Strumfi de iul-aug 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna sunt scootere care ulterior se fac cu 2 roti. Noi avem cu 4 si in timp se poate trece la 2.
Mi-e si foame, mananc litere la greu.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

aaa Karli taci si faci SA fie cum vrei tu cu bebe 2. Si noi asteptam testul cu doua liniute la sora-mea, i-a intarziat 3 zile dar testul facut acum doua zile era negativ, era si de-ala ieftin. Eu m-am chinuit un an juma sa raman si ea de-a doua luna, daca ar fi. Mi se pare incredibil.

Mai eu m-am enervat de numa, nu mai ai siguranta nicaieri in tara asta. Stam la etajul 4 si avem la fiecare palier un balcon mare in care se afla ghena. Balconul inchis cu lacat cu chei doar la cele 4 apartamente de pe palier. Noi, aveam pe acest balcon un dulap in care mai depozitam diverse, si ala inchis cu lacat. Ei bine ambele lacate acum erau sparte . La o prima vedere nu a disparut nimic. Si anul trecut ne-au luat dion fata usii tricicleta Dariei, acum asta. Vecina era disperata ca avea anvelopele de iarna depozitate pe balcon. Se intetesc furturile pe criza asta, nu mai are lumea bani

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 30 cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Luna foarte fain cadoul pe care i-l pregatiti Lisei. Vai ce innapoiata sunt. Eu i-as fi zis trotineta acelui scooter! E o idee faina, cred ca o sa luam si noi asa ceva.

Dana nu ma mai speria cu furturile, noi dormim cu usa la balcon deschisa si, azi noapte nu am putut adormi de frica... ma tot gandeam ca daca intra hotii si lasa copiii fara parinti... si alte scenarii. Se poate intra foarte usor la noi. si apropos de criza ultima menajera care a venit la curatenie o zi (8 ore) pt 100 lei a plecat si cu un inel de-al meu de vreo 7 grame...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Timi noi i-am luat bicicleta din Halfords (nu stiu daca aveti acolo) insa am mers o data acum vreo 2 luni sa ne uitam doar, si am prins una de 12 in (cred ca cea mai mica masura) care fusese display si o redusesera de la 70 pounds la 20 pentru ca avea o mica zgarietura pe sa. Asa ca, m-am gandit eu bine, oricum o va zgaria Adelise, pentru 50 lire reducere mi s-a parut super. Daca aveti Halfords urmareste ofertele. Noi ii luam scooterul asta ca e foarte popular si am intrebat in stanga si in dreapta si numai reviewuri buna am auzit. Am vazut si copii sub doi ani mergand pe ele. Ea are un scooter cu 2 roti in spate dar se tot loveste la picior cand impinge.

Kariris pai trotineta e dar aici ii zice scooter.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Vrea cineva niste perle de copii in engleza? Eu le pun oricum, vreti nu vreti ca rad de nu mai pot:

HOW DO YOU DECIDE WHO TO MARRY? (written by kids)

You got to find somebody who likes the same stuff. Like, if you like sports, she should like it that you like sports, and she should keep the chips and dip coming.
-- Alan, age 10

No person really decides before they grow up who they're going to marry. God decides it all way before, and you get to find out later who you're stuck with.
-- Kristen, age 10

WHAT IS THE RIGHT AGE TO GET MARRIED?
Twenty-three is the best age because you know the person FOREVER by then.
-- Camille, age 10

HOW CAN A STRANGER TELL IF TWO PEOPLE ARE MARRIED?
You might have to guess, based on whether they seem to be yelling at the same kids.
-- Derrick, age 8

WHAT DO YOU THINK YOUR MOM AND DAD HAVE IN COMMON?
Both don't want any more kids.
-- Lori, age 8

WHAT DO MOST PEOPLE DO ON A DATE?
Dates are for having fun, and people should use them to get to know each other. Even boys have something to say if you listen long enough.
-- Lynnette, age 8 (isn't she a treasure)

On the first date, they just tell each other lies and that Usually gets them interested enough to go for a second date.
-- Martin, age 10

WHAT WOULD YOU DO ON A FIRST DATE THAT WAS TURNING SOUR?
I'd run home and play dead. The next day I would call all the newspapers and make sure they wrote about me in all the dead columns.
-- Craig, age 9

WHEN IS IT OKAY TO KISS SOMEONE?
When they're rich.
-- Pam, age 7

The law says you have to be eighteen, so I wouldn't want to mess with that.
- - Curt, age 7

The rule goes like this: If you kiss someone, then you should marry them and have kids with them. It's the right thing to do.
-- Howard, age 8

IS IT BETTER TO BE SINGLE OR MARRIED?
It's better for girls to be single but not for boys. Boys need someone to clean up after them.
-- Anita, age 9 (bless you child)

HOW WOULD THE WORLD BE DIFFERENT IF PEOPLE DIDN'T GET MARRIED?
There sure would be a lot of kids to explain, wouldn't there?
-- Kelvin, age 8

And the #1 Favorite is........
HOW WOULD YOU MAKE A MARRIAGE WORK?
Tell your wife that she looks pretty, even if she looks like a dump truck.
-- Ricky, age 10

Mergi la inceput

Junior School Children Writing about the Sea. Priceless!!!
1) This is a picture of an octopus. It has eight testicles. - Kelly age 6

2) Oysters' balls are called pearls. (James age 6)

3) If you are surrounded by sea you are an island. If you don't have sea all around you, you are incontinent. ( Wayne age 7)

4) Sharks are ugly and mean, and have big teeth, just like Emily Richardson. She's not my friend no more. (Kylie age 6)

5) A dolphin breaths through an arsehole on the top of its head. (Billy age 8)

6) My uncle goes out in his boat with pots, and comes back with crabs. (Millie age 6)

7) When ships had sails, they used to use the trade winds to cross the ocean. Sometimes, when the wind didn't blow, the sailors would whistle to make the wind come. My brother said they would be better off eating beans. (William age 7)

8) I like mermaids. They are beautiful, and I like their shiny tails. How do mermaids get pregnant? (Helen age 6)

9) I'm not going to write about the sea. My baby brother is always screaming and being sick, my dad keeps shouting at my mum, and my big sister has just got pregnant, so I can't think what to write. (Amy age 6)

10) Some fish are dangerous. Jellyfish can sting. Electric eels can give you a shock. They have to live in caves under the sea where I think they have to plug themselves into chargers.- Christopher age 7

11) When you go swimming in the sea, it is very cold, and it make my willy small. (Kevin age 6)

12) Divers have to be safe whey they go under the water. Two divers can't go down alone, so they have to go down on each other. (Becky age 8)

13) On holiday my mum went water skiing. She fell off when she was going very fast. She says she won't do it again because water shot up her fanny. (Julie age 7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Kariris urata faza. Si noi avem o tanti care vine la curatenie, insa din prima am convenit ca in dormitorul Dariei sa nu se bage. I-am zis ca acolo fac eu, sunt f multe jucarii si ea nu stie sa puna fiecare piesa, care de unde e, asa ca am profitat de asta si cutia cu bijuterii o duc acolo, iar daca plec inchid dormitorul. Dar oricum tanti asta pana acum mi-a parut tare sincera, sper sa nu am surprize.
Bine ca nu mi-au luat decorurile de craciun ca le aveam pe toate acolo, si mi-s tare dragi.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 30 cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Kariris, cofetaria este pe Mihai Bravu, langa sectia 8 de politie. Daca este un model pe care il au ei intr-unul din cataloage, poti comanda telefonic si te duci acolo numai in ziua respectiva sa il ridici.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Timi noi i-am luat bicicleta din Halfords (nu stiu daca aveti acolo) insa am mers o data acum vreo 2 luni sa ne uitam doar, si am prins una de 12 in (cred ca cea mai mica masura) care fusese display si o redusesera de la 70 pounds la 20 pentru ca avea o mica zgarietura pe sa. Asa ca, m-am gandit eu bine, oricum o va zgaria Adelise, pentru 50 lire reducere mi s-a parut super. Daca aveti Halfords urmareste ofertele. Noi ii luam scooterul asta ca e foarte popular si am intrebat in stanga si in dreapta si numai reviewuri buna am auzit. Am vazut si copii sub doi ani mergand pe ele. Ea are un scooter cu 2 roti in spate dar se tot loveste la picior cand impinge.

Kariris pai trotineta e dar aici ii zice scooter.

multumesc, vad ce este Halfords.ie.. trebuie sa vad daca au si magazin. Te-am intrebat pt ca stiu ca sunt aberant de scumpe si noi ne gandeam sa comandam din Germania de pe pe eBay.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Kariris, cofetaria este pe Mihai Bravu, langa sectia 8 de politie. Daca este un model pe care il au ei intr-unul din cataloage, poti comanda telefonic si te duci acolo numai in ziua respectiva sa il ridici.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

nu merge asa telefonic, am incercat eu sa dau deja si mi-a zis ca pentru torturi speciale se fac de minim 2 kg si fiindca sunt mai mari si mai neobisnuite se lasa AVANS.... ca daca nu vine cel ce comanda dupa ele, nu au ce face cu ele!...

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput