Strumfi de iul-aug 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 18
musso17 spune:
neatza
kariris,e un vis ce povestesti tu acolo,asa planuim sa-i facem si noi lui mihnea...am o prietena care are in curte un nisipar,tobogan si casuta iar fii-miu a fascinat cand mergem la ea.
mihnea s-a culcat la 23 si s-a trezit la 8.30 in conditiile in care nu a dormit ieri la pranz si am stat pe afara cat am putut...de unde atata energie?!
Antoanela23 spune:
Buna fetele,
N-am mai scri de mult insa v-am citit, mi-e asa un drag sa vad ce mai povestiti.
Karli, hai , mai, da-ne si noua site-ul cu retetele tale. Felicitari pt kg pierdute, esti tare. Iar placinta cu visine, miam-miam.
Cygni, nu am fost la hotelurile de care ai intrebat.
Kariris, sa-ti fie de bine noul nume. Deci treaba ca daca-s doua se joaca intre ele e un mit, stiam eu. Iti zic sincer, in locul tau nu cred ca m-as fi descurcat singura si full-time cu doua nazdravane, cred ca de mult capotam, esti tare dom'le.
Este super ce povestesti tu acolo despre casuta cea noua, merita tot efortul. Dar de ce nu poti lua cainele?
Sa stii ca noi ne abonam la obosit poneii, fi-mea e inebunita dupa "caluti", numai cu asta se joaca, numai asta viseaza.
Timi, e fff frumos la Luxembourg, are gusturi Sophie. Sa va fie de bine shopinguiala, sunt placute zilele astea iesite din rutina.
Vivela, e superb bebe Damian, sa va traiasca ambii cavaleri.
Michi, ptiu sa nu-l deochi ce dulce e Andrei si are un zambet smecheresc asa, de parca el stie ceva ce tu nu stii. Ne auzim pe tel, poate ne vedem in Bucuresti?
E misto Sex and the City 2, du-te sa-l vezi ca e f haios.
Noi vrem sa vedem Twilight 3, a luat sotzul primele doua parti cand a fost in Rom si am devenit fan
. Insa pana atunci, am vazut Toy Story 3, am fost aseara cu piticii, le-a placut dar Sonia nu are rabdare sa stea cu ochelarii aia de 3d pe nas, cred si eu ca s-a plictisit daca vedea dublu
.
Dana, si Daria nu cere sa-i cumperi si ei ceva cand iei cadouri pt altii? Ca la noi nu se poate fara
. V-am admirat pozele de la mare, Daria e superba si tu esti o graviduta foarte frumoasa.
Musso, imi pare rau ca v-a inundat, dar bine ca nu a patit nimic catelul. Bafta sa-ti vina sotiorul acasa cat mai repede.
Lunitzo, cum a ramas, veniti prin Brux in august?
Deeci, pupaturi la toata lumea, ne vedem in august dupa vacanta,
Antoanela23 spune:
Uitasem ceva f important.
La Multi Ani, Timea Larisa!
La Multi Ani, Eric! ,
La Multi Ani, Denis Stefan!
Si mai ales, La Multi Ani, Andreea Ioana!
Sa fiti sanatosi, strumfilor, sa cresteti mari si sa aveti o viata frumoasa plina de bucurii.
Monicabo, felicitari, sa-ti traiasca fetele si sa fiti sanatosi cu totii.
La Multi Ani si pentru toti strumfii care urmeaza sa implineasca 3 anisori in urmatoarele saptamani. Sa fiti sanatosi si sa le trimiteti pe mamicile voastre sa scrie mai des aici.
mychydutza spune:
LA MULTI ANI!!!!! Andreea Ioana .....sa fii norocoasa si sanatoasa!!

monica, sa-ti traiasca si sa iti aduca numai bucurii...
anto, daca o sa ai timp ne vedem sigur in Bucuresti. cand ziceai ca vii? eu mai stau la dorna pana sambata.
kariris, super cool ce aveti voi acolo.....poate cu atata teren de joaca si cu atatea casute si tobogane o sa oboseasca si ele si o sa fie mai.....cooperante. sau poate n-o sa te mai solicite atata pe tine....sau te vad dandu-te hutza si jucandu-te cu lopatzica in nisip. ![]()
![]()
dana, pappers la caine i-am pus data trecuta, cand l-am adus pe andrei. ca el nu mai avea nevoie![]()
![]()
. ne-am batut joc de bietu animalutz.mi-am adus aminte ca v-am admirat in pozele de la mare, dar n-am apucat sa-mi exprim admiratia hehhehe. tu arati bine, nu pari sa fi pus prea multe kile. si daria e scumpa foc ....ce par lung are......eu l-am chelit pe andrei tot cu masina pt ca "nu vrea sa mearga la nenea frizeru sa -i dea o forma"
de data asta mi-a resusit mai bine frizura, chiar am reusit sa-i fac neste perciuni, cam inegali, dar merge....
nu-mi vine a crede dar la noi e putin soare....va pup
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
mychydutza spune:
luna, tu mai ai probleme cu scarsnitul lui lis? cred ca te-am mai intrebat odata.....
cat despre lipsa de somn a gastii de strumfi, un pic de aer de munte ar face minuni....andrei doarme cate 3 ore la pranz si cate 9 ore noaptea....
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
musso17 spune:
buna fetele
am fost la delfinariu,n-am gasit bilete asa ca am intrat la gradina zoologica,frumos,putine animale in schimb un loc de joaca dragut si un ponton spre lebede si pelicani pe care le-a traumatizat fii-miu aruncand pietricele
..imi pare rau ca n-am incarcat aparatul sa fac poze.
mychy,ce smecheras ai tu acolo..ptiuuuu.
anto,sotul sper ca in trei zile sa fie acasa,nu mai am stare,offf cand m-oi invata ca pleaca de 10 ani si de la voiaje de 6,7 luni acu face 4 si tot sper sa se micsoreze.
CarlaV spune:
Monicabo, la multi ani Andreei, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Monica, la multI ani andreei, sa fie sanatoasa si voi la fel, sa fiti fericiti impreuna!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Kariris spune:
La multi ani Andreea Ioana! sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte de mult noroc!
Fetelor, e frumos la casuta de lemn, dar inca mai e mult de lucru acolo...sper din tot sufletul sa fie gata macar de ziua fetelor, mai ales acum ca au vazut cum e acolo si abia asteapta sa mearga sa se joace. Mie clar imi va fi mai usor, cu toata munca suplimentara cu animalele. Ca totusi va fi si capra si iepurasi si gainuse si cocosi pitici. Imi va fi mai usor pt ca scap de mersul pana in parc, de stresul si atentia din parc si pot valorifica timpul la maxim.
Pe caine nu il iau desi il iubesc din tot sufletul si as fi vrut sa se bucure si el de spatiu, dar... am facut casa asta tocmai ca sa scape fetele de mizerie, microbi si ce mai e prin parcuri. Toate jocurile lor sunt din lemn si cainele nu va rata nimic nemarcat. Eu nu voi putea dezinfecta lemnul si el nu va inceta . Il cunosc si stiu sigur ca va pishuli zilnic tot. Parul ca parul, dar chiar nu vreau pipi peste tot, pe bune. Si sa il tin inchis intr-un padoc nu e viata pt el. Mai bine ramane la firma unde e, instalat in biroul meu si iese de cateva ori/zi in curte care e destul de mare. daca era femela pooate era mai simplu, dar tot nu scapa nisiparul. mai bine nu.