Strumfi de iul-aug 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 22
nma spune:
Deci azi avem petrecere mare 

La multi ani Alex! Mioara sa iti traiasca flacaul
.
La multi ani Adela! Karli ai fata mare. Sa aveti parte de tot ce e mai frumos
.
La multi ani Miruna! Siminoc nu mai stiu nimic de voi.
La multi ani Alessia! Claucia nu te lasa printesele sa mai treci pe la noi? 
La multi ani Mara! AndraZ cand mai vedem poze cu domnisoara?
La multi ani Matei!
La multi ani Mihnea!
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
CarlaV spune:
La multi ani Victor, Mara, Radu, Alex, Adela, Miruna, Alessia, Mara, Matei si Mihnea!
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Timi07 spune:
LA MULTI ANI ADELUTZAAAAAA!!!
LA MULTI ANI Alex, Miruna, Alessia, Mara, Matei si Mihnea!
sa cresteti toti mari, frumosi, sanatosi, norocaso etc
Luna intrebam de vopsele incercate pt ca de-abea am scos petele de pe o bluza de-a Sayei dupa ultima sedinta de pictura la cresa si erau tot asa cica lavabile. Zau ca ma gandeam sa tratez petele cu un pic de foarfece.
Sunflower
pt Denis sa se faca bine. Sper sa va scapati de belelele astea ca vad ca tot dati dintr-una intr-alta.
Vio ce mai zici? ce mai faci? dar Laur?
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
claucia spune:
Buna ziua dragelor, sunteti foarte dragalashe si Nico, ma mai lasa fetele sa mai trec pe aici, lenea insa nu....![]()
Multumim pentru urari, Alessiuta mea e mare, nu-mi ajung tastele, gandurile si cuvintele sa exprim ce simt pentru ea si cum creste dragostea mea de ma mir si eu unde poate ajunge! Ce inseamna sa fi mama sa iti iubesti puii mai cu asa o dragoste!
Este minunata, cel mai scump si mai bun copil de pe planeta, nici nu imi vine sa spun ca face aia si aia, face cam de toate, inclusiv prostioare, dar in continuare e prietena mea, ne intelegem extraordinar, discutam, facem totul impreuna, e atenta si intelege foarte bine totul. Isi iubeste surioara, si tocmai ne-am intors din vacanta din Thasos, frumusel, simplut dar frumos.
Ca insula nu se compara cu Skiathos sau Creta de ex, insa peisajele sunt si aici extraordinare, cu munte si de pe sosea privind in jos in golfurile multe multe si foarte albastre...de vis.
E linistita si placuta insula, hotelul a fost foarte frumos, poate cel mai frumos din cate am stat pana acum, mancarea in exces, locuri speciale care se chemau patiserie sau cofetarie de unde ma intorceam cu cate un platouas de prajituri ca farfuria mi se parea insuficienta...in fine, doar un 1 kg in plus, acum la treaba, m-am pus din nou pe miscare mancat sanatos, Shaun T acasa si de saptamana viitoare din nou la sala daca imi permite timpul si ,...indemnizatia ![]()
Fetele s-au comportat admirabil la mare, chiar si drumul a fost ff usor, mai spun eu, cei care se plang ca e greu cu un copil, sa il faca pe al doilea. Totul se simplifica. Mie asa mi s-a parut. Plus ca asa cum te schimba un copil, primul, de la cer la pamant, asa te schimba din nou si al doilea, nu e doar un mers in relanti, te schimbi din nou ca persoana, te transformi din mama de unul in mama de doi, si sunt insitutii diferite. Este faorte foarte frumos si minunat sa ai doi copii (poate si 3-4 aici nu ma bag c anu stiu
)
Sa revin ca o iau pe campii vad. Drumul superb, usor, copiii cuminti, acolo nisip fin fin ca faina, o feerie, apa albastra si curata, in porturi nici o urma de pet-uri, capace, sticle, chiar langa margine o curatenie si vedeai apa si in interior.
Fetele au mancat de au spart, Alessiuta e o slabanoaga inalta, insa mananca foarte bine. Manechinuta lu' mami e frumoasa de pica, o sa va punem poze in curand, mi-e o lene sa le sortez...
Pupam si multumim inca odata.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
CarlaV spune:
Claucia, zi-mi si mie de rog la ce hotel ati stat si in ce oras, ca noi cand am fost am stat la o vila si acum vrem hotel cu mancare de la ei. Ne-am plimbat si noi pe toata insula, arata superb, cum bine ai descris. Cat despre fete si mamele de 1 si 2 copii... subscriu ![]()
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ddanagh spune:
La multi ani gastii din 13, Adela, Alessia,Alex, Miruna, Mara, Matei si Mihnea!
Claucia esti f dulce cand vorbesti de fetele tale
. Astept poze ca demult nu am mai vazut. Haide, haide, mobilizarea. ![]()
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
30 cu Eric Mihai
claucia spune:
Carla
, am stat la Alexandra Beach, 4* superior cotat de nemti, asa ca nu e nici o facatura, este o supriza si mai frumoasa hotelul fata de ceea cea ma asteptam. A fost super, curatenie extra, in fiecare zi pe patul Alessiei (am uitat sa spun ca noi am avut pat matrimonial, Alessia pat de o persoana si Isa pat de bebelus f bun calitativ cu saltea si asternuturi, toate in aceeasi camera foarte foarte mare), sa revin, faceau pe patul Alessiei combinatii din pijamaua ei, ii puneau ciorapei copilului facut din pantaloni si tricou si il aranjau pe pat, sau ii puneau sepcuta ursului adus de acasa, foarte bine arata camera cand veneam plini de nisip si de soare de la mare...
PLaja minunata se cheama Paradise beach, e o frumusete, cu valuri line, cu apa pana la genunchi pt oamenii mari pana hat departe, cu un nisip de unde lipseste si ultima pietricica si in apa si pe uscat
, cea mai frumoasa si mai curata din cate am vazut.
Ar mai fi si Golden beach dar cred ca am ratat intrarea spre ea pt ca nu ne-a impresionat ce am gasit desi lumea spunea ca e cam ca Paradise, si plaja de la Aliki (unde se si mananca excelent la un restaurant sus de unde vezi golfuri in mii de nuante de albastru si turcoaz) dar e mai pietroasa insa foarte draguta.
incerc, incerc cu pozele...
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
Vivela spune:
continuati in CAPITOL NOU
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
violetan spune:
La multi ani multilor strumfei de astazi: Alex de mamii, Miruna de siminoc, Matei de BBpuck (chiar, ce-o mai face?
), Mihnea Ionut de estecri (idem), Alessia Maria de claucia, Mara Teodora de AndraZ si Adela Patricia de karligutza!
Sa va traiasca, fetelor, sa fie sanatosi si toate dorintele sa li se implineasca! 
Timi,
, multumim de intrebare, facem bine, doar ca eu sunt extrem de ocupata cu proiectele pe care le am si ma apropii cu pasi repezi
de momentul cheie, drept pentru care am din ce in ce mai putin timp de de toate...
Laur.......eheeeei, poveste lunga, dar daca tot m-ai provocat, iata cateva perlute proaspete:
Laur: Mami, cum o sa fie maine afara? O sa fie soare?
Mami: Nu stiu, mami, numai Doamne Doamne stie!
Laur (luminat): Aaaaaa, eu il iubesc pe Doamne Doamne, si pe ala Mare, si pe ala Micu’! ![]()
![]()
Mami: De ce arunci cu sunca, mami? Vrei sa ma superi?
Laur (spasit, se arunca cu capul la mine in poala si scanceste): Imi pare rau, mami! Imi pare rau ca te-am bagat in bucluc! (aici ne buseste rasul pe amandoi, ocazie cu care aflu ca iar imi citeaza din desene animate, de data asta din Cartea Junglei)
Laur canta ceva de neinteles: Autzu bei, autzu bei...
Mami: Ce canti acolo, Laur?
Laur: Am o fata la serviciu
care canta ca americanu’! Autzu bei, autzu bei, taptipti! Asa canta americanii!
Cea mai lunga fraza spusa pe nerasuflate, cuvant cu cuvant:
Laur: „Daca mai plange o singura data Raducu sa-i dau motocicleta mica de politist, cu ceas
nu mai vine nimeni la el niciodata; nici io, nici tu, nici nimeni, ai auzit?”
Laur gaseste o agrafa la mine-n sertar si exclama:
Laur: Stii pentru ce e asta, mami?
Mami: Pentru ce e?
Laur: Ca sa-ti scoti carnea dintre dinti.
Mami (siderata): De unde ai auzit tu asa ceva??
Laur: De la tati!
(L-am confruntat pe tati care de fapt ii spusese de scobitoare, nicidecum de agrafa, dar a extrapolat el
)
Cam asta... va cam las si petreceri super frumoase la toata lumea! 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007