Dovlecei 2009,felicitari Iulika *159*
Raspunsuri - Pagina 7
x_ggg spune:
Neata! Nu am recuperat, sper sa am timp zilele urmatoare.
V-am spus ca miercuri seara am ajuns cu rares la urgenta pe motiv de febra, letargie.
Joi toata ziua a facut febra intre 38.5-39, nu a mancat, baut altceva decat san, pe care i l-am dat din greu, credeam ca fac bine. Joi seara, iar la spital, deshidratare, mi l-au pus in perfuzii de la 6 seara pana la 8 dimineata si mi s-a interzis sa ii dau san. A fost cea mai horrror noapte din viata mea. Diaree verde, doar muci si apa, vreo 6 scaune pe zi.
Mi l-au externat ieri dimineata, cu branula la manutza, tratament amipicilina 4 ori/zi, biotics baby si ercefuryl plus mancare de regim si cat mai ptuin san.
Nu vrea sa manance orez deloc, apa macar bea, ieri ne-am chinuit si i-am bagat pe gat mucilagiu de ore vreo 30 ml cu seringa. urlete, tipete. Azi ii dau banana, si supa de morcovi. Astnoapte nu am mai rezistat nici eu nici sotz, asa ca dupa o zi in care nu i-am dat lapte decat vreo 2 minute l-am alaptat aseara ca sa poata adormi, dupa 3 ore de urlete. A mai avut azi dimineata un scaun moale, dar cu granule de la lapte, si parca incepe sa capete o tenta maronie, nu mai e verde inchis ca pana ieri.
Diagnosticul: boala diareica acuta. Toate analizele ii sunt la limita inferioara, lipsa de fier, calciu, dar rezolvam intai diareea si trecem la celelalte. Urina ii miroase a pastile, de la antibioticul care il face cred.
Si cum noi pana acu ne-am luptat cu constipatia, nu am idee ce sa ii dau mancare sa il lege la burtica.
Am incercat: mar copt cu branza calcica, orez fiert cu morcov, cu piept de pui, supa de legume in care am pasat doar morcovul, cereale de orez de bebe de la humana. Aseara am fiert orez in multa apa si l-am pasat asa, a iesit ca o zeama mai groasa, din care i-am bagat 6 seringi de nurofen pe gat.
Mi-e frica sa nu ajungem iar la perfuzii. Doctorita ma critica ca nu ma puteam stapani,plangeam, el vrea la san, eu incerc macar ziua sa ii dau mai putin, si numai dc a mancat ceva inainte.
Cu Dumnezeu inainte...
EDIT: febra nu mai are de ieri, adica a avut doar sub 37,5, azi de dimineata i-am luat de 2 ori si a avut 37.0 si 36.9.
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete examinator actorul dem radulescu, proba:improvizatie... intra un candidat in sala, se aseaza ghem pe podea, isi pune pe el un pled siiiii...tacere la un moment dat regretatul actor intreaba:- ce reprezinta improvizatia dvs?... candidatul raspunde: sunt o bucata de branza... uimire printre examinatori si vine intrebarea: bine si de ce stati asa?... vine si raspunsul: sunt o branza care asteapta sa se imputa!! Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noi trei...un inceput de viata! |
.. inaltator!!
C a r i n a
Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Aide neatza!
Cris, felicitari pentru nota!!!
X_ggg, cat de rau imi pare ! da Doamne sa treaca si sa nu mai fie bolnavior Rares!
uve, , numai bucurii si fericire!
C a r i n a
Nihil Sine Deo
lutoniana spune:
xggg off, nicio mama nu ar trebui sa treaca prin asa ceva
Puiu drag se simte in siguranta si ocrotit la san....
Bafta multa si nu mai plange, trebuie sa fii tare ca sa-l faci si pe bebelache bine.
Crissbebe dar ai veleitati de politista ? sau nu are legatura specializarea ?
Inainte sa te inscrii baga si tu o cinste la fete ...la asa nota mare
Felicitari !!!!
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Uka o plaja ceva ? ce avem azi in program ? Invatam pluta pe spate ?
Cucoanele Hepilica si Techila sunt cu muncitorii, atmosfera de vis. Dar cine va avea dupa aceea casute frumoase ca-n povesti ?
Fraguta moatze ai incercat ? Se fac din ziar si carpe. Pt ce atata tehnologie ? Ia si tu un ziar cu articole naspa...ca sa se increteasca parul si de nervi...nu numai de la rasuceala
Si nu uita sa-i pui fetei clame cu fluturasi in par
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Fragutza spune:
Neatza!
Uve, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita! De fapt, nunta de maine e o petrecere in cinstea ta, asa-i?
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Fraguta moatze ai incercat ? Se fac din ziar si carpe. Pt ce atata tehnologie ? Ia si tu un ziar cu articole naspa...ca sa se increteasca parul si de nervi...nu numai de la rasuceala Si nu uita sa-i pui fetei clame cu fluturasi in par Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
A zis Mihai ca ma ajuta .... Trebuie sa-si ia revansa, eu i l-am albit, el mi-l increteste:))))
Normal ca-i pun clame, chiar aveam una furata din parul Carinei:D
Mai, razi tu razi, dar parca vad ca va avea niste carlionti de prima mana...Remarc o tendinta de incretire a parului ei:)))
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Lali_mete spune:
Neatza!
Cafea ?
[/b] X_ggg[/b] nici nu stiu ce sa-ti spun.E asa de greu cand ai copilasul bolnavior ,nimic nu mai conteaza in momentele acelea decat copilasul. Lapte praf de ala fara lactoza nu vrea? Sau refuza biberonul cu totul? La sf lui martie a facut Paul cred ca doua saptamani diaree, si nu mai voia mucilagiul de orez,nici pireutul ala de orez cu morcov,plus ca nu-i dadusem lapte deloc vre-o 4 zile,si i-am luat de la NAN ,ii fierbeam orez ,il blenduiam,mai puneam apa plata si lapte praf,si iesea asa,ca laptele cu cereale. Cat de cat manca,si norocul meu ca bea ceai,asa ca sugea 300 ml ceai de menta pe zi.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
liliac1 spune:
UVE La Multi Ani!!!
La Multe lunite si sarbatoritilor nostri de astazi:
Isa
Nicholas
Natalix
Alex si Razvan
Aidan
crissbebe Felicitari pentru nota. Acum ai un motiv de sarbatorit cu sotul
x_ggg Ceea ce ai scris tu ca faci antidiareic este f bine. Eu nu stiu altceva in plus. Multa sanatate!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
vik-cj spune:
La multi ani Uve!!! La multi ani dovlecutilor sarbatoriti azi !
Crisbebe ...felicitari!
Hepi, Mangulici...welcome back!
X-ggg....sanatate puiutului!
Elle...ce mai faci mami? Cum esti? dar fetele?
Raluk ...mai da-ne vesti!
Luto draga...ai fecior mare de acum...daca merge el la cresa...tin pumnii sa fie bine si acomodarea lui dar si a ta usoara.
Weekend fain va doresc!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela