Dovlecei 2009,felicitari Iulika *159*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimi!!

LA multi ani Uve!!!O zi minunatå iti doresc!Distractie placutå!

La multe lunite sårbatoritilor de azi Isa, Nicholas, Natalix, Alex si Razvan, Aidan

De luna asta vom avea sårbatoriti de un an!!!Woww!!!

Fraguta distractie faina azi cu sau fara pår incretit!Pupå dulce Natalixul cel delicat.

Maria l-am vazut pe Piski cel buzåcios..Ce mare a crescut si imi place de mor suvita lui..E super tare!Pupå dulce sårbatoritul frumos!

Iulia m-ai facut så rad mami!Påi au fost atat de multi oameni in oras in ziua aceea (cam 500.000) si tu voiai så ma vezi pe mine?!Am urmarit faimoasa nunta la tv.Nu puteai så te apropii de oras.Pupåm Ucu cel frumos!

Luto så nu uiti ca Brucu asteapta impresii de la creså de la David..e tare nerabdåtor.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

x_ggg multå sånåtate puiului!Chiar ca e horror ce povesteti tu.Imi pare tare rau ca a trebuit så treceti prin asa ceva.Doamne ajuta så se faca rares repede bine!

criss Super!!!!felicitari!!Esti cea mai tare, politista noastrå!!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

lali multam de cafea!!buna rau.O savurez pe balcon relaxatå la 26 de grade.

Uka am vazut pozutele delicatei Carina.E minunatå!Se schimba pe zi ce trece.Incepe så semene cu o domnisoarå taaare simpaticå.

Hai ca mai iau o pauza ca imi fac acusi pagina mea.

Vå pup!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Salutare!
Fac si eu cinste azi cu de toate, ca doar acum 30 de ani pe la ora asta scoteam capul in lume intr-o Dacie!!!!
M-a sunat si fratele meu - mai mic cu 5 ani - si in loc sa inceapa cu alea de bine ma intreaba: sor'meo, tu faci 30 de ani?!?

Pot sa spun ca la 30 de ani am tot ce mi-am dorit si ceva in plus, ; sunt un om implinit cu o fetita reusita, un sot iubitor, asa in felul lui, am si credit la banca, asta intrand la si ceva in plus. Va multumesc din suflet pentru urari si pentru faptul ca ma suportati, uneori pot fii extrem de neplacuta la gust

Urez si eu toate cele bune sarbatoritilor de azi:Isa Andreea, Natalix, Aidan, Nicholas Tom, Alex si Razvan, Erica, Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

La multi ani UVE!!!!!
Sanatate si numai bine!

Fragutza - mami, daca nu iti iese onduleul cu metodele astea invechite pe care le folosesti, de ce nu incerci tu sa bagi degetele in priza ? Efectul e garantat , iar metoda foarte rapida .

Mai, dar ce de progrese pe-aici.

Ioanna, deci nici Carol n-are dinti...ahaa. Vrei sa stea cu Maia in banca ?

Techila - cata dreptate ai cand spui ca orice in plus ai face fata de ceea ce faci deja, te-ar lasa lata . Asa zic si eu . Te pup.

Azi am vorbit cu Ukutza mea draga la telefon. Are o voce de pustoaica....m-a dat pe spate. Daca nu se auzea Carinosul mic pe fundal, inchideam . Te pup uky .

Mey, toti dovleceii fac la olita? Cine nu face sa ridice doo dejte...doar n-om fi si aici ultimii pamperosi neoliciosi .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani Uve! Sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu printesa ta si cu toti cei dragi!

La multe lunite Isa, Nicholas, Natalix, Alex si Razvan, Aidan! Si pentru ieri, daca n-am intrat, l-am sarit pe Santiago ! Pupici speciali pentru mamicile voastre speciale!

Vik esti o scumpa ! A fost mai bine azi-noapte, daca i-a iesit ieri nr.3. Voi cum sunteti?

Catalina e de cosmar ce povestesti tu acolo! Ingrozitor! E cel mai chinuitor pentru ei sa nu primeasca tzitzi si ce mi se pare mie crunt deocamdata e ca nu le putem explica nimic, ei nu pricep ce li se intampla. Dar eu stiam ca e chiar indicat laptele de tzitzi. Noi am avut pe la 4 luni un episod cu febra si diaree verde, si noi toti ai casei aveam febra, diaree, varsaturi. Si atunci el si-a revenit intr-o zi, cred ca avand si eu boala i-am dat anticorpi rapid. Doctorita mi-a zis sa-i dau lapte cat pot de des. Doar lapte, ca oricum nu eram inca diversificati. Acum bun, inteleg, la cei diversificati se da si orez si morcovi, dar eu stiam ca astea pe langa lapte, asa scrie in toate cartile, chiar si in inapoiatul de Capraru. Asta ca sa fie bine hidratat, ca mult mai sigur e ca bea lapte decat chestiile date cu seringa. Eu as mai intreba un doctor, sa stii. Mai ales ca virusii astia stomacali poate ii iau ei din mancare... Tin pumnii sa va faceti bine repede si incearca sa fii tare, pentru el, ca te simte. Nu as dori nici celui mai mare dusman al meu sa ajunga in spitalele din Ro...

Crissbebe felicitari!

Maria mi-a fost dor de tine! Am vazut doar prima poza si Aidan a devenit copia ta de cand nu l-am mai vazut!!!

Lali felicitari pentru mama!

Hepi mi-a fost asa de dor de tine! Pupam alpinista

Luci il pup cu drag pe scolarul mic . Sunt sigura ca atunci cand va vedea atatia copilasi va fi bine! Imi place la nebunie ca in strainatate se poate face chestia asta treptat, la noi nu e voie decat lasat din prima toata ziua cu atatia straini...

Uka pup pariziana mica

Ionika nici mie nu mi-a venit inca, dar la cat alaptez nici nu ma astept.

Meli te pup cu drag ! Uite, azi noapte a fost mai ok cu somnul

Dana mi-a facut o imensa placere sa te citesc! Imensa!

Elle te pup cu drag si sper ca pe masura ce vor creste fetele si atmosfera sa devina mai frumoasa

Am vazut poze minunate, dar tot pe fuga, ca sunt de cateva zile si eu ca toata lumea singura acasa. Si fiind pe fuga, nu am putut comenta. Dar sper, sper din suflet sa am timp o data sa redeschid linkurile sa va scriu cate ceva la poze, ca sunt superbe! Am vazut poze faine de Carinush de Uka, de soimita de Delia (careia ii uram sa ii iasa dintisorii usor ), si am vazut filmele celor doua constantence absolut superbe!!! Superbe!!! Selen, sa inteleg ca de aia imi place mie asa tare de Ebru cum ii sta tunsa? Am citit ce ai zis pe FB .

Mada super mami cum e cu bacul?

Eu am un noroc imens, de ieri dupa-masa la fiecare trezire Relu il ia pe Alex si-l duce ba la vulcanizare, ba la spalatoria de masini,... si eu pot sa va spun ca acuma dimineata am reusit marea minune de a ma epila!!! Daca mai fac deseara baie si imi tai unghiile sunt gata sa merg maine la o nunta! La prima petrecere din viata mea de mamica (in afara de Botez)!

Ah, n-am stiut de ce sunt asa de odihnita . Dimineata Relu a facut efortul imens (ca si el e somnoros ca mine dimineata, nu stiu cu cine seamana Alex... ) si s-a trezit cand s-a trezit Alex (minune rara ) si m-a trimis sa dorm in alta camera, iar ei au iesit matinali dimineata la plimbare cu caruciorul prin cartier! Eu am dormit super bine!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

La multi ani

Natalia, Isa, Aidan, Nicholas, Alex, Razvan!!!!!!

Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari puilor dragi!!!!!!!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uve multumim de tratatie, o zi minunata! Si sper ca ai tai au pastrat Dacia de amintire!

Hepi ieri am ras in hohote, parca il descriai pe Alex cu ridicatul in picioare in carucior! Super ! Nu stiu ce sa spun de olita, ca Alex nu prea poate face kk decat in acea pozitie, deci cand il vad ca se chinuie si maraie, si se zbate, il pun pe olita si face kk. DAR imbracat , deci in scutec . Asa ca daca vrei, stam intr-o banca si noi cu Maia .

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna ziua fetele,

primiti cu uratul? nu stiu de ce...dar ma simt ca o sorcova azi. la multe lunite dovleceilor nostri dragi - Isa Andreea, Natalix, Nicholas Tom, Alex si Razvan, Erica, si Julia. lui fiu-meu i-am urat live azi dimineata. asa de impresionat a fost ca nu a mai vrut sa doarma la 10.

Iuliko ti pup. si noi tot pe la 26 de grade ne delectam. dar nu cred ca mai tine mult minunea.

crissbebe felicitari!!!!

mada cum e cu bacul?

ralukule super fain ca ai dormit si tu mai mult. ca sa nu mai spun ca pentru epilat meriti o bulina rosie. A inceput si Sergiu sa-l mai scoata dimineata cand are drum la posta sau la supermarket si stiu ca e bine tare. Mai reusesc sa mai misc si eu un pai prin casa. e jale cu copilu'asta. trage tot, baga in gura tot, se loveste de toate cele si nu ar sta si el 2 minute in fund sa se joace cu ceva. mint, mai sta 2-3 minute, boscorodeste jucaria si apoi se intoarce la cablurile lui.

hepi noi cu olita suntem incepatori rau. adik se intamapla sa-l prind dimineata sau nu...as vrea sa il invat acum pentru ca am exemple de copilasi ai rudelor/prietenilor care nu au fost pusi pana pe la 1 an jumate, doi si nici acum nu vor sa faca la olita. finul meu a facut 2 ani in februarie si de cate ori incearca sa-l puna la oala, zice "maine". acum Aidan e mai necopt, nu stie el prea multe, de aia m-am gandit ca e mai maleabil.
x_ggg imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme. nici nu stiu ce sfat sa-ti dau, pentru ca, multumesc lui D_zeu, nu am avut asa probleme niciodata.

liliacule multumim de urari. Ce fac frumosii tai?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Ca tot vorbeati de olitå...Påi brucu meu cand face cacuta se duce intr-un colt la masa de la tv , se ridica in picioare sprijinit de masuta bineinteles si sta vreo 2 minute nemiscat.Am obs asta de curand.Asa face caca Bruce.Deci olita nu exista in vocabularul nostru, decat så o leg asa så poata så faca din picioare...si i-am spus ca pipi se face din picioare dar o fi inteles gresit

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput