Strumfi de iul-aug 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

bai, ma simt sabotata, nu-i corect! la odisee (ma rog, la forumul cu bebelusul) - se vorbeste doar de cofetarii, torturi, prajituri (deh, se pregateste lumea de botez!), aici la fel...

georgi, sanatate multa lui Mihnea , sper sa nu fie totusi cazul de antibiotice.

kariris, nu multumesc, nu vreau gemeni . e frumos, e interesant, dar probabil capiezi daca n-ai ajutoare. pai daca ma lovea "napasta" acum cu gemeni, in conditiile in care nu am niciun ajutor - cred ca fugeam in lume! si sa fi fost 2 cum a fost david, adica gura mare de la inceput ....
ma speriase pe mine doctorul cand am fost prima data, m-a studiat, m-a intrebat una alta si in timp ce imi facea eco cica "o sa fie gemeni" - si eu am tresarit, probabil vizibil socata, apoi s-a corectat "o sa fie zodia gemeni" .

noi am fost la plimbare, am fost si pe la piata, m-am intors cu 10 bani in buzunar .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou...am revenit
vivela, da tu numa' copii cu ochii mari si albastrii stii sa faci????? e superb asta micu! doamne ce ochi poate sa aiba...sanatos si norocos sa fie ca frumusete i-a dat DD din plin.ma bucur pt voi....
si mai vroiam sa-i urez la multi ani lui Cigny, sa-ti stapanesti sanatoasa cei 3o de ani
georgi, sper sa va treaca repede febra....cand vine taty?

karli, si tie vreau sa-ti urez la multi ani, retroactiv, ca n-am fost pe faza la momentul respectiv. si lui saby, la multi ani, si tuturot pe care i-am "ratat" la momentul respectiv.
kariris, cand te citesc cu aventurile tale cu gemene, ma gandesc ca din start mamele de dubluri at trebui declarate mama eroine
cred ca v-am zis ca am un var care nu vb cu mine de 6 ani, si care asteapta gemeni, in conditiile in care are inca unul acasa, si mustacesc numa gandindu-ma ce-l asteapta hehe.

noi suntem bine, andrei e numa legat de gatu meu, ma pupa si-mi declara dragostea , imi zice ca i-a fost dor de mine, si eu sunt uda toata.....of, copiii astia te fac de nu te vezi!

luna, sa inteleg ca te-ai dus la servici in masina aia mare si bengoasa????? te cred ca erai mandra-n toate cele.....si nu te mai gandi la amandinele alea ca nu ie bune!
monica, multumesc tare mult pt informatii.nu mai stiu daca ti-am mai multumit odata??/!!!

azi si ieri n-a mai plouat....nici nu-mi vine a crede ca am zarit doo raze de soare. sper sa tina vremea si cu mine sa ma bucur un picut de vreme buna...va pupez

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

iaca,am revenit de prin balti..am fost si la teren unde am cainele speriata de taica miu ca a ajuns apa de 1 m si daca mai e in viata cainele..m-a busit instantaneu plansul..cred ca sunt cam labila in ultima perioada..cainele e ok,slava Domnului,apa de 40 cm peste pamant,lume inundata,fugita,mal pe strazi..dezolant.

vivela,te pup..nu a mai facut febra de la 7,il tin pe nurofen,vit c si puf in gat.
mychy,saru'mana..sotul vine in cateva zile,tot i se canceleaza zborurile,ba pe 11,ba pe 13..offf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

fetelor io sunt rupta. Culcata la 1 noaaptea, trezita la ora 5,30, ploadele n-au dormit decat de la 14-15 si de atunci imi pun creierii pe bigudiuri. Nu am reusit sa fac decat un ghiveci de legume si acum ma rog de ele sa ma lase sa fac o ciorbita de perisoare. Io nu stiu frate de ce nu discuta intre ele daca tot am facut doua??? Simt nevoia sa ma intrebe pe mine in permanenta ceva, sa imi ceara ceva, sa ma roage sa fac ceva si tot asa... simt ca o iau razna! Cel putin lui I nu ii tace gura 2 minute. Are logoree...

Georgiana nici n vreau sa ma gandesc prin ce treceti voi acolo. Esti si tu obosita si suprasolicitata probabil de aceea esti mai hipersensibila (nu as spune chiar labila); si eu as fi reactionat la fel pt cainele meu. Ma bucur mult ca e e mai bine Mihnea. Mai am 2 prietene cu fetite de varsta noastra, care au fost bolnave exact ca Mihnea si doctorul le-a zis ca bantuie o viroza urata...

Michy simte-te bine! Cred si eu ca e dulce si frumoasa revederea!
WE placut fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

kariris,te pup...nici nu-mi vine sa ma plang cand te citesc pe tine,ai toata aprecierea mea,stiu ca(,)cuvintele sunt de prisos.mi-e drag cainele ala,l-am crescut 6 ani in casa si am simtit ca mi se rupe stomacul cand m-a intrebat taica-miu daca mai traieste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

M-am shoppinguit azi de tremura cardul de frig si frica acum....daaaar pt ca duminca aniversam 7 ani de la cununia civila si am scapat in oras doar cu sotul (noi nunta n-am facut....inca) am pranzit la restaurant, am avut sea food chowder (un soi de supa/ciorba de peste si fructe de mare) + steak. A urmat inca o tura de shopping dupa care am luat o pauza de o cafa & un chunky chocolate+honeycomb muffin , atat de decadent incat maine ar trebui sa merg la sala sa ard 10% din caloriile ce le-am bagat. Ne-am mai shoppinguit un pic, cu ocazia asta i-am luat si cadoul lui Sophie si ne-am intors acasa pe o ploaie mocaneasca de sa-ti tai venele....

monicabo probabil nu voi intra pe net zilele astea asa ca ii urez Andreei LA MULTI ANI anticioat, sa aibe o petrecere superba si tot ce-i mai bun in viata. Felicitari mamico ai doua fetite mari :)

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

hellou......
georgi, ma bucur ca e bine cainele....deci si la voi sunt inundatii? dar unde doamne nu sunt? sper sa se descanceleze zborurile alea si sa vina soata acasa mai repede.
kariris, chiar ma gandeam intr-o zi la fetele tale, ca-s doua si ar trebui sa se joace impreuna...sper ca pana la urma ai facut ciorba aia....
timi, sa-ti fie de bine shopinguiala....pfu ce fain tre sa fi fost . eu cand ma intorc la bucuresti(tot fara kinder, evident), vreau sa ma duc la film la Totul despre sex! se baga cineva?hehe
la noi azi n-a plouat, asa ca andrei e afara de azi dimineata, strange oua din cuibar, si-mi arata ca din ou a iesit puisorul(i-a aratat mama cand a "nascut" closca), aduna iarba cu grebla, duce mancare la pui, nu face focul cu mine ca cica ne certam . are activitati intense......

si mai vroiam sa-i urez la multi ani lui alina.a pt sotz, ca am vazut poze pe picassa , ca o am la favorite
karli, gata dulcetzurile?
va pup si va doresc vikend placut....

Mergi la inceput

am facut si cateva poze http://picasaweb.google.co.uk/marius.andrei.munteanu3/Iulie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Michi i-ai pus pampers la catel?
Si mie mie se pare, din poze, ca s-a mai implinit Andrei, ii prieste aerul.

Timi felicitari si la cati mai multi ani impreuna fericiti si impliniti.

Noi aseara am fost la ziua baietului nasilor nostri, azi e a lui socru-miu, maine ii taie motul lui nepoata-mea iar marti e a sotului. DAria nu mai intelege nimic, tot am luat la cadouri la toti.Ea vrea sa fie ziua ei, ne-a zapacit, "da e si ziua mea, da, cand e?......" Nu mai are rabdare. Avem la raci in familie.

Cred ca au ceva copii astia, sunt in gasca ca si Daria mi s-a trezit cu noaptea in cap, si a adormit abia acum juma de ora. Ma duc si eu sa dormitez putin.
Weekend placut, fara ploi.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 30 cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

fetelor am reusit sa temin ciorba pe la 22 aseara si bine am facut pentru ca azi am fost plecati. A venit draga mea menajera pe care o aveam cand locuiam langa cismigiu si mi-a facut tot apartamentul luna. Noi am fost dimineata la cai, dar nu am calarit pt ca iar nu i-au obosit inainte si ar fi fost prea agitati. am fost la ghermanesti si am vazut ce s-a mai facut pe acolo. E superrrrb! Cel putin locul de joaca e cu tot ce contine un loc de joaca mediu: nisipar, 2 leagane normale si o banca leagan - acestea cu acoperis pt ploaie/soare, tobogan cu casuta pe 2 nivele, niste scari de escaladat (puse pe sfoara si sfori din acelea cu noduri pe care sa se catere, un balasoar cu cai si 2 scaune asemanatoare cu cele de la "Barney si prietenii" de pe jimjam, scaune care se invart. Asta in afara de tarcul unde se pot plimba cu poneii.
Grajdurile poneilor sunt de cel putin 5 stele cu iesire directa in tarc, foarte frumos amenajate, singurul inconvenient e ca au peretele dintre boxe prea inalt si nu se vad poneii intre ei. Va trebui scurtat.

Casa e cabana in toata regula, astept sa vina si mobila. Totul e foarte rustic.
In curte avem un chiosc mare in care vom manca si sub care e pivnita/crama.

E fain, dar nu ma voi descurca singura acolo cu siguranta.
Un lucru ma intristeaza: ca nu imi voi putea lua cainele acolo, deci nu va beneficia de tot acest spatiu.

Mergi la inceput