Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Foarte interesant site-ul. Merci Beatrice.

Citesc acum retetele de supa. Merci Al3csa si Arwen

Am deslusit si eu unde era zgubilicea. Romtelecomul n-a fost in stare sa organizeze un concurs si va dati seama ce de informaticieni au... Ce stupid...

Nikole, sper sa citesc in continuare vesti bune. (Eu i-am pus zarzara pe buze si tot asa s-a strambat).

Merci Mariucasara de cantitati. Si sper ca ati scapat de purici.

Foarte frumoase pozele Danyelanei. Ca sa nu mai vorbim de protagonisti.

Vizionat si excursia lui Raducu la gradina botanica. Ce frumos.

Felicitari again Bobitzei (si mamei cu inima mare ).

Ruxita, felicitari pentru kg slabit! (ceaiul de slabit nu e monti. Si nici sanatos nu e (cu atat mai putin unui copil de 14 ani). Spor la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

neatza,
E asa frumos sa va citesc diminetza cum povestiti ce veti face peste zi, ca si cum am fi o gasca de fete care se intalnesc dimineatza inainte sa treaca la treaba, sa bea cafeaua impreuna si sa povestesca ce au de facut azi.
Parca incepi ziua cu alt tonus!

Have a nice day everyone!

Am editat o exprimare manelistico-analfabetica

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Noi maine organizam un BBQ pt "ziua tatalui" ca atunci nu am putut fi prezenti toti (eu eram cu Arthu in tara si cei mari in examene ). Si cum tot facem, si socrul e singur, l-am invitat si pe el, si pe fratele sotului cu sotia, si pe fiul lui cu prietena.... si asa ne-am stras 12 adulti, si 3 copii (din care unul e Arthu si nu papa decat san )

Asa ca azi mai avem o parte din cumparaturi de facut, curatenie, pregatit toate cele pt gratar si deseara sa fac un tort de crema de zahar ars si inca ceva. As mai vrea sa fac ceva de dulce si nu stiu ce. Vreo idee? Mai cumpar si inghetata si frisca si cred ca e de ajuns.

La mancare vom face mici (la cererea expresa a sotului si a baiatului nostru ), carnati, ceafa afumata si copanele de pui. Voi face o salata de cartofi (ca sa nu fac prajiti ) si o salata de paste si o salata verde, sa aiba fiecare de unde alege. Credeti ca e suficient??

Si cumnatul ofera sampania ca baiatul lui tocmai ce a terminat facultatea si azi are nota de la dizertatie si gata, e inginer civil

Voi ce credeti, ce ar trebui sa ma adaug, sa mai pregatesc?? Merci mult

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

fetelor, ati observat ca avem un V.I.P. printre noi?

_

_

Mergi la inceput

danyelana, eu spun ca-i deajuns, cand le faci pe toate??

Cristies, ce bine ca te-ai intors, ne-ai lipsit, stii nu?

Danasor,

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Noi maine organizam un BBQ pt "ziua tatalui" ca atunci nu am putut fi prezenti toti (eu eram cu Arthu in tara si cei mari in examene ). Si cum tot facem, si socrul e singur, l-am invitat si pe el, si pe fratele sotului cu sotia, si pe fiul lui cu prietena.... si asa ne-am stras 12 adulti, si 3 copii (din care unul e Arthu si nu papa decat san )

Asa ca azi mai avem o parte din cumparaturi de facut, curatenie, pregatit toate cele pt gratar si deseara sa fac un tort de crema de zahar ars si inca ceva. As mai vrea sa fac ceva de dulce si nu stiu ce. Vreo idee? Mai cumpar si inghetata si frisca si cred ca e de ajuns.

La mancare vom face mici (la cererea expresa a sotului si a baiatului nostru ), carnati, ceafa afumata si copanele de pui. Voi face o salata de cartofi (ca sa nu fac prajiti ) si o salata de paste si o salata verde, sa aiba fiecare de unde alege. Credeti ca e suficient??

Si cumnatul ofera sampania ca baiatul lui tocmai ce a terminat facultatea si azi are nota de la dizertatie si gata, e inginer civil

Voi ce credeti, ce ar trebui sa ma adaug, sa mai pregatesc?? Merci mult

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Tort de crema de zahar ars?yamiiiiiiiii....nu ne spui si noua reteta?Spor la treaba si distractie placuta..........iar bebe sa fie cuminte sa te poti relaxa/distra si tu...........

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Noi raportam o noapte ca si pana acum,la 9,9.30 culcarea,trezirea de cateva ori sa manance,iar la 6 desteptarea........ca incepem voios ziua..........mergem de 2 ori afara(dimineata,dupa-masa),mergem la biblioteca si ii aratam jucarii,carti sau doarme in carucior in timp ce eu folosesc netul din biblioteca............mergem de 3 ori pe sapt(cand cum) cate jumatate de ora la centrul de joaca si vedem /ascultam cu canta alti copii(ea e prea mica dar se uita la ceilalti pici si ar vrea sa sara din brate)..........deci daca in vizite la rude nu putem merge,am gasit alte modalitati /pretexte de a iesi din casa.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

acu sunt la zi

neatza si de la noi....si multam de cofe cristies....e nevoie mareeee

a adormit jiji intr-un final pe la 11...dar...evident am avut o noapte caracteristica.....
am scos totusi de la naftalina una din multitufdinea de suzete din dotare...si am inceput sa i-o tuflesc in gura....desi functioneaza se pare insa ca e mai atras de partea solida a ei...de...doar e jiji contra, nu?

acu l-am mai adormit nitelus si....am de calcat o tona de-ale lui. io sunt zombie si nu doar din cauza lui ci si datorita unor tineri..fete si baieti care stau in fata blocului pana dimineatza....si nu au bunul simtz sa dea sonorul mai incet....

legat de fructe...jiji a testat ieri mango..care a fost mancat cu mare placere. am citit numai de bine despre efectul avocadului asupre bb asa ca..daca s-a mai muiat azi sau maine ii voi da.
io inca nu i-am fc papa de pranz....si s-ar putea sa astept inca o saptamana, nu stiu...pana nu aj acasa la tzara..n-am nicio leguma bio asa ca...

si..legat de cereale....prefer sa se obis cu gustul de terci...da e sanatos...pt ca atunci cand va fi mai mare sa manance cereale de care trebuie...nu ametitele astea care sunt bagate pe gat de comecianti...

ma duc la treaba...

sa aveti o zi...supeba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Offf sa stii ca si Irina la fel, mananca aparatoarea de la suzeta in loc de suzeta ca atare .

Si de vreo 2 nopti si Irina doarme o ora apoi suge 10 min apoi doarme o ora...acum vad pe pielea mea cat de greu poate sa iti fie, ca inainte doar imi imaginam...

Cat despre copiii care nu au somn si palavragesc in fata balconului tau...eu am avut niste specimene vara trecuta, cand stateam la et 1. Intai i-am rugat frumos, au facut misto, apoi am chemat politia, a fost liniste o seara, apoi am turnat efectiv o galeata de apa rece pe ei in mijlocul noptii...stii ca au mutat cortul la alt bloc? Urat din partea mea, dar...eficient!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

danasor, m-ai pus pe ganduri... nu postez aici nimic din ce nu ar sti si ela, eventual ar putea-o deranja (dar nu foarte tare) ca fac publice anumite lucruri si sper sa nu-mi citeasca postarile, dar daca le citeste sa le interpreteze ca atare - un punct de vedere, eventual cenzurat din anumite ratiuni - eu am citit o reconstituire de dialog dintre noi doua pe forumul ei si m-am bucurat ca acel dialog (despre contraceptive) a insemnat ceva pentru ea si a memorat din el esentialul (ca nu prea stie cu ce se manca...), in alta ordine de idei, discutiile dintre noi sunt cat se poate de oneste si sincere, am mentionat lucruri pe care ela ni le-a marturisit - multi copii sau majoritatea nu ar face-o - mi-a facut si o promisiune in acest sens - sa-mi spuna cand isi va incepe viata sexuala (a doua zi dupa eveniment) si i-am multumit si i-am spus ca mi-a luat o piatra de e suflet (si asa este, lucrurile ar fi mult-mult mai simple daca noi am cunoaste acest "detaliu" din viata ei) si mi-a mai promis ca acest lucru nu se va intampla curand...

so, nu stiu daca fac bine, nu stiu daca fac rau... nimeni nu mi-a zis cum sa cresc acest copil si uneori am avut senzatie ca ar creste ca o balarie pe maidan, din loc in loc ma "laud" cu fiica-mea in speranta ca se gaseste cineva sa-mi zica daca fac sau nu bine...

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

si io mi-as fi doit o astfel de rel cu mama

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

stateam si ma gandeam cum pufu meu are acelasi program de somn cum il aveam eu cand eram gravida.......ma puneam sa dorm pe la 8,9 si ma trezeam devreme...6......mi s-a spus ca ar avea legatura,eu nu sunt genul care sa creada in superstitii,chestii antice si traditionale(imi scapa cuvantul acum.......),dar pana acum s-a cam potrivit in cazul meu......

Mergi la inceput