
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
monicabo spune:
Buna seara!
Cate mesaje de felicitare am primit! Ce frumos!![]()
Va multumesc tuturor pt urari si gandurile bune! M-am bucurat sa vad atataea mesaje!
Noi am sarbatorit-o pe Andreea la tara, la curte, unde am avut eu bunicii, cu invitati din familie si nasii fetelor, cu copiii. Am avut emotii cu vremea, dar am avut noroc ca a plouat dimineata, si pe urma s-a incalzit, a iesit soarele.
Fetele s-au simtit bine, au primit multe cadouri, s-au jucat, au mancat, Andreea a suflat in lumanari, a avut tort cu Mickey Mouse...
Michy, mi-au placut pozele voastre! Andrei se simte f bine acolo, vad, bravo!
Kariris, bafta la finalizarea casutei!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ddanagh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Antoanela23 Dana, si Daria nu cere sa-i cumperi si ei ceva cand iei cadouri pt altii? Ca la noi nu se poate fara Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005) |
Ei si tu acum
, noroc ca erau reduse de la 150 ron la 65.Concediu placut si odihnitor

Monica La Multi Ani lui Andrusca, sa creasca mare si sanatoasa!!!
Kariris va tin pumnii sa terminati pana la ziua fetelor, sa apucati sa va mai bucurati de ceva vreme buna la curte.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
30 cu Eric Mihai
nma spune:
La multi ani Andreea! Monica sa iti traiasca printesele
.
Vivela m-ai inebunit cu ochisorii albastri
.
Karli tare asi vrea sa stam la taclale. Din pacate cred ca voi lucra pana tarziu si voi fi si cu soferul. Poate ajungeti voi la noi si atunci testam noul meu cuptor (inca nu l-am cumparat
, am gasit iari un model care mi-a placut dar mai studiez piata).
Miki si mie imi pare mai mare Andrei. Tare frumos e la voi acolo
.
Georgi eu sunt cam rupta de lume. Nu stiam ca sunt inundatii si la voi. Ma bucur ca sunteti bine.
Kariris te cred si eu ca abia asteptati sa va mutati. Tare bine suna ce povestesti tu acolo. Si noi ne mutam la casa tot pentru copii.
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
nma spune:
Deci, ne-am intors ieri de la strumfi. Am ajuns joi noaptea, trecuse de ora 1. Alex a stat treaz si ne-a asteptat. Andra s-a trezit cum am ajuns. Le-a fost tare dor. Au mai crescut, s-au mai bronzat, au accent ardelenesc
. Vineri am mers la Tasnad cu ei la baie. Daca ar putea ar sta doar in bazin. Parca sunt pestisori.
Mi-a fost greu sa vin ieri acasa. Copiii au inteles, spera sa terminam mai repede lucru la casa. Mobila ne intarzie, pt o masa pe rotund am facut deja 3 drumuri la Sibiu
. Ma enervez ca in orasul asta nu gasesti mare lucru.
Va pup
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
musso17 spune:
neatza
nico,fuse mare inundatie,blocat orasul,perne umflate cu aer sa nu intre apa in blocuri,destul de nasol..sper sa fie pe duca vremea asta nasoala.
eu am emotii pentru venirea sotului..ufff,sa treaca si asta.
zi buna tuturor!!
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Inca nu am nascut si nici nu am semne ![]()
Monica sa iti traiasca fata sa fie sanatoasa si fericita 
eu sunt acasa cu mandra dar mai tarziu vom merge la plaja.
O zi buna :)
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
37+
AMR 3 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
snowbunny spune:
Buna ziua fetelor
De cand cu munca nu mai ajung la calculator....tare greu.cred ca nu l-am mai deschis de cateva saptamani bune.
Cu intarziere si cu multa parere de rau ca nu am ajuns in timp sa spun un tare mare si frumos LA MULTI ANI tuturor shtrumfilor care si-au sarbatorit a 3 a aniversare si celor care vor mai urma.Mi-am luat si eu acum 2 zile libere pentru ziua pushtiului.Ma tot minunez inca nu imi vine sa cred ca e al meu...ca au trecut 3 ani .... si ca il iubesc pe zi ce trece mai mult.Nu credeam ca poate sa existe asa o dragoste.II multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a daruit si ca suntem sanatosi.
Vivela shtiu ca si cu asta sunt in intarziere dar felicitari pentru bebelic.

Nu shtiu daca v-am zis sau nu...dar am devenit TUSICA..am un nepotzelll superb.Si in curand mai devin odata tusi...
O mare familie de baietei..
Va salut si va pup pe toate 

snowbunny spune:
Vroiam sa va mai zic ca, contul meu de yahoo nu il mai am intrucat mi-am pierdut parola..Suna stupid...
Deci cine vrea poate sa imi dea add pe mioara_costin@yahoo.com