Strumfi de iul-aug 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

am uitat, Dana n-am zis eu ca Cygni e pustoaica... dar da, si eu am facut tot 30! iar tu madame? de tine stiam ca suntem de-o seama, dar cand e exact ziua ta ca asta mi-a scapat! oricum Cygni, dar n-am inteles cand e ziua ta.. azi? sau a fost ieri?

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

editez, gata stiu, 14 august ziua ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Karli deci deja schimbasi prefixul . Ei si cum ii la 30? ca eu mai am muuult pana atunci, acum ma informez
DAria acum se joaca cu lego, cica face un "castel male, male". la gradi, am gasit-o pe scaunel la desene , doamna cica a stat mai trista si astazi dar ca totusi s-a mai si jucat. Sper sa-i treaca supararea total. As fi tinut-o acasa, ca oricum mai se duc doar pana pe 16 luna asta insa mai am mai multe de rezolvat, plus dentistul asta de m-a pocnit taman acum.
Apropos de site-uri cu retete, eu intrasi acum pe net in special sa gasesc o reteta de pulpe de curcan la cuptor. Sa vad cum le fac, sper sa nu iasa tari.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 30 cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sabina!

cygni, la aniversarea celor 30 de ani!
Carla si Cygny, voi va cunoasteti mai demult si v-ati regasit pe forum? Interesanta chestie! Daca am retinut bine, daca am inteles gresit, sorry.

Mychy, drum bun la Dorna...
Cu maternitatea, da, am nascut la Elias...
Anestezist eu nu am avut, n-am avut nici una din nasteri cu epidurala (am nascut natural de ambele dati), prima data am "cotizat" mai mult...a doua oara am fost mai pe principiu "fara spaga", ca apur si simplu n-am mai avut chef... Deci pe la moase am mai dat (50 -100ron), prima data nici nu merita moasa, i-am dat de frica, sa se poarte mai frumos, a doua oara a fost o moasa super draguta, i-am dat eu de placere. Tot a doua oara i-am dat ceva (mai mult decat trebuia sa zicem, dar nu-mi pare rau deloc) si unei infirmiere care tot asa in timpul scurtului travaliu pe care l-am avut m-a mai incurajat, a mai zis o gluma, m-a tinut de mana... Pe la neonato prima data mai dadeam decate 10 ron pe la asitente, 50 sau 100 ron la medicul de s-a ocupat de copil (de te cheama pe tine la vizita medicala), a doua oara nu am mai dat nimic nimanui. Partea haioasa a fost ca majoritatea personalului de acolo, de la neonato, m-a recunoscut (deh trecuse putin de la prima nastere), se uitau la mine "parca imi sunteti cunoscuta, ati mai nascut aici?"... zic "da,vara trecuta" ,"asa, ca imi era cunoscuta figura; ce face copilul"? (primul copil, adica). Cand am plecat acasa, mi-au zis "va mai asteptam pe la noi"
Aaa, si mai e o taxa, de data asta oficiala, adica zis pe fata cat te costa, daca ai fetita si vrei sa-i pui cercei in urechi, te costa 50 ron

In rest, ca si conditii, e relativ ok, nici prea prea nici foarte foarte, dar deh, nu sunt nici eu f pretentioasa, avand in vedere ca la o nastere normala, fara probleme la tine sau copil, in 2-3 zile pleci acasa...
Sunt 4 paturi in salon, inainte (la prima nastere in cazul meu) te lasau cu copilul in salon daca vroiai, si ilduceai peste noapte la neonato, a doua oara au fost mult mai stricti, te duceai doar tu acolo si doar la orele de alaptat (nu si asa, "intre" ca sa-ti vezi copilul).
Ce mi-a displacut putin a fost chestia cu programul de alaptare, din 3 in 3 ore, si intre aceste ore, daca ii era copilului foame, ii dadeau lapte praf, si riscai sa nu-ti mai pape copilul san.. Eu nu am patit decat o data chestia asta, in rest ambele fete au papat de la titi fara probleme, fara lapte praf pana pe la 8 luni...

Timi frumoasa vacanta ati avut! Bravo
Karli, bravo pt prajiturica!
Daria, imi pare rau ca Daria e asa trista... si eu cred ca va trece...ce-i drept a fost cu voi in concediu, si e iar parioada de acomodare... la fel ca si noi, dupa un concediu frumos, nu esti cam ursuz in prima zi de serviciu? Ai asa chef sa te duci? Dupa aceea iti intri iar in mana... Asa cred ca e si la ea..ma rog la alta scara

Ooana, bine ai revenit..ce fac copiii?
vivela, cum a fost la controlul de 1 luna? Toate bune si frumoase, da?
Nico, spor cu casa! Te cred ca ti-e dor de copii Sotul tau ce face, mai joaca ikariam?

Fetele mele sunt bine, o sa ami pun poze noi, le facem mereu... fac numai prostii, se imita una pe alta ceva de speriat...
Vine uneia din ele o idee, trebuie MUSAI sa faca si cealalta...

- se incalta cu pantofii nostri mari si patruleaza prin casa.
- se imbraca cu diverse, asa puse pe ele cum apuca (au un sertar de haine mai vechi, care sunt si cam mici, plus caciuli si palariute)
- alearga prin casa si se ascund de "lup". "ana maria, hai repede ca vine lupul" si pac pac pac alergatura
- le place afara, in parc, se antreneaza si acolo la tot felul...
- Ana Maria -cea mica deci- se baga in tot felul de cutii, se strecoasa prin te miri ce colt.. Am momente (asa de cateva secunde) cand pur si simplu n-o gasesc...si doar e in casa! Si chiar nu am casa mare...o strig, incep sa o aud, dar nu o vad, si pe urma apare razad..incearca si Andreea schema, dar ea e mai mare nu incape chiar peste tot...(mai e ceva diferenta de fizic intre ele)

Ana Maria are genunchii cam juliti...tot cade, face buba peste bube, si ii mai pun leucoplast. noapte i-l scot. Azi dimineata s-au apucat ele de mesterit, eu aveam ceva de facut...
Si apare Ana Maria, bandajata la genunchi, data cu betadina pe sub, Andreea cu compresa murdara de betadina, s-a descurcat f bine, asta mica a stat cuminte...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani, Saby! Numai bucurii sa ai toata viata!
Cygni, fata babei , acu', ca ai prins al treizecilea trandafir in buchetu' vetzii nu pot decat sa-ti urez multa sanatate, impliniri, indeplinirea tuturor dorintelor precum si indeplinirea planului de productie la toti indicatorii! adika, in traducere libera sa fii fericita si iubita!. A, si de azi inainte sa mi te adresezi cu tanti, lele sau dada, s-a-nteles? [D:]
Lunito, esti ok?
Timi, bine ai revenit, incerc sa vaz si io poze da' nush unde, ai pus, iertare!
Dana, ce dulce Daria!

revin

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Sabina sa cresti mare sanatoasa sa ai mult noroc. La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Karli deci deja schimbasi prefixul . Ei si cum ii la 30? ca eu mai am muuult pana atunci, acum ma informez

ca la 29! daca n-am ras de ziua mea anul asta.. nu stiu cum sa mai zic.. toata ziua am fost o veselie continua; asa ca sincer eu n-am avut/facut nicio criza/depresie/gand/diferenta pentru trecerea asta; si nici nu m-am aghezmuit inainte cu nimic? dar tu daca o sa te "feeling blue" iti propun un paharel! si sa vezi ca o sa te simti si tu la fel ca la 29!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Mychy, la maternitate cer asa pt bebe:
- pampersi
- servetele umede
- bepanthen, crema pt fundulet.
- haine pt bebe la plecare (eventual si de la inceput, daca vrei sa ti-l schimbe - altfel stau infasati, eu asa le=am tinut alea 2-3 zile)
- parca si pudra de baneocin

Cam atat, oricum sigur primele 3, sunt cele mai importante + hainele in ultima zi.

Aaaa, si neaparat, sa aiba la ea, pe perioada "cazarii" cana si ceva tacamuri.
Pt igiena locala, neaparat vata si comprese
O sa-i mai dea rezidentul lui Tutunaru reteta pt fiole de algocalmin, supozitoare cu diclofenac, fiole ergomet...astea i le cumpara sotul dupa ce naste...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze

Mergi la inceput

Daria, si fetele se joaca cu Lego, si tot castele mari fac
Imi place si mie, sunt super piesele, se imbina f usor...
Super pozele!

Timi ai niste fete, frumusete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

M-a trezit copilu' acu' juma de ora "mamiiii, nu pot sa lespil bine, veau selvetel sa-mi suflu nasuuuuul" pe un ton asa plangacios de-mi venea sa-mi pun dopuri in ureche asa ca m-am trezit de-a binelea si ea a readormit din fericire.

Multumesc fetelor pentru urari, sunte f dragute

karligutza marti a fost ziua mea, nu ieri, ieri doar m-am laudat si eu visez la o masina din aia de scos samburi ca m-am chinuit ceva vreme dar deocamdata nu o pot cumpara. si-am mai vazut acolo niste tacamuri f frumoase cu winnie. si eu ma apuc acum dimineata de tarta cu visine am o retete f simpla care iese buna rapid.

tanti Violeta o sa tin cont de indicatiile dvs, ce trasnai mai zice Laur??

Monica da, eu si Carla ne-am cunoscut mergand la aceeasi dna dr.

Carla La multi ani pentru Sabi cu intarziere ca ieri am fost cascata cand am scris sa creasca mare, fericita si sa se bucure de familia ei superba. Cum ati sarbatorit?

Dana speram sa-i treaca Dariei cat mai repede si sa nu fie greu la toamna

nma suna bine dar ieri am fost un pic depresiva dupa ziua de marti, ma rog poate si din cauza migrenei. ai niste copii foarte foarte frumosi

Antoanela voi ati fost vreodata la un Kinderhotel cum sunt cele din Austria? Va dorim sejur placut in Bulgaria!

Vivelaaaa bilanturi nu, dar am luat decizii care dovedesc clar ca am luat-o deja razna, adica m-am hotarat sa devin vegetariana si sa nu mai folosesc produse ale companiilor care fac teste pe animale. am mai cochetat eu cu vegetarianismul insa nu m-am tinut mai mult de 1 an insa acum sunt mai hotarata iar asta cu cruelty free products e idee noua si sotu' tine cu mine, sa vedem cat

stefania mai ai putintel, ce face burtica? Mereu cand ma gandesc la Catarina va invidiez ca vorbeste din start atatea limbi

sper ca nu am uitat pe nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Am pregatit si ceva sa incepem ziua mai fresh.
Vivela multumesc pt vot .
Karli vezi ca eu vreau tarta din faina de secara. S-ar putea sa nu dea asa de bine in poza . din partea strumfilor.
Monica tu mai joci ? Domnul meu se implica mult prea mult in joc asa ca a trebuit sa isi inchida doua conturi. Mai are doua dar sta putin acum. Mi-a promis ca o sa renunte definitiv dar .... e greu .
Ce frumos povestesti de fete.
Cygni santate multa printesei . Eu nu cred ca asi reusi sa renunt la carne .
Azi decolam si noi spre copii. M-am invoit si pt azi o ora. Abia astept sa ajung.
Alex m-a intrebat daca i-am luat Andrei papusa apoi m-a anuntat ca nu are voie sa se joace cu ea pana sambata ca e pedepsita de el .

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput