Strumfi de iul-aug 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Va multumesc tuturor pentru urarile adresate Sabinei!
Am petrecut frumos, tortul a avut mare succes (3kg s-au terminat in primele 20 minute), sarbatorita s-a simtit foarte bine si asta e cel mai important, incercam sa o ducem la mare in curand, o sa incerc sa pun si poze tot in curand.
Karli, vreau si eu sa gust juma' de tava de tarta, ma ofer chiar la mai mult .
Monica, imi imaginez ce dulci sunt fetele tale cand se joaca, asa se alearga si ale mele prin toata casa, se imita si se ascund de noi.
Dana, Sabina sta cu slip la mare pana isi aminteste de el, dar in nicio zi nu a ratat cea mai mare placere a ei: sa-si indese nisip in pasarica pana dadea pe afara .
Kariris, eu sunt una din mamele denaturate care stau pe banca in timp ce copiii se joaca.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Luna i-o fi placut fetii in wc , ce ai cu ea?
Poze cu noi gasesti la semnatura.

Kariris felicitari prietenei tale pt gemene, sa fie sanatoase. Eu una, de ziua Dariei, cred ca o sa-i iau bicicleta mare. Am vazut in Selgros una alba care mi-a placut. Si ce daca Karina nu stie sa pedaleze, tocmai ca o vede pe Iris incantata, poate imita si vrea si ea. Ma gandesc. Cat despre tablite, parca am vazut la Ikea.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 30 cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Dana si noi banuim ceva suspect, ori e fugita de acasa, ori... cum naiba sa ai mobil sa stai in wc si sa nu suni pe nimeni, iar familia sa nu o raporteze disparuta... hmmm, detectiv ma fac.

Timi noi ii luam lui Lis www.micro-scooters.co.uk/product/mini-micro-tbar-scooter-pink/" target="_blank">ASTA. I-am luat bicicleta cu doua roti dar i-am dat-o deja acum doua luni, n-am avut inima sa o las sa tanjeasca la altii in timp ce bicla ei era in casa, la fel si Cosmin, i-am dat deja bicicleta ca pana e ziua lui vine toamna si ploua.

Carla sa va fie de bine petrecerea. Eu nu cred ca Lachi (scuze, inca nu m-am obisnuit cu noul nick) se referea la statul pe banca ci la faptul ca bona nu a reactionat cand copilul s-a lovit. Si eu stau pe banca de acum, e mare.

Si Adelise isi indeasa nisip in pasa cand prinde ocazia, o fi vreo placere ceva.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

neata pe la pranz, dar am avut o dimineata naspa! am petrecut-o pe la baie mai mult... sper sa imi treaca repede!

vad ca vorbiti de torturile speciale de zilele copilasilor, noi ne-am hotarat cam de jumatate de an ca Adeluta sa aibe un tort MARE in forma de CAPSUNA! si acum cateva saptamani am zis ca trebuie sa vad sa programez la ce laborator se infige cineva sa "creeze" CAPSUNA, insa am fost surprinsa sa vad ca la ALICE unde sunt clienta fidela cand vine vorba de torturi/prajituri au deja expus in catalog tortul-capsuna! asa ca, am vorbit si trebuie sa-l comand doar (minim 2 kg cica...).. si Kariris de ce zici ca torturile animate nu sunt bune la gust? noi la capsuna vom decide ce fel de tort e pe sub "coperta", iar coperta ia forma dorita din martipan colorat... asta-i toata smecheria; la Minnie si Pluto sper ca nu vor sa puna pielea de catel sau soricel!

apropo de perlute, va redau si eu un dialog din dimineata asta; dupa ce Adeluta a desenat pe tabla magnetica CEVA, vine la mine si imi spune:

A: - iti place mami?
eu: -daaaa, dar ce-ai desenat acolo?
A: - un iup! (un lup)
eu: - si cati ochi are lupul asta? (vazand trei puncte infipte in imagine )
A: - se apuca si numara si hotaraste: 3!!
eu: - pai cum 3? de ce are 3?
A: - noi avem 2! iupul aie 3 ca sa vada mai bine!
eu: - dar ce trebuie sa vada lupul de ii trebuie 3 ochi?
A: - scufiteie iosii! (scufitele rosii)
eu: - pai unde vede lupul scufite rosii?
A: - in paduie!
eu: - si daca le vede ce se intampla?
A: - le ma'ica! (le mananca)
eu: - si dupa ce lupul mananca scufitele ce se intampla?
A: - se 'tapa ca cu'ge sa'ge! (se intampla ca curge sange!)
eu: - si pe urma ce se mai intampla?
A: - ma'ica fioi! (mananca flori)
eu: - cine mananca flori?
A: - iupui!
eu: - da' de ce mananca flori?
A: - pe'te'ca asa dea iupui! (pentru ca asa vrea lupul)

....

si intr-un final am ajuns la faza ca bunicuta o imbratiseaza pe scufita si ca aceasta din urma i-a promis ca o s-o asculte pe mama si n-o sa mai vorbeasca cu lupul cel rau in padure!

eu, gasindu-ma moralista, ii transpun si ii zic cum ca ea nu are voie sa vorbeasca pe strada cu oameni straini! la care ea zice: "doai cu oamenii cu bebeiusi" (doar cu oamenii cu bebelusi) si completeaza de la sine... "cu oamenii tigani nuuuu" (ma uit lung la ea si ii zic sa nu spuna niciodata pe strada "tigani" iar ea imi zice "ii spun iu mami ia uieche doai (ii spun lui mami la ureche doar)"

Monica, Luna, Carla ma bucur ca v-a placut tarta... se face super rapid si intr-adevar se mananca super ultra rapid!

Nico adu' faina si cat timp stam la o poveste tarta se coace frumos... timp sa-ti aloci, caci nu stiu cat e gluma, cat e serios, dar daca vrei ne putea vedea, te invit pe la mine la o prajitura! dupa un drum asa obositor, merge o prajiturica (si sunt si in drumul tau, cum vii de pe autostrada spre Cotroceni faci un popas pe dreapta la un moment dat asa ca nu te abati deloc)...

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Karli bag seama ca nu ai glumit cand ai zis ca ai mancat juma de tava daca ti-ai petrecut dimineata la baie

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 30 cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Dana, pe cuvant de onoare ca tarta era mica si subtire si cu toate ca parea a fi si gluma ca am mancat juma' de tava depinde mult de tava, am zis, deci n-am glumit insa nu nu de alaltaieri mi se trage, ci de aseara, am mancat eu altceva de mi s-a facut rau... acum m-am dres cu pipota uscata si 2 lingurite de dulceata de afine, am dat-o pe naturiste ca nici daca-s gravida nu stiu bine... asa ca, asteptam!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Dana ce frumosa esti gravida. De Daria nu mai zic ca stii prea bine ca am o coarda sensibila pentru ea. Sunteti frumosi toti iar lui tati ii sta bine cu doi.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Kariris, de cofetaria Alice voiam sa-ti spun si eu, torturile sunt foarte gustoase pentru ca tu alegi compozitia (dintre mai multe variante ale lor). Cel al Sabinei a fost in forma de Spot - o omida verde dintr-un joc care-i place ei, a fost din martipan si a avut compozitie de joffre cu visine in alcool .

Intrebare: "Sabina, dar cu cine vorbim noi?" ; raspuns: "Cu peretii...?" .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna noi planuiam sa-i luam o bicicleta pe 2 roti de ziua ei dar in Fr nici n-a vrut sa se apropie de ea...era dupa ce incercase cateva normale si cred ca nu mai avea rabdare. Scooter i-am luat de Paste si ii este tare drag. Acum ma gandesc ca daca e inca extaziata de scooter nu-i momentul sa-i luam si bicicleta dar tot mi-ar prinde bine sa stiu de une/cum/cu cat ati luat voi...poate ii luam mai tarziu fara un motiv anume.

Dana ce faine poze&personaje, sa va fie de bine concediul si tie sarcina usoara in continuare.

Stefania de acum daca nu intri zilnic ne impacientam....

Vio si fii mai finutza

Karli coci un berbecutz sau o berbecutza? sau e prea devreme pt berbeci... poate un pstisor de aur

Iar am o pofta de munca de dau pe dinafara

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Carla si eu mai stau pe banca uneori, dar una e sa stea mama copilului pe banca (sunt sigura ca ea e mult mai atenta) si alta o balena angajata sa aiba grija de copil, platita pt asta.
Femeile astea stau doar pe banca si Dumnezeu cu mila! Pai eu am avut parte de bona super buna, frate! Era ca o leoaica cu copiii!

Karli deci mai sunt copii care spun "d" in loc de "v". M-am linistit. Karina spune "t" in loc de "f" si "d" in loc de "v".
Carla unde e cofetaria Alice? Am vazut un tort la o tipa de pe forum, foarte frumos cu imagini din Alba ca Zapada. Chiar frumos.
Cel mai frumos cadou ar fi ca de ziua lor sa fie in sfarsit gata casa, curtea sa putem merge acolo. Dar mai e de lucru inca la curte.Si inca nu a venit mobila.
Cand o fi gata poate ne adunam mai multe cu strumfii intr-un WE si mergem acolo sa obosim poneii

Mergi la inceput