Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

lorex...am remarcat VIP-a:))

jiji face vocalize...

io o gramada de treaba de dimi....calcat ale lui ...curat...pus rufe la spalat...papa jiji...FETELOR E TAE BUN AVOCADO...l-am lasat vreo 2-3 zile in debara...s-a copt...si l-am amestecat cu 1 mar..desi a predominat avocado...( am zis sa nu fie gretos asa simplu)...si reusita totala....ori chiar i-a placut..ori e moldovean de moldovean si roade tot.....esturile le-am mancat io si mi-au placut.

apoi...am fc juma de cd-5 min..de ex pt leg magic...mi-au iesit ochii...dar maine poate poate..macar sa dau exemplu lui jiji care se uita la mine si chiuia..( oare ma incuraja? )

a..i-am dat ceai...esec total...vax

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

simplicity...daca e sa iau in calcul ce zici tu...si je...se culca la 10...se trez la 2-3 si panm la 6-7 cand dadeam cafeaua fetelor eram fresh....asa ca ce pretentii sa am de la jiji?

CRIS .D...F5 ... F5.....F5.....ce faci mami....??????

danyelena...pertecere frumoasa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

lorex...am remarcat VIP-a:))

jiji face vocalize...

io o gramada de treaba de dimi....calcat ale lui ...curat...pus rufe la spalat...papa jiji...FETELOR E TAE BUN AVOCADO...l-am lasat vreo 2-3 zile in debara...s-a copt...si l-am amestecat cu 1 mar..desi a predominat avocado...( am zis sa nu fie gretos asa simplu)...si reusita totala....ori chiar i-a placut..ori e moldovean de moldovean si roade tot.....esturile le-am mancat io si mi-au placut.

apoi...am fc juma de cd-5 min..de ex pt leg magic...mi-au iesit ochii...dar maine poate poate..macar sa dau exemplu lui jiji care se uita la mine si chiuia..( oare ma incuraja? )

a..i-am dat ceai...esec total...vax

poze

ce bine ca ti-a mancat avocado,interesanta combinatie(mar+avocado-am luat notite).....abia astept sa incepem si noi.........felicitari..........

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Buna dimineata!
Raportam o noapte agitata, cu frikineala la greu.
Felicitari, Mickimica, pentru licenta!
Cristies, habar n-am de margarina nehidrogenata, ca nu prea folosesc margarina. Prefer untul (se gaseste la raioanele de produse ecologice unt si iaurt).
Alexutza, ma bucur ca ati ajuns ok! Sper sa va simtiti bine acolo, profita de peisaj!Yannis
pufuletilor de ieri si de azi!

Citesc si revin!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Noi maine organizam un BBQ pt "ziua tatalui" ca atunci nu am putut fi prezenti toti (eu eram cu Arthu in tara si cei mari in examene ). Si cum tot facem, si socrul e singur, l-am invitat si pe el, si pe fratele sotului cu sotia, si pe fiul lui cu prietena.... si asa ne-am stras 12 adulti, si 3 copii (din care unul e Arthu si nu papa decat san )

Asa ca azi mai avem o parte din cumparaturi de facut, curatenie, pregatit toate cele pt gratar si deseara sa fac un tort de crema de zahar ars si inca ceva. As mai vrea sa fac ceva de dulce si nu stiu ce. Vreo idee? Mai cumpar si inghetata si frisca si cred ca e de ajuns.

La mancare vom face mici (la cererea expresa a sotului si a baiatului nostru ), carnati, ceafa afumata si copanele de pui. Voi face o salata de cartofi (ca sa nu fac prajiti ) si o salata de paste si o salata verde, sa aiba fiecare de unde alege. Credeti ca e suficient??

Si cumnatul ofera sampania ca baiatul lui tocmai ce a terminat facultatea si azi are nota de la dizertatie si gata, e inginer civil

Voi ce credeti, ce ar trebui sa ma adaug, sa mai pregatesc?? Merci mult

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Eu as mai pune chestii de rontait pana se face gratarul ca sa nu te trezesti ca se invart pe langa gratar si mai fura de acolo iar la masa sunt satui . La desert eu as mai face o tarta cu fructe (se face si usor si ai zis ca ai fructe in curte). Cea mai buna e cu visine , deja salivez pe tastatura...sau niste tiramisu, daca sunteti amatori de asa ceva. Sau strudel cu mere ca merge strudelfierbinte, pudrat cu zahar farin si cu 2 cupe de inghetata langa...

asta imi aduce aminte (strudelul adik) de Inglorious bastards: l-am vazut cand eram gravida si sotul imi tot zicea sa nu ma uit la diverse scene si la un mom dat unul din SS manca un strudel si cred ca a fost filma 2 min numa' strudelul, iar eu disperata la un mom dat cu voce tare: mai bine la scena asta nu ma uitam ca am facut balta sub mine...am starnit rasul in sala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

fetelor, ati observat ca avem un V.I.P. printre noi?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

???? cine si unde???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Noi maine organizam un BBQ pt "ziua tatalui" ca atunci nu am putut fi prezenti toti (eu eram cu Arthu in tara si cei mari in examene ). Si cum tot facem, si socrul e singur, l-am invitat si pe el, si pe fratele sotului cu sotia, si pe fiul lui cu prietena.... si asa ne-am stras 12 adulti, si 3 copii (din care unul e Arthu si nu papa decat san )

Asa ca azi mai avem o parte din cumparaturi de facut, curatenie, pregatit toate cele pt gratar si deseara sa fac un tort de crema de zahar ars si inca ceva. As mai vrea sa fac ceva de dulce si nu stiu ce. Vreo idee? Mai cumpar si inghetata si frisca si cred ca e de ajuns.

La mancare vom face mici (la cererea expresa a sotului si a baiatului nostru ), carnati, ceafa afumata si copanele de pui. Voi face o salata de cartofi (ca sa nu fac prajiti ) si o salata de paste si o salata verde, sa aiba fiecare de unde alege. Credeti ca e suficient??

Si cumnatul ofera sampania ca baiatul lui tocmai ce a terminat facultatea si azi are nota de la dizertatie si gata, e inginer civil

Voi ce credeti, ce ar trebui sa ma adaug, sa mai pregatesc?? Merci mult

pozele mele

Charles Baudelaire

Eu as mai pune chestii de rontait pana se face gratarul ca sa nu te trezesti ca se invart pe langa gratar si mai fura de acolo iar la masa sunt satui . La desert eu as mai face o tarta cu fructe (se face si usor si ai zis ca ai fructe in curte). Cea mai buna e cu visine , deja salivez pe tastatura...sau niste tiramisu, daca sunteti amatori de asa ceva. Sau strudel cu mere ca merge strudelfierbinte, pudrat cu zahar farin si cu 2 cupe de inghetata langa...

asta imi aduce aminte (strudelul adik) de Inglorious bastards: l-am vazut cand eram gravida si sotul imi tot zicea sa nu ma uit la diverse scene si la un mom dat unul din SS manca un strudel si cred ca a fost filma 2 min numa' strudelul, iar eu disperata la un mom dat cu voce tare: mai bine la scena asta nu ma uitam ca am facut balta sub mine...am starnit rasul in sala

Catalutza mami de Irina

praji NEMONTI...f rapida ( am fc io zilele astea)

1kg visine..de scot samburi se amesteca cu putin zahar sa lase zeama

3 oua se mixeaza..+ 1 cana zahar...mix...+ 1 cana lapte..mix...+ 1 cana ulei ..mix...+ faina cat sa iasa ca o compozitie de clatite mai groasa ( asa sa se vada urmele mixerului )+ 1 praf de copt stins....( toata treaba asta dureaza 5 min.

am, scurs visinele...le-am amestecat cu putina faina....l;e-am pus pe fundul tavii..era una de cuptor normala...apoi compozitia si coapta la fos potrivit....f buna...si nu iese dulce

cata...ete la stelutele ruxitei...vip-a

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Noi raportam o noapte ca si pana acum,la 9,9.30 culcarea,trezirea de cateva ori sa manance,iar la 6 desteptarea........ca incepem voios ziua..........mergem de 2 ori afara(dimineata,dupa-masa),mergem la biblioteca si ii aratam jucarii,carti sau doarme in carucior in timp ce eu folosesc netul din biblioteca............mergem de 3 ori pe sapt(cand cum) cate jumatate de ora la centrul de joaca si vedem /ascultam cu canta alti copii(ea e prea mica dar se uita la ceilalti pici si ar vrea sa sara din brate)..........deci daca in vizite la rude nu putem merge,am gasit alte modalitati /pretexte de a iesi din casa.............

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

Ce frumos

Reteta de tort de zahar ars e super simpla. Am luat-o si eu de pe net, nu mai stiu exact de pe ce site

Se caramelizeaza 150-200 gr de zahar si apoi se imbraca peretii cratitei cu caramel si se lasa putin la racit. Se amesteca 8 oua cu un litru de lapte si se toarna in cratita. Blatul se face din 5 oua cu o cana de faina si una de zahar. Se amesteca bine si se toarna peste amestecul de lapte si se da la cupo cam o ora. Nu se amesteca deloc compozitiile. Eu ultima data l-am mai ameliorat si am facut asa: am facut compoz de crema si am dat la cuptor vreo 20 de min (sa fie inca moale), am scos-o am adaugat ananas din compot taiat bucati mici si apoi copozitia de blat si am mai dat la cuptor vreo 35-40 min sau pana e copt.
Se lasa sa se raceasca putin si apoi s intoarce pe o farfurie dar nu se ridica oala de pe el pana a doua zi dimi. Se poate servi asa sau ornat cu frisca si ce mai vrei, in functie de inspiratie.

Sper sa-ti placa.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Foarte interesant site-ul. Merci Beatrice.

Citesc acum retetele de supa. Merci Al3csa si Arwen

Am deslusit si eu unde era zgubilicea. Romtelecomul n-a fost in stare sa organizeze un concurs si va dati seama ce de informaticieni au... Ce stupid...

Nikole, sper sa citesc in continuare vesti bune. (Eu i-am pus zarzara pe buze si tot asa s-a strambat).

Merci Mariucasara de cantitati. Si sper ca ati scapat de purici.

Foarte frumoase pozele Danyelanei. Ca sa nu mai vorbim de protagonisti.

Vizionat si excursia lui Raducu la gradina botanica. Ce frumos.

Felicitari again Bobitzei (si mamei cu inima mare ).

Ruxita, felicitari pentru kg slabit! (ceaiul de slabit nu e monti. Si nici sanatos nu e (cu atat mai putin unui copil de 14 ani). Spor la treburi!

_
Povestea unei .
Cresc

Merci

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

danasor, m-ai pus pe ganduri... nu postez aici nimic din ce nu ar sti si ela, eventual ar putea-o deranja (dar nu foarte tare) ca fac publice anumite lucruri si sper sa nu-mi citeasca postarile, dar daca le citeste sa le interpreteze ca atare - un punct de vedere, eventual cenzurat din anumite ratiuni - eu am citit o reconstituire de dialog dintre noi doua pe forumul ei si m-am bucurat ca acel dialog (despre contraceptive) a insemnat ceva pentru ea si a memorat din el esentialul (ca nu prea stie cu ce se manca...), in alta ordine de idei, discutiile dintre noi sunt cat se poate de oneste si sincere, am mentionat lucruri pe care ela ni le-a marturisit - multi copii sau majoritatea nu ar face-o - mi-a facut si o promisiune in acest sens - sa-mi spuna cand isi va incepe viata sexuala (a doua zi dupa eveniment) si i-am multumit si i-am spus ca mi-a luat o piatra de e suflet (si asa este, lucrurile ar fi mult-mult mai simple daca noi am cunoaste acest "detaliu" din viata ei) si mi-a mai promis ca acest lucru nu se va intampla curand...

so, nu stiu daca fac bine, nu stiu daca fac rau... nimeni nu mi-a zis cum sa cresc acest copil si uneori am avut senzatie ca ar creste ca o balarie pe maidan, din loc in loc ma "laud" cu fiica-mea in speranta ca se gaseste cineva sa-mi zica daca fac sau nu bine...

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

si io mi-as fi doit o astfel de rel cu mama

poze

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput