Strumfi de iul-aug 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 11
ddanagh spune:
Monica ce m-ai distrat cu plasturii cu betadina. Se ingrijesc fetele, doctorite le faci.
NMA f tare Alex
Am votat si eu de ceva timp dar am uitat sa-ti zic. 
Karli sa sti ca si eu am avut/am chestia asta sa tina slip pe ea cand se joaca in nisip (prea putin ce a stat fara), mai ales ca mi-a zis si pediatra ca la fetite e mai nasol decat la baietei sa intre nisip la dansa. Dar, iti spun din start ca-ti trebuiesc mai multe perechi (noi am recurs si la chilotei) si am avut noroc ca Daria nu se baga in apa decat cu picioarele. I-a fost frica sa intre complet, au cam fost si valuri mari. Cat despre palarie nu am lasat loc de intors, ii spuneam din start ca fara plecam imediat in camera si nu mai comenta. Sunt sigura insa ca Adela va fi cooperanta in privinta asta.
Editez sa va zic ca Dariuca mea a fost mai bine in dimineata asta, nu a mai intrat asa trista, nici vesela, dar oricum suntem pe drumul cel bun.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
30 cu Eric Mihai
violetan spune:
Hihihi, nico, ce haios alex!
Cat de amuzanti pot fi copilasii astia, eu rad nonstop la traznaile pe care le debiteaza taurashul!
Cigny, ca tot intrebai, un singur exemplu: il scot pe laur din baie in prosop cu o miscare mai ferma, ca sa fiu sigura ca nu aluneca. Fac asta si la ultima baitza si ma trezesc pe nepusa masa, imediat dupa ce l-am scos ca-mi tranteste:"Nu fi brutala!" si zbang, una peste mecla. Am ramas traznita, m-a si busit rasul si nu pricepeam ce l-a apucat. Cand colo m-a lamurit el cand l-am intrebat de unde i-a venit ca asa a vazut el pe dvd-ul cu Pinocchio ca zicea vulpoiul ![]()
![]()
![]()
Luna1 spune:
Vio sunt bine. Devine din ce in ce mai amuzant sa lucrez la compania asta, in ultima vreme fac mai mult treaba de HR, ca m-au omorat cate prostii fac angajatii, zici ca sunt copii mici, de ex azi am ajuns la serviciu sa aflu ca un angajat al nostru a incuiat (din greseala) o fata de 16 ani intr-o toaleta, si fata a petrecut noaptea acolo. Era datoria lui sa incuie toaletele intr-un parc, a batut in usa, n-a raspuns nimeni si el a incuiat. Ce e misterios e ca fata avea mobil la ea si n-a sunat pe nimeni, in plus nimeni nu s-a ingrijorat ca n-a ajuns acasa si n-a raportat-o missing. In fine, alta sedinta disciplinara...
Sunteti tare amuzante cu povestiti de strumfi, sunt niste dulcei toti.
Am vazut poze cu "ciresele" lui Timi ati avut o vacanta foarte frumoasa si fetele sunt asa maricele acum, si frumusele foc.
Dana nu pot decat sa te incurajez cu gradi, stiu prin ce treci, singurul sfat pe care ti-l pot da e sa fi constanta, adica sa o duci mereu atat timp cat e sanatoasa, pentru a sti ca nu o tii acasa daca plange. Altfel va plange mereu ca sa obtina asta. Dar cum ziceam stiu prin ce treci, Adelise abia se adaptase si a fost "promovata" la pre-school asa ca am luat-o de la capat cu plansul, acum iar s-a calmat de vreo 2 sapt.
Unde sunt pozele cu voi ca nu le-am gasit.
Karli te astept pe la mine sa-mi faci ceva bunatati.
Carla cum ati sarbatorit?
Vorbeati de varste, voi va simtiti la 30 ca la 29, eu ce sa mai zic, ca ma simt ca pe la 25 desi am 31. Cand ma intreaba cineva cati ani am imi ia ceva timp sa raspund.![]()
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Eu sunt bine, deocamdata doar cu dureri de spate in rest toate bune.
Cygny si Karli felicitari pt schimbarea prefixului
. Eu l-am schimbat anul trecu si vorba lui Karli ma simt ca la 29. Astept cu interes 40 de ani ca se tot spune ca sexul e mai satisfacator dupa 4o![]()
Cygny burtica creste, mai sunt 3 saptamani. Catarina nu vorbeste toate limbile deocamdata. Vreau sa ma concentrez mai mult pe romana cand vine bebe. Catarina abia asteapta, tot ma intreaba cand iese bebe. Ii pune jucarii de o parte si hainute
.
Dana
nu e usor cu burta mare si cu o strumfita plina de energie. Daria o sa fie mai bine la gradinita, macar va avea cu cine sa se joace. Da-i timp si da-ti si tie o sansa. Nu mai fi asa de suparata ca ea te simte si de aia nu se integreaza. Bineinteles ca e bine acasa cu mami dar la gradinita e bine pt ca au alte activitati.
Am o lene de ma doare. Mai am azi si maine cu bubulina la gradinita. Dupa intra in vacanta 3 saptamani. Saptamana viitoare suntem doar noi 2, tati inca mai munceste. Mi-ar cam trebui niste red bull pacat ca nu pot 
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
37+
AMR 3 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Timi07 spune:
Neatza fetele...
Multumim frumos pt aprecieri ![]()
La multi ani Cygny, Karli & Sabina Scuze pt intarziere.
Ma duc sa-mi fac o
, mai doreste cineva? Nu stiu ce am dar m-am trezit gata obosita
...poate am nevoide de-o vacanta....hmmm cred ca asta-i.
Ce le luati la strumfi de ziua lor? Soph vrea un ursulet, tort cu lumanari si sa fie cu mami, tati si Saya...ah a mai zis ca vrea sa pape si Saya tort.
Cred ca anul asta nu voi exagera cu cadourile, o ascult pe fata si-i iau ce vrea si gata.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Ieri ne povesteste Sophie cum a fost la cresa:
Soph-Saya aplans in curte. Oooo saraca Saya
eu-si tu ce ai facut, te-ai dus la ea?
-Soph-nops, m-am dus la wc
Kariris spune:
Buna fetelor!
Asa cum m-am asteptat fetele nu mai contenesc sa imi arate perspicacitatea lor
asta e...
Sunt fericita ca a nascut o prietena gemene de 3,200 si 2,400 si sunt toate 3 OK. Nu am dormit toata noaptea pt ca banuiam ca ieri a nascut dar telefonul era inchis si nu am primit nici un semn decat dimineata... Acu' m-am linistit, insa sunt rupta de somn.
Oare cand avem voie sa dam oua de rata copiilor? nu ca as tine neaparat, dar asa informativ. De prepelita le-am dat deja.
Saptamana viitoare e ziua sotului si apooi la 2 saptamani a fetelor si cu banii io personal sunt in aer, asa ca cel putin sotul va fi sarit din schema anul asta!![]()
Lor o sa le luam ceva dar inca nu stiu ce; m-am grabit si le-am dat cerceii din Egipt, Karina a si pierdut unul deja la Brasov, le-am luat si patine cu rotile, s-ar cere niste biciclete mai mari dar pt ca Karina nu vrea sa pedaleze nu ii pot lua nici celeilalte ca deh, se supara!
Jucarii de plus nu mai vreau sa vad. Cand le vad imi vine sa o iau razna, mi se face rau efectiv, nu le mai suport. Mi le cara astea in living zilnic pe toate de nu mai ai pe unde merge efectiv. Eu le-as lua o tabla din aceea pe care poti desena si se sterge cu un burete special. Dar eu nu o stiu decat pe cea pt adulti pe care o avem in sala de consiliu
or exista si de copiii?
am vazut o faza super nashpa ieri in parc. A lovit-o leaganul pe o fetita de a zburat nu alta si, bona ei o doamna de vreo 120 kg si 53 de ani statea pe banca si se uita dupa ea, sau nu... ideea e ca copilul ala are zile cu asa o bona. Si parintii, noroc de copil pe bune! Cum dumnezeu or putea sa stea pe banca cand copilul e intr-un loc de joaca!?
Timi07 spune:
Anto am uitat sa-ti zic ca Sophie vrea si la "Luxembug". Asta pt ca nu eram hotarati unde sa mergem in concediu si faceam planuri ca daca mergem in Alsacia ne oprim la Luxembourg la un kebab care mi-a placut tare mult acum 3 ani si un pic (eram gravi cu Soph )
Sper ca pui poze cu noul look al Soniei si-a lui Victor.
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kariris Lor o sa le luam ceva dar inca nu stiu ce; m-am grabit si le-am dat cerceii din Egipt, Karina a si pierdut unul deja la Brasov, le-am luat si patine cu rotile, s-ar cere niste biciclete mai mari dar pt ca Karina nu vrea sa pedaleze nu ii pot lua nici celeilalte ca deh, se supara! Jucarii de plus nu mai vreau sa vad. Cand le vad imi vine sa o iau razna, mi se face rau efectiv, nu le mai suport. Mi le cara astea in living zilnic pe toate de nu mai ai pe unde merge efectiv. Eu le-as lua o tabla din aceea pe care poti desena si se sterge cu un burete special. Dar eu nu o stiu decat pe cea pt adulti pe care o avem in sala de consiliu |
daca iei tabla s-o incerci inainte sa nu-ti aduci un "zgarietor de creieri" in casa
Kariris spune:
mai... rad de ma stric la perlele si replicile strumphilor!![]()
Vio si eu imi iau si trosneli si replici ciudate de la ale mele si tot asa ma pufneste rasul in loc sa am o atitudine adecvata.
Timi bine ca m-ai pus in tema!
mai ales acum cand nervii mei sunt intinsi la maxim... nu as avea nevoie de asa ceva. la birou nu am obs daca scartaie cand scriam cu markerul pe tabla, dar... nu, cred ca ma razgandesc pt ca vor gasi ele o furculita sau ceva sa faca zgomot...
ori vor invata sa deseneze pe vertical, inclusiv pe pereti...
Eu as vrea sa le comand torturi animate dar nu stiu nici unde nici daca sunt si bune la gust in afara de frumoase. As vrea unul cu Pluto si unul cu Minnie.