Strumfi de iul-aug 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Buna dimineata in sfarsit!
Va invit la o felie de tort de ciocolata si tarta cu visine fiindca ieri am implinit 30 de ani
Din pacate sunt cu o migrena urata de 3 zile care nu m-a lasat sa ma bucur 100% de tot ce s-a intamplat zilele astea.
Nu am apucat nici sa citesc ce-ati mai scris pentru ca am fost la Lepsa, ne-am intors ieri, Lis a vomitat pe drum, eu de-abia m-am tinut sa nu etc. Dar au fost si lucruri f bune, povestesc mai incolo.

Anca, multumesc mult de urari

O sa revin cand imi revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

La multi ani Cygni! Sa fii sanatoasa si iubita! Ce varsta frumoasa... 30 de ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

Kariris, multumim de cafea
La multi ani, Cygni!

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cygni

Sabina La multi ani!!!! sanatosi si fericiti alaturi de parinti si surioara ta.

Off, eu sunt asa trista, nu-mi vine sa ma iau de nimic, mi-au dat si lacrimile. Am dus-o pe Daria la gradi si , la intrarea in clasa, i se umezisera ochii, fara sa planga tare, doar ca avea o fata trista cu buzita pusa si ochii impaienjeniti. Imi venea sa o iau acasa insa astazi trebuie sa ajung musai la dentist, am pus un pansament cu tratament la o masea ce trebuie plombata, si nu am cu cine sa o las. Tare greu e. Sincer parca nu as mai avea puterea sa o iau de la capat cu adaptarea la gradinita, sper ca in toamana sa se adapteze repede la schimbarea grupei.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 30 cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
la multi ani sabina,sa fii sanatoasa si sa cresti mareee!!!sa va traiasca fetele anca!
la multi ani cygni,sa fii iubita si sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La multi ani Sabina sanatate multa si tot ce va doriti sa se indeplineasca.

Cygni la multi ani si tie. Sa fii mereu frumoasa si iubita.

La multi ani tutror strumfilor ce s-au sarbatorit.

Va pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna neata,

La Multi Ani, Denis!
La Multi Ani, Andrei Robert!
La Multi Ani, Lorina Maria!
La Multi Ani, Alexandra!
La Multi Ani, Miruna Andreea!
La Multi Ani, Olga Cristiana!
La Multi Ani, Denis Mironel!
La Multi Ani, Luca Serban!
La Multi Ani, Sabina!

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si fericiti.

La multi ani, Cygni. Multa sanatate si iubire alaturi de familie.

Mychy, drum bun la Dorna.

Karli, cum a iesit prajitura? Miam, ce pofta mi-ati facut.
Ieri mi-a comandat pe net aparat de scos samburii din visine/cirese. Stiu, stiu, sunt lenesa, dar anul trecut am imprumutat unul de la o prietena si nu se compara "randamentul", e super-rapid.

Danagh, imi pare rau ca esti trista. Bafta la dentist. Nu-i mai face griji va Daria se simte bine la gradi, e cu alti copii, fac activitati interesante.

Piticii mei au vacanta de la scoala drept care i-am inscris la un stagiu. Le place, Doamne ajuta. Azi merg in excursie, la un parc cu lac, cica vor face si baie daca e apa curata.
Ieri i-am dus la tuns, fantastic ce-i schimba, Victor e mai baietel, iar Sonia parca e alt copil cu totul, e tunsa pana la baza gatului si cu un breton f scurt ca se tot misca si la un moment dat era in zig-zag.

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ce mai faceti Anto? cand plecati la bulgari? Au mai fost si niste prieteni de-ai nostri acum si au venit super incantati. Si eu cand ma uit la Daria ce par scurt avea in iarna parca imi pare cu totul si cu totul alt copil.
Am sunat acum la gradi si cica ar fi ok. Of, ca tare greu iti e ca mama sa-ti vezi copilul trist, nu am fost buna de nimic pana acum. Cred ca daca plangea tare, si se usura ma simteam altfel insa cand am vazut-o asa trista, resemnata, cu lacrimi in ochi fara sa zica nimic, parca mi-a dat cu ceva in cap.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 30 cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

LA MULTI ANI SABINA! Anca sa-ti traiasca printesele .

Cygni, La multi ani! Ce bine suna 30 . Sper sa scapi repede de migrena .

Mychy am citit in diagonala si am retinut ca tu faci 20 de ore cu trenul pana la strunf . sa ne povestesti de marea intalnire. Cat stai acolo?
Timi desi repet ce au spus fetele, te cred si eu ca ai un pui de depresie. lasa totusi depresia si incerca sa faci planuri pentru urmatoarea vacanta. La mine functioneaza . Pup stumfitele frumoase.
Karli mama mi-ai facut o pofta de tarte. Luni cred ca vin in Bucuresti. Poate imi pastrezi si mie una . Eu am imporvizat o reteta, am pus si fructele la cuptor (era cu cirese), Alex mi-a dat nota 10 . Saracu astepta sa fac de cateva saptamani (de cand am cumparat tava) asa ca si de nu imi ieseau el tot le aprecia.
Oaana cand am citit de biberoane m-am gandit la altceva . Nu poti sa ii lasi sticluta langa pat si sa se serveasca singur? Astept pozele .
Dana imi pare rau ca nu ai scapat de contractii. E greu tare si cu Daria, te inteleg . Parca vad ca eu duminica ma intorc plangand acasa . sa ne mai scri perlute ca sunt tare haioase.

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Dana am vazut pozele. Sunteti tare frumosi . Am vazut filmuletul cu micuta gimnasta (din pacate fara sonor ca sunt la birou).

poze concurs I LOVE DC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput