Strumfi de iul-aug 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 6
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kariris pai sa stii ca si treaba asta cu bagatul degetului nu-i chiar usoara... unii se pregatesc multi, multi ani pt asta! nu stiu ce am azi dar parca as fi luat ceva prafuri... |
usoara nu, dar placuta , da!
Timi, bine ai revenit din concediu.las' ca trece si depresia post-vacanta....iti reintrii tu in ritm.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
karligutza spune:
Kariris si eu am aceeasi parere despre prof. Marinescu! eu tot la el am mers toata sarcina si cu el am si nascut (ceza de urgenta seara la 7; m-a salvat!)... eu i-as duce si lui flori
avand in vedere criza, eu zic ca fetele care trebuie sa nasca ar putea sa dea si mai putin... 500 ron fara chitanta in vremuri de criza si pentru o nastere fara dificultati, chiar e boierie ... parerea mea!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
mychydutza spune:
gata, plec acasa....ne auzim maine! va pup!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
karligutza spune:
Timi bine ai revenit din vacanta! da-o pe pustii pe depresia aia si baga nasu'n poze sa te mai bucuri o data de vacanta avuta... si sa ne arati si noua o parte din ele macar... foarte dulci fetele tale, dar mai ales umorul cu care povestesti tu intamplarile avute; un pupic si o floricica de la noi inca un leac pentru tine ar fi sa te gandesti ca poate fi si mai rau decat "nu pe continent"... ROMANIA!
Mychy vacanta placuta la Dorna si IN TREN! poate cine stie ce servicii noi - ce placeri deosebite - au mai pus la dispozitia clientilor cei din conducere CFR si tu habar n-ai...
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
azi m-a apucat scrisul... ddanagh ce mai faci? sper ca esti bine! un pupic pe burtic! poate daca ai timp si te simti bine, ne arati si noua niste poze de la mare cu Dariuca?
Alina.a multumesc si sper ca Elisa si-a revenit complet! am vazut mai demult poze din albumele din picasa si ce nasica frumoasa am zarit eu acolo... sa va fie de bine! arati
ma duc sa mai scot samburii de la niste visine... ce bune vor fi tartele cu visine la iarna! (cred ca zilnic cumpar cate 2-3 kg... daca vad pe taraba la piata, zic hai sa mai iau! pana n-o mai fi loc in congelator si atunci ma opresc )... apropo de tarta, stie cineva o reteta BUNA BUNA de tarta-tarta, nu pandispan cu visine prin el... cum erau inainte la cofetarii la nivel "mini" cu un aluat crocant dedesubt, cu fructe deasupra, cu o crema fina peste si frisca si un fruct deasupra din nou... v-am facut pofta? stiti despre ce vorbesc? le zice altfel? astept orice sfat util in vremuri de pofte!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
musso17 spune:
buna fetele
eu fac tarta asa:aluat dintr-un ou,juma pachet unt,zahar dupa gust dar rasnit,faina cat sa iasa un aluat mai moale si trei linguri de lapte,bagat la firgider juma de ora apoi intins cu degetele in tava.crema din budinca cumparata dar apa/lapte mai putin cat scrie pe plic...si fructe amestecate...pofta buna.
ddanagh spune:
Karligutza chiar cand am reusit sa mai intru si eu sa va mai citesc/scriu ceva, vad mesajul tau care m-a impresionat.
Noi am fost doua saptamani la mare, una la tara si, de cand ne-am intors aranjez la rufe, fac mancare, etc, incerc sa ajung cu ele la zi, sontac, sontac.
Poze promit ca pun deseara, acum nu mai pot ca s-a trezit Daria si trebuie sa ajung la medicul de familie. Apropos de dat, eu la medicul de familie i-am dat mai mult asistentei, cate 5 ron la fiecare hartiuta scrisa. La cat a lipsit Daria de la cresa (pe principiul dinte pauza, lipsa, gaura) mi-au trebuit n avize medicale si, cica numai cel la intrarea in colectivitate e gratis, restul erau 10 ron pt care nu am primit niciodata chitanta + 5 spaga ca nu mai stateam sa intru cu copilul la dr. Cred ca am avut si cate doua pe luna, ca daca lipsea 3 zile gata imi cereau aviz.
Daria mai merege la cresa pana pe 16 iulie cand intra in vacanta, am dus-o ieri prima data dupa o pauza lunga de aproape o luna si mi-au zis "duoamnele" ca a fost tare trista, ii tot venea sa planga. Astazi mi-a tot repetat ca ea nu mai vrea la copii , s-a obisnuit cu noi in concediu, ii e greu acum mititica.
Eu, cu burtica ma simt relativ bine, e tare mai tot timpul, dar deja m-am obisnuit. Bine ca am intrat in luna a saptea. Din pacate,de acum, trebuie sa ajung la control o data la 2 saptamani din cauza dilatatiei aceea la cordonul ombilical. Trebuie urmarit dc bebe creste in acelasi ritm, cum nu, intervenit.
Vivela deja control de o luna . Creste baiatul, creste.
Inchei mesajul ca ma cam grabesc cu un big, big La multi ani!!! tuturor strumfilor serbati pana acum. Sa fie sanatosi si la punga grosi.
Revin pe seara cu povesti din concediu si poze.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 29 cu Eric Mihai
Timi07 spune:
Karli&Michy merci.
Michy drum bun fara intarzieri, sine line, intinse si fara ...ce se ureaza cand mergi cu trenul?
Sa ne pove cum te-a primit Andrei.
Karli uite aici hotomancele mele
Chiar si eu am admirat-o pe nasica Alina si pe Eli.
Soph e o drama qqeen in ultimul timp. Ex: nu stiu de ce i-a zis tai-ca NU intr-o zi si vine la mine disperata, plangand "mommy, mommy daddy said NO to me. He said NO tu ME mommy" si mai duce si dosul palmei la frunte ca sa accentueze dramatismul momentului. Eara ca o scena de film indian.
In alta zi le tineam pe amandoua in brate si pe Saya o apuca un acces de gelozie si-o loveste pe Sophi la care asta zice "why did you do that to me. why? WHY SAYA? you are hurting me. I LOVE you." cand o loveste Saya o raneste dar cand Saya e cea care o incaseaza totul e ok.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
karligutza spune:
musso merci... o sa incerc prima mea tarta cu fructe... asa; dar eu visam si cred ca doar in vise se poate, la o tarta cu aluat crocant si fructe care se baga impreuna la cuptor... cu exceptia cremei... care se pune evident dupa ce se raceste restul.. acum, am mai intrebat si eu pe la o "cofetareasa" bloguitoare si mi-a zis ca nu prea se poate ce vreau eu (ma gandesc ca pofta asta e cam ciudata, ia sa-mi fac eu un test de sarcina! )
Timi sunt foarte dulci fetitele tale; iar tu din ce si cum povestesti pare ca te amuzi si acum dar si atunci cand se petrec lucrurile astea... o sa ma uit si la poze, ai fost tare pe faza vad...
Dana ma bucur ca sunteti bine si imi pare rau ca Dariuca e suparici acum la cresa.. off; daca si Timi care e mare e in depresie dupa vacanta dar un copilas? si cu pozele, asteptam asteptam... pana atunci spor la treaba dar nu fa nici tu prea multa .. stii tu mai bine!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_