Strumfi de iul-aug 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Dana, mergem pe 20 iulie in Bulgaria, mai vorbim pana atunci, probabil ca voi mai avea intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Timi, si mie imi pare bine ca am putut sa ne vedem. Ce poze frumoase aveti, cele cu ciresele m-au omorat. Imi pare rau ca drumul la dus a fost asa de lung si de greu, la cat erau fetele de obosite ma asteptam sa adoarma imediat ce plecati, insa copiii functioneaza dupa reguli stiute doar de ei. Spune-i Sayei ca e binevenita la Busel oricand vrea ea, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

hello hello... sarbatoritei zilei de 7 a 7-a , Sabina! sa fii sanatoasa, fericita si lipsita de griji toata viata asa cum esti acum!

fetelor am facut poze la prajitura, daca va incalzeste cu ceva, dar pana la urma n-am mai facut tarta cu aluat crocant... ci alta "mancare de peste" ... asa incat sa ma ocup sa uploadez si pe urma o sa vedeti si ce grozavie mi-a iesit, plus poze cu Adeluta de cand am ramas restanta si pana in prezent.... Anto asa e, e incomparabil mai mare viteza de scos samburii cu masina decat la mana, insa un mic dezavantaj e ca se rupe o anumita garniturica de la ea daca sunt samburi mai mari, drept pentru care uneori mai trec si fructele cu tot cu samburel... eu www.pentrugatit.ro/index.php?productID=724&discuss=yes" target="_blank">masina ASTA de scos samburii la visine/cirese o am... o am de anul trecut cand mi-a trimis mama o galeata de visine salbatice (f.negre si mai bune la gust dupa parerea mea in comparatie cu cele altoite de la piata) si am dat anul trecut o galeata intr-o ora!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

La multi ani,Saby si pupici fara numar

Cygni, pustoaico! cum se vede lumea la 30 de ani? te incearca niste bilanturi? (eu sper ca nu, eu si acum daca trebuie sa imi scriu varsta pe vreun formular incep cu 2 si apoi corectez si fac din 2-ul ala 3 ).

Dana, incet-incet intri in linie dreapta cu bebicul, ce trece timpul, ca maine ne anunti si tu ca s-a nascut dolofanul .
am vazut pozele, super, sunteti frumosi toti. si iti zic si tie ca mor de ciuda ca eu n-am ajuns inca la mare .
am vazut si filmuletul, si finalul in care se alinta Daria. eu am parte zilnic de pumni, picioare, palme...sigur nu la noi a vazut asa ceva, noi nu ne tratam in felul acesta acasa (si nici in alta parte ). si am indolieli ca la gradinita ar vedea asa ceva...cred ca agresivitatea e innascuta, pe de-o parte e bine ca e asa, eu cred in teoria lui darwin. cu timpul insa o sa vina si autocenzura si o sa invete sa gestioneze altfel situatiile. eu sper cat mai curand.

va pupic, ma duc la vanatoare, peste cateva ore se intorc sefii de trib infometati .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

sper sa nu ma impuscati...

'pofticioasele' sa NU deschida linkul cu 'TARTA' CU VISINE si alaturi ma mai laud cu 2 painici cu seminte facute tot ieri...

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Dana pupici pentru Dariuca.. imi pare rau ca nu se simte bine zilele astea la gradi... sper ca la toamna sa aibe alta stare de spirit.... sunt sigura ca faci tot ce poti sa se inveseleasca, sa inteleaga starea de fapt, insa daca imi permiti o sugestie, asigur-o o data in plus ca atunci cand vei merge sa o iei de la gradi o sa faceti ceva care sa i se para spectaculos... macar sa aibe la ce se gandi cu zambetul pe buze cand isi aminteste ca ea e acolo si tu pe-afara!

pentru tine!!!
ma duc sa ma uit la pozele voastre!!!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Karligutza m-a bufnit rasul cand am vazut colajul cu tarta si visine. . Esti fantastica, cred ca ai in sange perfectiunea, sa iasa totul bine

Multumim tuturor de aprecieri

Viveala lasa ca poate ajungeti o fuga macar la inceput de septembrie. Fa si tu haz de necaz ca oricum e vremea capricioasa acum. Eu, de cand sunt, nu am vazut vara ca asta, sa se innoreze zilnic mai frate. Nu ne mai lasa ploile astea in pace.

aa, si mi-am adus aminte, Karligutza ca o facusi pe Cygni pustoaica. Din cate stiu eu si tu esti tot in '80, nu mai verific acum, da asa tin eu minte ca anul asta faci si tu 30. Si, bineinteles si eu, si eu. Numai pustoaice . Chiar ma gandeam zilele trecute la criza de 30 ani de care ne spunea Mada anul trecut. Vad ca nu manifest nimic , poate dupa ce o-i naste ma apuca in loc de depresie o pandalie sa devin .... barbat.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 30 cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

am vazut si eu colajul, mai karli, ne-ai amagit, mai multe poze cu visinele decat cu tarta. vad ca ne tii la regim, ne dai numai o bucatica mica.
(arata tare bine, probabil e si buna ).

cum va spuneam, de luni sunt la "regim" fara glucide, de fapt imi mai permit mere si visine pt moral mai mult, dar adio dulciuri si fainoase. deci tarta asta pica fix la dieta mea .
daaaaaar.....de luni pana acum am slabit 1,5 kg, fara sa ma infometez deloc si fara sport .

timi, ce dulci sunt strumfitele tale .

nico, votat!

o fi ajuns mychy la vatra? sau o asculta inca scartaitul rotilor de tren?

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Dana nu mai rade de mine sunt eu perfectionista in general, dar n-am facut colajul doar cu intentia de a-l posta aici ci am eu un site-ulet unde mai pun retetucile mele favorite probate, pozate si papate! (nu dau detalii ca s-ar putea sa ma angajati careva bucatareasa (na, ca mi-au murit si laudatorii ))

si v-am vazut pozele... super faine, Dariuca e o dulce si in poze si in filmulet, iar "nervisorii" ei de pe final parca parca ii cunosc, dar Adeluta nu da deocamdata bataie nimanui, doar ca iti trage niste priviri ca niste cutite cand nu-i convine ceva sau e luata "la rost" de-alde ce faceati voi cu Daria intreband-o "cine te-a invatat mami asa?"... eu cred ca sunt trecatoare fazele astea daca sunt explicate scurt dupa momentul cu pricina tinand cont de proverbul "dupa fapta si rasplata"; in rest Dariuca pare foarte cumintica si plina de initiative! am observat ca a stat la mare si cu palariuta si cu papucei si cu slipii pe ea, lucru care vreau sa functioneze si la Adeluta mea anul asta, caci anul trecut aveam mari "lupte" cu ea sa tina palariuta pe cap sau papuceii (am eu un fix ca in nisipul Marii Negre e posibil sa te intepi in orice! ), si cu slipii la fel, am auzit ca sunt copilasi de varsta lor care si-i dau jos imediat ce se uda... dar mai e pana atunci, sper sa prindem vreme buna la mijlocul lui august!

aa, mi-au placut si garderobele ei si ale tale! si sa stii ca nu esti ditamai... arati f.bine graviduta! chiar ma bucur ca te-am revazut si ca ti-am vazut burticutza!

Ce mai face Dariuca? cum se poarta acum dupa fazele de dimineata?

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Vivela pai daca asa arata bine colajul, cu visine roata-'mprejur... dar chiar si-asa la perfectiunea mea din sange tot nu-s multumita pentru ca as fi vrut ca in picasa sa pot edita mai mult decat am facut-o; oricum daca as fi pozat tava intreaga cu tarta tot nu va placea ca nu vedeati continutul! oricum am da-o nu-i bine!

felicitari pentru minusul de kilograme; mergi inainte! eu daca vrei ii fac tarta lui Nico si tie iti trimit doar poza! (cel din stanga sunt eu ) ca asa va impac pe amandoua! tin si cu ea ca vrea sa pape ca ii e pofta si cu tine ca esti la dieta!

azi e zi de lauda sau cum? daca tot ai zis de kilograme sa ma laud si eu ca am dat jos in ultima luna si-un pic (adica de la inceputul lunii iunie) 6 kilograme JOS! jos cu ele! asa ca tarta si cu paine nu sunt nici pentru mine.. dar de ce sa mint, din tarta am gustat si eu juma' de tava!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput