Dovlecei 2009,felicitari Iulika *159*
Raspunsuri - Pagina 10
danangie spune:
Aaa si sa va mi spun o premiere: Mattia azi la pranz a adormit singurel in patut!!La noi in casa e o rutina: la pranz eu ii dau sa manance lui Mattia si Alin ii da lui Alessio. Dupa ce au terminat, pe Mattia il duc la el in patut, dau drumul la desene animate si il las acolo pana cand eu si Alin mancam linistiti. Alessio la fel, sta in sufragerie sau uneori sta cu Mattia in camera si se uita la desene animate. Si noi puteam sta linstiti sa mancam. Doar ca in timp ce mancam ne mai ridicam si mergem sa-i controlam . Si de data asta Alin s-a dus la Mattia. Vine in buc si-mi zice sa ma duc sa vad ce face ficioru'miu. Si ma duc imaginandu-mi-l catarat sau in picioare.....cand colo....el dormea dussssssss cine stie de cand!Nici nu-mi venea sa cred. Ce boierime ar fi sa adoarma mereu singur!!!!
Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)
Pozici cu noi
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uve_got_mail Lali, , hai ce facem, ne incuscrim sau ba? mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria http://family.webshots.com/video/3003624400104955882oRGkFy |
Pai dar cum sa nu ,mai intrebi ? Nu i-ai vazut ce se iubeau cand ne-am intalnit ?
Multumim de tratatie,noi doua putem sa papam tort si virtual si real,ca oricum are unde sa se depuna .
Ce imi place cand e asa activitate aici,am facut nitica ordine prin bucatarie si cand am dat F5 mai erau scrise 2 pagini.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
danangie spune:
Ok, ma duc sa pun carnea la cuptor.
Mai revin.
Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)
Pozici cu noi
Lali_mete spune:
Danangie ,eu am uitat sa spun ca am folosit o jumatate de mango,o banana ,o feliuta de pepene galben si o lingura mai mare de iaurt .Zici ca le-a placut ? Pai si mie mi-a placut ,si sora-mii,ca ne cam bateam pe castronul copilului. Si eu o sa repet reteta ca i-a placut. Noi am avut noroc ca nu prea refuza mancarea Paul. Se si mira o vecina de la tara,de unde am crescut eu,cum de este grasunel cand el mananca aproape numai fructe si legume .
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
Fragutza spune:
Uve, maine ma uit dupa o sirena acolo, da? Lasa, mami, asta e necaz, sa slabesti..E bine, nu te jeli!Ia o rochie de cand aveai 16 ani!
Multumim pentru urari! La multi ani co-dovlceilor de 3! Mai v-am povestit ce magica e cifra asta pt mine..toate lucrurile bune din viata mea s-au intamplat pe 3..si am si ramas insarcinata fix la 3 ani dupa ce mi-am propus
Am uitat sa va zic ca aproape am gasit bona pt Natalixa mea. Ma rog, sunt eu extrem de precauta si am zis sa o cunosc bine si sa se obisnuiasca si copila cu ea. E bona vecinilor mei, are grija de fetita lor de mai bine de 5 ani. De la anul probabil vor renunta la ea pt ca fetitza e mare si se descura singura.
Asa, ca ma pierd in amanunte...si am fost s-o cunosc, sa vb un pic cu ea. Planul meu e s-o duc la cresa si s-o ia bona pe la 3-4 sa stea cu ea pana ajungem noi acasa, cateva ore pe zi.
Da, e clar, am fuga de idei..
Incerca sa se apropie de Natalie, s-o ia in brate, sa se joace cu ea...ma, imi venea sa-i ard una, jur...imi era atat de greu, s-o vad eu pe fata mea cu altcineva brrrrr, nasol tare, bine ca am timp un an sa ma obisnuiesc cu gandul:D
Hai, va pup, ma pregatesc sa preiau copilul!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Multumim pentru urari! La multi ani co-dovlceilor de 3! Mai v-am povestit ce magica e cifra asta pt mine..toate lucrurile bune din viata mea s-au intamplat pe 3..si am si ramas insarcinata fix la 3 ani dupa ce mi-am propus People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
Si voi sunteti 3 frumosi!!
Doamne ajuta så iti iaså pasenta cu bona.De cand v-ati hotarat så o dati la creså?
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
fetelor , am spart gheata!!!
Vine Daniella!!!!!! Sunt gravidå!!!!!!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
mary_07 spune:
Woowwwwwww
Nu pot sa cred.....FELICITARI IULIKA!!!!!
Sarcina usoara draga mea
Doamne ajuta sa aiba fundita roz si sa va aduca numai bucurii!!!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
hepilica spune:
citat din mesajul lui Fragutza Uve, maine ma uit dupa o sirena acolo, da? Lasa, mami, asta e necaz, sa slabesti..E bine, nu te jeli!Ia o rochie de cand aveai 16 ani! Multumim pentru urari! La multi ani co-dovlceilor de 3! Mai v-am povestit ce magica e cifra asta pt mine..toate lucrurile bune din viata mea s-au intamplat pe 3..si am si ramas insarcinata fix la 3 ani dupa ce mi-am propus Am uitat sa va zic ca aproape am gasit bona pt Natalixa mea. Ma rog, sunt eu extrem de precauta si am zis sa o cunosc bine si sa se obisnuiasca si copila cu ea. E bona vecinilor mei, are grija de fetita lor de mai bine de 5 ani. De la anul probabil vor renunta la ea pt ca fetitza e mare si se descura singura. Asa, ca ma pierd in amanunte...si am fost s-o cunosc, sa vb un pic cu ea. Planul meu e s-o duc la cresa si s-o ia bona pe la 3-4 sa stea cu ea pana ajungem noi acasa, cateva ore pe zi. Da, e clar, am fuga de idei.. Incerca sa se apropie de Natalie, s-o ia in brate, sa se joace cu ea...ma, imi venea sa-i ard una, jur...imi era atat de greu, s-o vad eu pe fata mea cu altcineva brrrrr, nasol tare, bine ca am timp un an sa ma obisnuiesc cu gandul:D Hai, va pup, ma pregatesc sa preiau copilul! People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
Fragutzo, am ras cu lacrimi. Bai, dar tare bine te mai inteleg. Si eu simt exact la fel. Da' cand te intorci la job?
Auzi, ma gandeam azi in timp ce sofam ca daca n-am cu cine sa o las pe Maia cand incep serviciul, o aduc la tine sau la Techila cateva ore. Am zis. Am stabilit.
Te pup.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
citat din mesajul lui Iulika29 fetelor , am spart gheata!!! Vine Daniella!!!!!! Sunt gravidå!!!!!!! www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Felicitari!!!!! Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara! Bravos!!!!! Ce surpriza!
Si ce nume frumos ati ales .
Te imbratisez mami drag.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.