Strumfi de iul-aug 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 14
Timi07 spune:
Luna mor aici de ras, ma dau astia afara. Doamne cate le mai trece prin cap la copilasi.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
karligutza spune:
Timi, Dana sa dea DOMNUL!
ca eu nu ma supar, mai ales ca am vazut ieri bebelusa Alinutzei noastre (mamica lui Tudor si a Antoniei mici de 1 luna si-un pic) si DOAMNEEE ce picioruse (talpite) mici mici am vazut! 

m-am inmuiat pe loc si m-a cuprins un doooor! numa' ca nu stiu ce se intampla, dar nu am spor la facut copii chit ca ploua zilnic! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
stefania_97 spune:
Timi bebe nu vine prea curand. Nu am nici un semn. Ii povesteam sotului aseara ca sexul ajuta la declansarea nasterii si ca ar trebui sa ne punem pe treaba serios si el imi zici pe bune nu stiam. Acum nu ma mai prinzi pana in august
. Vrea el sa se nasca bebe in august asa eu, Catarina si bebe vom fi toti in august 
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
37+
AMR 3 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Vivela spune:
bau!
io nu mai intru pana nu va trece discutia despre torturi
.
si uite asa, va fac si eu pofta cu niste talpite mici-mici
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
hellou, hellou....gata am ajuns cu bine la dorna, am facut numai 13 ore, de am zis ca nu mai ajung sa-mi vad odata baietelul. intalnirea a fost emotionanta, la inceput a fost mai retinut , dupa care a stat agatat numai de gatul meu. mi-a zis si-mi zice in continuare ca i-a fost dor de mine si ca ma iubeste foarte mult. l-am gasit mai mare, mai grasutz, mai frumos, muuuult mai vorbaret si foarte sfatos. ce mai, o minune de copil. ![]()
vremea e naspa, ploua in fiecare zi, facem focul in soba, dar bine ca n-au fost furtuni, inundatii sau alte minuni.......revin
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
Kariris spune:
vaaaai Vivela sa lesin cand am vazut ce copii frumosi ai!!

sunt superbi! mie nu mi-a venit sa cred ca cel mic poate fi atat de frumos, in sensul ca io nu am mai vazut asa copil frumos la varsta asta! Sa-ti traiasca amandoi! Asa copii sa tot ai...
Luna1 spune:
Vivela adu repede aici talpitele alea mititele sa le mananc. E frumos foc flacaul, ii urmeaza lui David, sunt inebunita dupa ochii lui albastri.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
wow Vivela ce de ochi albastri frumosi 
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
musso17 spune:
buna fetele
am vazut toate pozele,fetele dulci ale lui timi,dana graviduta frumoasa si daria nu mai prejos de mami si pe damian care e o splendoare,mi se pare asa mareee!!!
si eu stau pe banca in parc daca pot,altfel recunosc ca-l cocot peste tot si am mare grija la leagane si balansoare,am unul care-i trece de cap si am oroare de el..aa si ar mai fi o rotitoare(nu stiu cum se numeste)de fier si tot il vad pe fii-miu cazut in fund si venindu-i ala in cap
..stiu sunt paranoica.
zi buna..eu astept sa se opreasca ploaia si sa iesim putin prin racoare.