Strumfi de iul-aug 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 7
musso17 spune:
karli,tarta iese crocanta,insa am si reteta cu crema bagata la cuptor..si anume,branza dulce,smantana,zahar,oua si fructe..bagi un pic blatul la cuptor apoi il scoti pui crema si iara cu ea in cuptor..eu am zis ca vrei ca cele din magazin...sa fie cu noroc testul,daca-l faci.
musso17 spune:
uite tarta pe care am facut-o eu
http://leofloriblog.blogspot.com/2009/06/tarta-cu-branza-dulce-si-fructe.html
karligutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Timi07 Karli ce faci? Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009) |
ma urmaresti?
iaca abia am reusit sa spal visinele, arata super si acum; parca le-as fi cules eu din copac acum; nu cred ca au "carnita" si drept dovada am sa fac niste poze, si tot cu gandul la poze am fost cand am intrat iar aici, ca am aparatul plin cu poze de la Moldova nedescarcate asa ca mi-am mai gasit o scuza sa nu ma apuc de visine inca! dar macar bine ca le-am spalat, si sunt gata de pozat ...
mercic musso de clipa ce inspiratie... ia sa vedem ce-o iesi!
voi mai asteptati da?
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
dupa ce ca ne-am luat la revedere o ora pe messenger, draga Timi tin sa te felicit in public pentru pozele voastre de vacanta pe care le-am vazut rapid dar cu atentie, asa incat ai dreptate ca te-a apucat depresia; cine mai vede pozele poate sa intre lejer in depresie ca doar la asa vacanta toata lumea viseaza! sunteti toate 3 fetele super cool!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
Timi07 spune:
Da chiar Karli de la vacanta de Paste n-ai mai pus nimic, ca m-am tot uitat.....
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
CarlaV spune:
Cygni, la multi ani, sanatate, sa fii mereu frumoasa si iubita ca acum si sa te bucuri de toate minunile din viata ta.
Imi pare rau ca am intarziat cu urarile si ca nu ne-am putut vedea, m-am gandit la tine si de ziua Americii, amintindu-mi conversatiile noastre de acum 3 ani . Va pup si va urez petrecere frumoasa atunci cand va fi .
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ddanagh spune:
Timi prin ce locuri frumoase ati fost, super. Cat despre voi, fetele, ce pot sa zic mai mult decat olala .Si mi-ati facut asa o pofta cu visinele alea grena coapte, coapte, maine musai trebuie sa-mi gasesc.
Am reusit si eu sa pun poze noi, de la mare, la semnatura si, special pentru Vivela la finalul lor un filmulet (de vazut finalul).
Am citit un pic din urma si am vazut ca te plangeai ca va cotonogeste David, ei bine uite ca de ceva vreme a inceput si Daria sa se manifeste in acest sens cand o apuca. O iau ca pe o faza de moment, ca multe altele, sperand ca-i va trece la fel de rapid. Sincer chiar cred ca ce vede si ea la altii, incearca acasa si normal se loveste de reactia noastra, pro sau contra. Acum depinde de copil cat de repede accepta argumentele noastre pro sau contra. Lui Daria daca ii spui ca dc nu-i cuminte nu mai vine mosul la ea e jale mare.
Hai sa va mai zic o perluta de-a Dariei si ma duc la nani.
" mami, gata, a mulit ploaia" (adica s-a oprit ploaia) . de murit nu a auzit (de la mine cel putin) decat cand calca cate un gandacel, iar ea a asociat cu finish, bun si asa.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 30 cu Eric Mihai
oaana spune:
Buna seara.nu stiu ce se intample ca nu ma mai pot loga.Sper sa mearga acum.
Am vazut poze frumoaseeee la toata lumea,crize,nervi,poeziicuci si pasarici(citit,nu vazut),visine,etc...Am venit de la serviciu si in loc sa ma culc citesc pe forum si pap un castron de cereale cu lapte.Apropo de lapte ,eu m-am cam saturat de vreo 4 ani de zile sa ma tot trezesc sa fac biberoane la 6 dimineata.iosua si acum bea lapte cu biberonul.Din partea mea nici o problema,insa nu mai vreau sa ma trezesc...pt biberoaneVa pup si revin maine,poate si cu poze.
La multi ani tuturor strumfilor.