Strumfi de iul-aug 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ba eu cred ca vreti sa ne torturati! relelor care sunteti!

ps: multumesc de complimente la adresa mezinului meu, sunteti dragute ca de obicei
eu azi am fost arestata de individul in cauza, doar in brate s-a vrut, doar la san...nu vrea in fiecare zi, doar uneori, dar cand ma vrea pt el, atunci e musai sa fiu a lui. si apoi, ce aveam altceva de facut decat sa-l tin la tzitzi? of, mi-a fost asa dor de bebe de laptic .
Carla, ma intrebai de ce nu schimb scutecul, draga mea, asta fac mai toata ziua, ca pe un orificiu intra, pe doua iese...cu flux continuu , cred ca vrea sa-l prinda din urma pe frac-su.

noapte buna .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Vivela foarte frumos Damian, imi place mult poza in care sunt unul langa altul. Sunteti niste norocosi cu 2 copilasi asa de scumpi

Kariris tabla de care vorbeai tu eu am gasit 3 in unul adica se poate scrie cu markerul pe o parte si pe cealalata cu creta. Se pot pune si magneti gen numere litere si alte minuni. La asta ma gandeam si eu pt aniversarea Catarinei. Costa vreo 50 EUR aici.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si37+ AMR 3 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Atata m-ati zapacit cu torturile voastre ca n-am rezistat si-m bagat o jumatate de matzos cu unt de arahide si gem de visine. Na acum la cine sa trimit caloriile?

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Bai m-ati inebunit. Mie mi-e dor rau de amandine de la cofetaria Maria din Aviatiei. Mai e cofetaria aia acolo?

Trebuie sa ajung la cofetaria din Londra (culmea ca e la 15 min de mine dar lenea...).

Va pupacesc

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

- sa ajunga la toata lumea, ca vad ca e aglomeratie p-aici .

"mami, uite, nu mai e noapte afara, ne trezim!" - asta am auzit pe la oara 6 dimineata ...si adio somn dulce.

oare o ploua azi? as iesi la plimbarica...ca doar sunt fresh , cum ziceam.

mychy, ma bucur ca ai ajuns cu bine, imi imaginez cum a fost revederea . pupici lui Andrei .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Bai m-ati inebunit. Mie mi-e dor rau de amandine de la cofetaria Maria din Aviatiei. Mai e cofetaria aia acolo?

Da, da, mai e, mai e...
De acolo am tot comandat si noi torturi pt diverse ocazii... Chiar si acum, pt ziua Andreei... Au produse f bune, am fost multumiti mereu.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Da, da, mai e, mai e...
De acolo am tot comandat si noi torturi pt diverse ocazii... Chiar si acum, pt ziua Andreei... Au produse f bune, am fost multumiti mereu.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mmmmm, cunosc cofetaria aia de la 5 ani. Cum mancam inghetata la cupa pe vremea raposatului, si imi ingheta mana pe cupa de metal. Iar dupa colt era o rampa si ne dadeam cu rotilele in jos pe ea copiii. Iar seara cand se inchidea era o bucurie sa ne dam cu rotilele pe terasa ca aluneca mai frumos. Apoi la revolutie eram in cofetarie cu tata (sa-mi cumpere nectar de piersici bulgaresc la sticla de jumate) si a suierat un glont care a trecut pring geam, prin galantar si s-a infipt intr-un perete. SI acum imi amintesc zgomotul ala de sticla. Si era o praji care imi placea mult, buturuga se numea, si avea un toporas din inghetata infipt in niste crema de ciocolata. As putea povesti la infinit de zona aia, am atatea amintiri.

Cand ajung in tara (candva) direct acolo ma opresc sa mananc prajituri.

Adica buna dimineata, dupa cum vedeti sunt in memories mood, ma cheama radacinile inapoi, daca Cosmin a trait 4 ani in Romania, Adelise n-a fost niciodata asa ca la anul am planuit sa o ducem, sa mergem la mare in Eforie Nord (acolo mergeam cu ai mei in fiecare an), sa ii arat, sa-i povestesc...

Azi am venit la servici in Jaguar ca masina mea e in service. Mai ce respectata m-am simtit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, fetele! Si eu fresh ca Vivela, de la 4 la 7:30 n-am inchis un ochi.
Gabi, poate Damian se pregateste de puseul de la 6 saptamani. Stiu cum e cu pampersii, m-a amuzat ca in poza respectiva se vede si putin caca de lapte, mi s-a facut dor .
Luna, da, e buna cofetaria aceea si mai e una la Banu Manta, imi scapa acum numele, face niste amandine de nu te poti opri inainte de a termina kilogramul.
Fug pe-afara, incerc sa rezolv cat mai multe cu cat mai putini bani, wish me luck .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
anca,am facut si eu tort joffre in casa,a iesit bun tare,dar nu stiu cum o fi de cumparat,pe aci pe la mare noi servim pe cel cu fructe de padure,iti recomand cand ajungeti in cta sa treceti pe la cofetaria silvian..e in drumul vostru.

in rest,un pic de noapte alba,fii-miu a facut febra,nu mare,scade la antitermice,banui vechea noastra problema,rosu'n gat..pe la 2 ma duc sa -l vada dr care sigur imi va da antibiotic dar cat timp febra scade cu antitermic ii zic pas.

ploua,tuna,fulgera de azi-noapte,nu se mai opreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

fetelor, ia faceti voi doi copii deodata sa vedeti ca va trece definitiv dorul de pampersi de bebe
Io ma bucur ca am scapat. Altceva nu faceam decat schimbam scutece si faceam. spalam, sterilizam biberoane...offf greu a fost pentru mine.
Mi-aduc aminte ca iarna aceea a fost una grea si nu am prea putut iesi cu carucioarele si intr-o zi ne-am aventurat cu bona sa le ducem in parc in marsupii.Doamneee ne-au rrrrupt de spate pe amandoua! Vio mai era si cu tocuri, daca nu am ras de ea, era desalata toata dar rezista ca un erou. Normal ca eu o luasem pe cea mai usurica.

Vivela si la noi in jurul orei 5 dimineata se aude un strigat de indian dinspre dormitorul lor "e dimineata! deschide ochii! nu mai dormi!". Si asta in conditiile in care K adoarme la 23,30 mai nou; cum o rezista frate?

Acum ma capiaza sa le decupez imagini pentru ca ele sa le lipeasca.
Fug sa ma execut!
O zi buna fetelor!

Carla eu ma bucur si va multumesc pt info in legatura cu torturile, doar ca de cand cu diabetul asta am o pofta de dulciuri inimaginabila! Eu inainte aruncam praji si dulciuri pt ca nu imi trebuiau de nici un fel. Preferam o mancare buna si un vin bun. Nici la cele mai sofisticate restaurante eu nu comandam desert niciodata.
ei acum, am golit proviziile fetelor de kinder de toate felurile.
Cel mai mult imi place kinder country

Mergi la inceput