Dovlecei 2009,felicitari Iulika *159*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Liliacule am uitat så iti spun ca tu taci acolo målc si acusi intri si ne spui ca Radulesco merge singurel.Ceva pozute nu ne mai aråti cu piticotii tai?Te imbratisez!

Raluk mami ce bine imi pare ca ai avut putin timp pt tine.Så stii ca si eu sunt groaznica la capitolul trezit de dimi( de aia nu pota vea o munca din aia de oameni normali).Eu dimineata daca se trezeste mai devreme de 9 il pasez lu tat-su fara discutii.Am foarte ,dar foarte putine dimineti in care ma trezesc fresh la ora 8 dimi, indiferent de cat dorm. Si e chestia decat de trezit , ca apoi daca fac efortul asta apoi nu mai stau locului pana pe la 23.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

X_ggg, fiica-mea a vrut mar copt cu biscuiti intai si in plus eu ii dadeam lapte fara lactoza. Stiu ca laptele de la san are ft multa lactoza, dar nu se intrerupe alaptarea, adica ar trebui sa ii dai lapte praf fara lactoza, a mea a primit cel mai bine Aptamil si in completare san, crescand treptat timpul de alaptare. Din pacate regimul alimentare e cah, morcovul e totusi dulce, incearca mai multe combinatii, o sa vezi ce pofta de mancare o sa aiba dupa ce isi mai revine si Rares un pic.
Biaz, , o fii bine acolo la munte?
Monica, am ratat noaptea trecuta!
Luto, bafta la gradi!
Hepi, vor iesi ei si dintosii, ca la noi, toti odata!
Progrese: Sarah se ridica in picioare de jos fara sprijin, sta cateva secunde si apoi cade in fund, merge de-a busilea si la 4 pasi, incearca iar sa se ridice in picioare. Stie sa danseze cand aude muzica, facem bravo, aratam ochii si in rest de-astea clasice. La capitolul mama eu, sotul mi-a zis o chestie care e extrem de aplicabila in cazul nostru: ne-am intragostit de barbatul perfect care nu e neaparat si sotul perfect sau tatal perfect; pentru fiecare e nevoie de alte calitati
Daca gasesti un avion eficient si pentru Sarah, da-ne reteta si noua, Hepi! Sau sa o rog pe Lali sa vina cu o barcuta
Lali, felicitari pentru mama!
Techila, hai sa ma sparii de marimea caracterelor; multumesc mult si pup nemancaciosii tai! Camasa aia e sclipicioasa sau lipicioasa?
Alex, distractie placuta! N-ai vrea sa stii cate caram eu cand mergeam cu Sarah la bunici...
Danangie, , sa sti ca virtual poti sa mananci o bucata de tort; pe ala real l-a copt sotu' azi noapte la intalnirea de vineri noapte cu baietii si mi l-a adus la prima ora
Manga, Aidan! Si noi suntem fani Avene si La roche Posay, parca asa ii zice, nu bat ochii mei pana la spray
Crissbebe, felicitari!
Happy, maine dai si tu tortulet!
Fraguta, da, s-au gandit sa imi faca o petrecere asa mai pretentioasa cu covor rosu Sa iti spun ce frumos e la mine, ca rochia pe care mi-am cumparat-o acum o luna mi-e mare findca am slabit ingrozitor si ieri cand am probat-o am zis ca lesin - daca trebuia un pic stramtata, acum e de-a dreptul sac pe mine-; mai am doua variante de rochii in care cred ca o sa pun in loc de sani niste pampersi de la fii-mea ca alta varianta nu mai am. Deci imi doresc sa ma grasunesc, sa am si eu tzitzi din nou, asa cum aveam inainte. Fetele care vreti sa slabiti, aveti grija ce va doriti

Mergi la inceput

Raluk, uite ca nu au pastrat-o, ce parinti lipsiti de romantism! Pup Alexutul si distractie placuta; eu azi noapte ma epilam, asa din loc in loc, in partile esentiale

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Ca tot vorbeati de olitå...Påi brucu meu cand face cacuta se duce intr-un colt la masa de la tv , se ridica in picioare sprijinit de masuta bineinteles si sta vreo 2 minute nemiscat.Am obs asta de curand.Asa face caca Bruce.Deci olita nu exista in vocabularul nostru, decat så o leg asa så poata så faca din picioare...si i-am spus ca pipi se face din picioare dar o fi inteles gresit

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Liliac, Vic_cj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

Uite ca am gasit un moment liber. Dorm toti si eu a trebuit sa mai aranjez prin buc , sa curat niste peste si acum putttt numai a peste.

UVE pai da...asa fac...mananc virtual tort, pizza, spaghetti!! O farfurie imensa de spaghetti! Offf mama lor de kg.

Deci dimineata am facut mago-ul cu banana si iaurt si a iesit enorm de mult cam 500 g. Si au manacat amandoi baietii mei tot ,tot.Alessio in premiera!! Ii mai dadusem lui Ale papaya si avogado dar mango nu. Cool!!! Maine reluam!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Lali, , hai ce facem, ne incuscrim sau ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Si noi folosim olita. Mattia e mai ca Alessio la varsta lui Mattia. Deci M in fiecare dimineata ca un ceas face kk la olita. Si uneori seara cand vad ca da cam multe besinute, hop pe olita si hop si carnaciorul.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

uve inca o data la multi ani. ma bucur ca esti in forma si simti ca ai tot ce-ti doresti...si in plus...cu creditul m-ai dat gata. era de nelipsit la 30 de ani, trust me!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

uve inca o data la multi ani. ma bucur ca esti in forma si simti ca ai tot ce-ti doresti...si in plus...cu creditul m-ai dat gata. era de nelipsit la 30 de ani, trust me!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Simteam eu ca e de bine la varsta asta!
Sarah ataca laptopul; revin dupa vizionare de reclama Telcu....

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput