Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

acu sunt la zi

neatza si de la noi....si multam de cofe cristies....e nevoie mareeee

a adormit jiji intr-un final pe la 11...dar...evident am avut o noapte caracteristica.....
am scos totusi de la naftalina una din multitufdinea de suzete din dotare...si am inceput sa i-o tuflesc in gura....desi functioneaza se pare insa ca e mai atras de partea solida a ei...de...doar e jiji contra, nu?

acu l-am mai adormit nitelus si....am de calcat o tona de-ale lui. io sunt zombie si nu doar din cauza lui ci si datorita unor tineri..fete si baieti care stau in fata blocului pana dimineatza....si nu au bunul simtz sa dea sonorul mai incet....

legat de fructe...jiji a testat ieri mango..care a fost mancat cu mare placere. am citit numai de bine despre efectul avocadului asupre bb asa ca..daca s-a mai muiat azi sau maine ii voi da.
io inca nu i-am fc papa de pranz....si s-ar putea sa astept inca o saptamana, nu stiu...pana nu aj acasa la tzara..n-am nicio leguma bio asa ca...

si..legat de cereale....prefer sa se obis cu gustul de terci...da e sanatos...pt ca atunci cand va fi mai mare sa manance cereale de care trebuie...nu ametitele astea care sunt bagate pe gat de comecianti...

ma duc la treaba...

sa aveti o zi...supeba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Neatza!

Decenuela de unde ai cumparat cerealele?

Noi avem o mica problema. De la mar shtrumful meu face kk verde. A mai patit cineva asa? Azi ii dau marul preparat la abur si sper sa rezolvam. Sigur marul e de vina ptr ca face cam la 3-4 ore dupa ce il papa si in rest face normal.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

doar in real am gasit....in car4..n-am fost....dar am vz si in sensiblu ( ce-i dept mai scumpe)...or mai fi si in alte parti

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Neatza!

Noi avem o mica problema. De la mar shtrumful meu face kk verde. A mai patit cineva asa? Azi ii dau marul preparat la abur si sper sa rezolvam. Sigur marul e de vina ptr ca face cam la 3-4 ore dupa ce il papa si in rest face normal.

doar in real am gasit....in car4..n-am fost....dar am vz si in sensiblu ( ce-i dept mai scumpe)...or mai fi si in alte parti

poze

Multumesc de raspuns. O sa il trimit si eu pe tati sa ne cumpere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

am uitat sa dau buna dimineataaaaaaaaaaaaaa

multumesc cristies de cofee

mamaaaaaa ,ce-mi plac mie semnaturile voastre :MS,bea,decenuela

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:

Neatza!

Neata!

KK e verde exact de la mar, indiferent cum il prepari, e normal din cate stiu eu

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Capitolul 86, pentru a doua oara (il aprofundez ).

Felicitari gagicilor pentru intalneala ad-hoc (mi-ati rascolit amintirile cu brown sugar-ul).

Bea, strudele cu mere????

Alicredo, la Calafat nu erau inundatii cand erai tu acolo???

Xela, si eu ma uit si nu-mi vine sa cred cat de mare a crescut! Si deja mi-e dor de cand era mic si neajutorat...

Ruxita, omleta e buna, dar singura. Combinatia cu sunca si cascaval nu. Iar zaharul, nici brun nu e bun pentru dieta, dar e mai santos decat cel procesat.

Dulcineea, noi avem aici si un club anti so_acra, daca doresti, semnezi adeziunea si te primim cu drag . Eu am crezut c-o bat pe a mea. Si pe fi-su!

Tre' sa zic bafta la licenta Decenuelei si cred ca a dat-o de mult... ce naspa sa fii in urma.

Alicredo, multa sanatate puiului. Angina .

Cris.mario, la ce club duceti pustiul mare la fotbal? Ca sotul zice ca a intrebat undeva si nu-i primeste decat de la 6 ani.

Foarte frumoasa familia Yasminei. Felicitari pentru crestinare! Aveti asa o aura...

Danyelana, wb acasa. Lasa ca-i mai bine in Belgia, crede-ma pe mine!

Mandruta, merci de reteta de biscuiti. Intrebare (probabil ca stupida), de unde margarina nehidrogenata? Sau se foloseste unt?

Ruxita, succes in a-i arata Elei ca e preferata! Eu cred ca niciodata un parinte nu poate face egal pentru copii, pentru ca acei copii nu sunt egali. Fratele meu are apartament primit "cado" de la ai mei, mananca in continuare la mama acasa, mama ii spala/calca/pune pachete... Pentru mine au facut alte chestii: meditatii/"tinut in facultate"/sprijin de toate felurile... n-as putea niciodata sa le reprosez ca material il ajuta (mai mult) pe frate-miu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata si de la noi,e bine venit un banc dimineata(mai zambim un pic.....)multumesc mamidepuiuti,multumesc de cafea cristies,ne servim doar virtual....

o zi linistita,plina de evenimente placute va doresc ........

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ana_g, sa va fie de bine botezul!

Lorex, daca gasesti o alta varianta sa iei filmuletele ar fi f. bine. Daca nu o sa le incarc din nou dar de luni.

Micky, referitor la iaurtul de casa, am citit ca pentru copii trebuie preparat in recipiente speciale, adica portionat, ca fiind un mediu foarte propice pentru bacterii daca nu termina portia trebuie aruncata....

Cu colaceii... cred ca depinde foarte mult de cada. Noi avem o cada mare (si lunga si inalta) dar la soacra-mea nu l-am putut tine mai mult de 5 minute ca ameninta sa se dea cu capul de margine, isi bagase gurita pe dedesubt se ridica in picioare si plonja .

Bea, e bine sa-i faci branzica din lapte adevarat daca ai tu acasa vacuta. Eu o sa-i fac din lapte de cumparat pentru ca n-am unde gasi (adica n-am incredere in surse, ca si in piata sunt tarani cu lapte in sticle de doi litri, dar nu te mai gandesti decat daca a fost spalata sticla aia inainte si nu-ti mai vine sa cumperi, plus ca sunt o gramada de alte chestii care intra in contact cu el la taran acasa si cine stie cat de curat o fi).

Bravo Mamidepuiuti cu minitoys. Prea erau obraznici, dupa ce ca erau in acelasi oras iti luau pe transport de parca erau din China! Bravo!

Si felicitari pentru vacuta! E super frumoasa! Sa-i placa lui Alex!

Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:

Neatza!

Neata!

KK e verde exact de la mar, indiferent cum il prepari, e normal din cate stiu eu

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Eu m-am panicat putin. Nu mai tin minte cum era la fii-mea dar oricum nu e relevant pt ca ea era alaptata si ptr puii alaptati se pune altfel problema...E normal cam orice culoare mai putin alb si negricios ca zatul de cafea....La astia cu lp e mai cu cantec....Oricum m-am mai linistit. Deja ma gandeam ca adio fructe crude pana va putea sa le cumpere singur....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Neata. Cred ca n-am mai intrat asa devreme de o vesnicie. Ma servesc repede cu o cafea (mersi cristies), trimit un pupic sarbatoritilor de azi (alexandra, lara, david gabriel si raul) si ma pregatesc sa merg la serviciu sa le dau hartiile si sa-mi fac orarul pt cand ma voi intoatrce (am dreptul sa lucrez cu 2 ore mai putin zilnic si sa vad cum le distribui)
Sa aveti o zi minunata!

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput