Strumfi de iul-aug 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, bine te-am regasit! stii ce dor m-era de o forumeala??????? rau di tat!!!
luna, era in butoi?????????? daca da, sa iasa d-acolo!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

oricum zilele astea o sa va tot stresez, ca am calculator la Dorna...si internet .....tocmai am aflat ca trenu meu face douashpce ore, nu din cauza de inundatii, ci din cauza de lucrari de ..diverse. e careva din faurei? ca ajung si p-acolo......in 12 ore ajungeam cu avionu in america , da mi=e asa dor de andrei ca as face si 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

si eu auzisem de tutunaru ca nu ia bani, cica accepta bucuros daca ii duci 2 kile de fructe, asa, simbolic. bravo lui, si lui marinescu, chiar ca mai rar in ziua de azi astfel de oameni.

si eu imi faceam procese de constiinta ca eu la doctorita mea de fam nu i-am dat nimic, in afara de buna ziua si urari de sanatate. e drept ca nici altceva nu a facut decat sa scrie hartii, respectiv o trimitere pt analize si 2 concedii medicale. a, si un aviz de intrare in colectivitate pt david, ca e si dr lui...
eu cred ca ne-am prostit de tot daca faptul ca nu "dam ceva" ne face sa ne simtim aiurea...
peste vreo 3 ore tb sa ma duc si cu cel mic la bilantul de o luna...alta doctorita, aceeasi locatie, insa prima intrevedere. nu am nicio referinta despre ea, nu stiu daca e ok sau nu, oricum o s-o schimb dupa ce o sa ne mutam, ca doar n-o sa bat atata drum. deci teoretic nu o sa mergem decat la vaccin la ea si la control de rutina. voi ce ati face,i-ati da ceva? (ce tampita intrebare . mi-e mila de medici ca sunt platiti prost, ca n-au motivatia de a se dedica meseriei lor, insa mi-e jena de situatiile astea de mor!).

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

..eu i-as baga in buzunar 20-30 ron....parerea mea! eu asa ii dadeam la fiecare vizita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

fetelor, lasati ca tutu nu se compara cu profu! eu stiu multe cazuri in care da, tutu nu a acceptat bani cash la cabinet sau spital dar a sugerat un cont unde sa fie depusi banii pt nush ce "fundatie" care spun gurile rele ca e a lui...
am o gramada de prietene care au fost pacientele lui, chiar acum am o graviduta care spune ca a cam secat-o de bani cu chemarile mult prea dese la cab privat. La 2 saptamani. Pai nu ma chema pe mine cu fiv si sarcina gemelara (si tanara rau si ele mari si cu 2 fibroame in uter) decat la 1 luna jumatate profu.

Eu pt ploade nu am platit decat fivul cu chitanta exact cat face, un buchet imens de flori lui Cocei care le-a facut assisted hatching la 2 embrioni (din care au iesit ele) si, 6 zile la rezerva platita (6 din 12, pt ca a zis proful ca nu am stat in spital 12 zile din vina mea.
A... si cheltuielile "colaterale" cu infirmiere, asistente, neonato.

Eu nu l-as da pe prof sau pe puia pe 10 tutu! am io motivele mele...

Bine ca ai adus vorba michy si mi-am amintit si eu sa ma programez la puia sa vad cum mai sta asta mica cu paps-ul ei aiurea!

Mergi la inceput

karisis, bag seama ca-ti cam place matalutza sa i-o arati p-aia mik lu puia.......

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

in primul rand te rog sa nu ma mai botezi, da? nu sunt karisis ci kariris! gandeste-te la inceputul numelor ploadelor ca sa nu mai gresesti. Sa nu se mai repete. si mda imi place, dar acum nu voi avea ocazia pt ca ii duc resultatele la analize si... atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Hello, ne-am intors din vacanta
A fost super chiar daca drumul pana la Orleans a fost un cosmar. Fetele au facut o cura de fructe, soare si timp petrecut cu mami si tati. Sophie inca ma intreba de ce am venit in Dublin si ca ea vrea in Fantza si Busel (Bruxelles).
Am avut placera de-a o cunoaste pe Anto care e drguta, dar din pacate n-am avut prea mult timp (sau nu cat as fi vrut eu) sa stam la povesti. Sper sa ne revedem curand

Soph a fost vedeta peste tot pe unde am mers, saluta "bonjour" pe toata lumea si insista pana i se raspundea. La supermarket a facut furosi, a fost deliciul casierelor iar doamana de la brutarie avea intotdeauna ceva "bun" pt ea. Saya ne-a uimit cu ce viteza si siguranta urca scarile (in 4 labe desigur) desi noi nu avem scari in ap si deobicei luam liftul. Mama si sotul au ras de mine ca cica e normal sa fie experta la cat am alergat eu pe scari inainte de-a o naste ca sa grabesc procesul....

Of...m-am intors cu asa o depresie ca niciodata....de joi de cand am venit sunt tot f ocupata, am dureri de cap si un nod imens in gat cand ma gandesc ca s-a dus vacanta si mi-e asa de dor de viata pe continent.Ar trebui sa ma trezesc si sa apreciez si ceea ce am aici....dar na ....inca sunt sub mirajul vacantei.

LA MULTI ANISORI strumfilor ce-au implinit 3 anisori! Sa fiti sanatosi, norocosi si sa aveti parte doar de bucurii in viata.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kariris
karisis ci kariris! gandeste-te la inceputul numelor ploadelor ca sa nu mai gresesti. Sa nu se mai repete.

am bagat dejetu gresit, da????????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

pai sa stii ca si treaba asta cu bagatul degetului nu-i chiar usoara... unii se pregatesc multi, multi ani pt asta! nu stiu ce am azi dar parca as fi luat ceva prafuri...

Mergi la inceput