Strumfi de iul-aug 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Kariris, cofetaria este pe Mihai Bravu, langa sectia 8 de politie. Daca este un model pe care il au ei intr-unul din cataloage, poti comanda telefonic si te duci acolo numai in ziua respectiva sa il ridici.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

nu merge asa telefonic, am incercat eu sa dau deja si mi-a zis ca pentru torturi speciale se fac de minim 2 kg si fiindca sunt mai mari si mai neobisnuite se lasa AVANS.... ca daca nu vine cel ce comanda dupa ele, nu au ce face cu ele!...

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Hmmm, cand ai facut asta? Ca eu am facut ultima oara asa de Pasti si n-au fost probleme, poate si pentru ca am tot luat de la ei inainte.
Pentru ziua Sabinei ne-am dus noi cu desenul printat si ei au generat animalutul 3d, asa am dat si avans, dar cred ca nu trebuia daca ne alegeam un model existent.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Am tot uitat sa spun ca am admirat fetele lui Timi si pe Daria si burtica Danei, o minunatie toate .
Vivela, si mie-mi faci pofta de talpite mici, nu ne vedem sa le pap si eu putin? Si mai, mami, te-a prins criza de nu schimbi pampersul la baiat? Ntz, ntz, ntz .
Georgi, uite: "Meteorologii au emis o avertizare cod galben de furtuni imediate pentru Constan#355;a. Codul galben va fi īn vigoare pān#259; la ora 18.45. Potrivit meteoplus.ro sunt posibile averse ce pot totaliza 15, 20 l/mp, desc#259;rc#259;ri electrice, intensificari de vānt #351;i grindin#259; de mici dimensiuni." Deci la 18:46 puteti iesi la plimbare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

anca,la 18.48 s-a oprit ploaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
Hmmm, cand ai facut asta? Ca eu am facut ultima oara asa de Pasti si n-au fost probleme, poate si pentru ca am tot luat de la ei inainte.
Pentru ziua Sabinei ne-am dus noi cu desenul printat si ei au generat animalutul 3d, asa am dat si avans, dar cred ca nu trebuia daca ne alegeam un model existent.

chiar ieri! nu stiu daca e o politica noua, iar prin telefon nu avea sens sa-mi spuna mie intr-un fel si la altii in alt fel; dar cum ziceam, as fi vrut sa comand tort existent deci, in forma de capsuna, dar nu s-a putut; trebuie sa ajung acolo sa dau si AVANS... cu toate ca ma au in baza de date, daca or tine asa ceva, pt.ca la nunta mea tot de acolo am avut si tortul si suportul! anyway, cred ca e noua politica de marketing din 2 motive: 1.pt.siguranta lor ca sunt vremuri de criza si nu vor sa iroseasca materia prima aiurea si 2.sa te faca sa vii de 2 ori ca sa ti se lipeasca de mana si altceva de ambele dati (poti sa rezisti la frigiderele pline ochi cu prajituri? )

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Georgi, ti-am dat prognoza aproape la fix .
Karli, atunci inseamna ca s-a schimbat treaba si imi cer scuze de la Kariris pentru dezinformare .
E foarte adevarata partea cu lipitul a altceva de mana, ca noi cand am comandat tortul Sabinei am luat si unul gata facut, ca sa nu stam cu pofta cateva zile.
(scriu mic ca sa nu ma injure pofticioasele: la botezul Larisei am avut tort Jeni, adica un strat de tiramisu cu un strat de joffre cu visine in alcool, apoi am facut multe doar joffre cu visine in alcool, si Madrid este excelent, si cele cu sarlota si bucatele de fructe, dar sunt mai moi. Tortul Larisei a fost facut de nasi la Ana, cu mousse de ciocolata belgiana alba si neagra, o nebunie, dar nu stiu daca fac si in diverse forme. Daca mergeti la Ana, numai la cea din Dorobanti iese tortul excelent, celelalte au doar franciza si mi se pare ca nu prea respecta retetele.)

Mergi la inceput

tot tort Jeni am avut si eu la ziua mea... e preferatul nostru tot Jeni va fi si sub Capsuna Adelutei... o sa tai sa fac o poza si la sectiune... dar e important sa stii ce contine, cum bine ai descris; mai are si miez de nuca daca nu ma insel, e super! si daaaaa.. si de la Ana mi-a ramas gandul la un tort pe care nu-l mai fac... era unul cu nuci verzi.. o nebunie! l-am avut acu' 3 ani tot ca de ziua mea... si il cumparasem de la Cofetaria Ana de la Eroilor

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

mai fetelor, dar mai terminati cu torturile voastre ca imi ploua in gura! Mi-a crescut glicemia doar citind...offf...

Mergi la inceput

Very off-topic: primul Jeni pe care l-am avut a fost super, la urmatorul a fost prea mare stratul de tiramisu cu nuci si prea subtire cel de joffre cu visine in alcool, asa ca am ramas fideli joffrelor.

Kariris, lasa ca cititul nu dauneaza sanatatii, si noi incercam sa-ti oferim informatii pertinente care sa te ajute in luarea deciziei .

Mergi la inceput

Kariris hai sa te servesc atunci cu niste dovlecei pane si mujdei de usturoi.. ce zici? mai scade glicemia?

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Noapte buna! Culc termitele si merg sa visez torturi verzi pe pereti... pana la prima trezire a vreunei fete. Sper sa apuc sa si gust vreo trei sferturi dintr-unul, ca in vis nu creste nicio glicemie .

Mergi la inceput