Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

oani Tu cum ai ajuns in Portugalia?
Si pe mine ma bate gandul sa emigrez...sotzul e bugetar (marinar si inginer nu shtiu de care de meserie, momentan functzionar public adica politzist de frontiera) iar eu economist (la o firma cu profil dealer auto), momentan si eu bugetara. Perspective prea infloritoare aici se vede ca nu avem. Plus credite gramada plus lipsa vreo mastusha Tamara...asha ca incepem sa ne gandim sa emigram pe undeva... deocamdata mai merge 1.5 ani pana se termina cic-ul, dar apoi...nu mai shtiu... Nici nu mai am vreo sperantza ca va fi mai bine in tzara asta nu pt generatzia noastra dar nici pt copii noshtri...De aia ma gandeam ca noi daca tot trebuie sa ne chinuim, mai bine ne chinuim in alta parte si poate copiii au o alta shansa si eventual un alt statut. Deocamdata doar vorbele si butoiul de mine...dar cautam alternative.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze

AMR 4 (+11)

Multumesc de orajel, o sa studiez problema cand ma intorc.
Cat despre Portugalia...am ajuns fortata de imprejurari, eu care ziceam ca nu emigrez niciodata. Firma sotului meu (proiecte de constructii civile) mergea super prost desi baietii lucrau zi lumina si uneori si noaptea, banii de la universitate erau putini, eu ca rezident nu castigam practic nimic si...traiam pe banii alor nostri parinti. In contextul asta, sotul meu a primit o propunere de o bursa de doctorat si cum isi dorea sa faca cercetare...a acceptat. Eu l-am urmat dupa un an si suntem aici. E bine! Evident nu-i Germani (ruxita, iti raspund cand ma intorc, ca am salvat mesajul tau), dar e bine. Am reusit sa facem tare multe in 5 ani si ne descurcam bine.
O sa mai scriu despre portugalia dup-masa, ca acum trebuie sa plec.

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Oani doar 6 luni e concediu de maternitate acolo? sunt crese ca alternative?

pui mic

4 luni cu 100% sau 5 luni cu 80%. Sunt crese bune, destul de multe, desi trebuie sa cauti din timp (uneori din sarcina) sa prinzi una care iti convine. 2 fete la 8 copiii la una particulara unde a fost si André. Si cam scumpica (in jur de 300 euro, dar asa sunt cam toate particularele, iar la cele de stat am plati in functie de salariu si tot acolo am ajunge).

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Micki mica FELICITARI!!!! asteptam colac secuiesc in parc , Miremia ne-a dat ptr licentza ei

Cris D WB

Inca recuperez...

Noi suntem bine zburat frumos, Yannis a dormit exactcat a zburat avionulin rest era avid de toate info noi, se uita peste tot, radea la toata lumea, a fost f fericit ieri, f entuziast, atat de bucuros ca dadea din toate cele si radea nu mai stia cum sa isi exprime bucuria, incantat de tot, l-am dus si la clubul de golf unde va fi botezul ca sa vad si eu si ne-am plimbat pe acolo cu masinutza aia mica deschisa de teren de golf, era in culmea fericirii si apoi a cazut lat de oboseala, de la 19 la 7

Va pupam!

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

larisel Yannis mananca gen Alena, dar are zile cand dupa 70-80% din papa incepe exact ca Natalia si io-mi pierd rabdarea pun restul de piure la blender cu o masura de LP reconstituit (30-40 de ml) si le mai amestec o data bine bine (altfel nu trece prin tetina cu variable flow de 3+ s ii dau restul la bibe si asa isi termina portia.
Bafta

alicredo wb
oani servici usor si cat mai scurt programul!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Back to far far away land, next to leprechauns! asa ca ....buh-bye! buh-bye

de azi sunt doar a voastra! asa ca permiteti-mi sa dam de baut ptr ca facem 5 luni azi, 02/05/10

nici nu-mi vine sa cred cum au trecut de rpd cele 5 luni...si sotul vroia sa mai asteptam pana sa il facem

va pup...ne citim dimineata.

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Bine ai revenit acasa la tine.

Multumim de tratatie si puiului mic David Gabriel

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune: - Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem si noi ceva si-i pun mina pe testicule. Mai, si avea niste testicule reci ca gheata... A doua zi Ioneasca zice si ea: - Fetelor si eu m-am bagat cu barbatul in pat, i-am pus mina pe testicule si erau tot reci ca gheata... - A treia zi apare si Popeasca batuta mar si cu ochii vineti. - Ce-ai patit draga? - Pai ma bag si eu in pat cu barbatul. Ii pun mina pe testicule si ce sa vezi?!? Fierbinti, fierbinti. Atunci zic: `Draga ce fierbinti sint testiculele tale, ale lui Georgescu si Ionescu sint reci ca gheata...

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Super tare

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Neata!!!

Dau eu o cafeluta azi si urez LML sarbatoritilor pe care i-am ratat cu plimbarile mele!
Sa cresteti mari sanatosi pufuletilor!!!!

Ma bag la recuperat

_
Povestea unei .
Cresc

Multumim de cafea si bine ai revenit

Asteptam sa ne povestesti cum a fost si sa vedem poze.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

dandana ...acum am program de infrumusetare:pensat,manichiura,pedichiura...

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Sa-ti fie de bine

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Micki mica FELICITARI!!!! asteptam colac secuiesc in parc , Miremia ne-a dat ptr licentza ei

Cris D WB

Inca recuperez...

Noi suntem bine zburat frumos, Yannis a dormit exactcat a zburat avionulin rest era avid de toate info noi, se uita peste tot, radea la toata lumea, a fost f fericit ieri, f entuziast, atat de bucuros ca dadea din toate cele si radea nu mai stia cum sa isi exprime bucuria, incantat de tot, l-am dus si la clubul de golf unde va fi botezul ca sa vad si eu si ne-am plimbat pe acolo cu masinutza aia mica deschisa de teren de golf, era in culmea fericirii si apoi a cazut lat de oboseala, de la 19 la 7

Va pupam!

de Yannis

Ce frumos povestesti
Ma bucur ca ati calatorit fara probleme si Yannis se simte asa bine acolo.
Multi

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

danasor, m-ai pus pe ganduri... nu postez aici nimic din ce nu ar sti si ela, eventual ar putea-o deranja (dar nu foarte tare) ca fac publice anumite lucruri si sper sa nu-mi citeasca postarile, dar daca le citeste sa le interpreteze ca atare - un punct de vedere, eventual cenzurat din anumite ratiuni - eu am citit o reconstituire de dialog dintre noi doua pe forumul ei si m-am bucurat ca acel dialog (despre contraceptive) a insemnat ceva pentru ea si a memorat din el esentialul (ca nu prea stie cu ce se manca...), in alta ordine de idei, discutiile dintre noi sunt cat se poate de oneste si sincere, am mentionat lucruri pe care ela ni le-a marturisit - multi copii sau majoritatea nu ar face-o - mi-a facut si o promisiune in acest sens - sa-mi spuna cand isi va incepe viata sexuala (a doua zi dupa eveniment) si i-am multumit si i-am spus ca mi-a luat o piatra de e suflet (si asa este, lucrurile ar fi mult-mult mai simple daca noi am cunoaste acest "detaliu" din viata ei) si mi-a mai promis ca acest lucru nu se va intampla curand...

so, nu stiu daca fac bine, nu stiu daca fac rau... nimeni nu mi-a zis cum sa cresc acest copil si uneori am avut senzatie ca ar creste ca o balarie pe maidan, din loc in loc ma "laud" cu fiica-mea in speranta ca se gaseste cineva sa-mi zica daca fac sau nu bine...

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput