Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 4
danasor spune:
Aaaa, mai voiam sa va spun un lucru: cica nu e deloc bine sa pui copilul inainte de un an pe olitza, in special daca e fetiza, ca se schimba centru de greutate si ca pot aparea probleme si anume sa le atarne anumite chestii , prea bine nu am inteles ce le-ar putea atarna, mi-a zis un doctor chestia asta.
cred ca ma retrag, noapte buna Larisel si cine mai e aici
alicredo spune:
Back to far far away land, next to leprechauns! asa ca ....buh-bye! buh-bye
de azi sunt doar a voastra! asa ca permiteti-mi sa dam de baut ptr ca facem 5 luni azi, 02/05/10
nici nu-mi vine sa cred cum au trecut de rpd cele 5 luni...si sotul vroia sa mai asteptam pana sa il facem
va pup...ne citim dimineata.
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo Back to far far away land, next to leprechauns! asa ca ....buh-bye! buh-bye de azi sunt doar a voastra! asa ca permiteti-mi sa dam de baut ptr ca facem 5 luni azi, 02/05/10 nici nu-mi vine sa cred cum au trecut de rpd cele 5 luni...si sotul vroia sa mai asteptam pana sa il facem va pup...ne citim dimineata. din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
bine ati revenit acasa!
la multe lunitze david gabriel!
multumim de tratatie!
LML lara de aylin
LML alexandra de cris m.
LML raul de bubu
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune: - Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem si noi ceva si-i pun mina pe testicule. Mai, si avea niste testicule reci ca gheata... A doua zi Ioneasca zice si ea: - Fetelor si eu m-am bagat cu barbatul in pat, i-am pus mina pe testicule si erau tot reci ca gheata... - A treia zi apare si Popeasca batuta mar si cu ochii vineti. - Ce-ai patit draga? - Pai ma bag si eu in pat cu barbatul. Ii pun mina pe testicule si ce sa vezi?!? Fierbinti, fierbinti. Atunci zic: `Draga ce fierbinti sint testiculele tale, ale lui Georgescu si Ionescu sint reci ca gheata...
asa creste Alex
dandanaG spune:
Buna dimineata!
la multe lunitze!!!!
pt ieri
Tudor Andrei de andre-lina
Luca de decenuela
Matei de linioara
Irina de NIkole
Adrian Theodor de Baly
Daniel de Blue_flower
Iuria(bobitza) de lorex
david gabriel de alicredo
lara de aylin
alexandra de cris m.
raul de bubu
multumim de tratatie!
ce de pufuleti am ratat ieri , mii de scuze
MP ce matinale suntem!
am de recuperat
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
decenuela spune:
citat din mesajul lui ana_g va intreb si eu ceva...stefan al meu face asa...adoarme sa zicem pe la 10 jumate, se trezeste pe la 11 si are chef se vorbit, jucat etc...in final adoarme pe la 12.....eu stiu ca un copil trebuie sa adoarma pe la 9..cam asa ceva....sau sunt eu mama loca, o sa-si faca el in timp program? suntem diversificati de 1 saptamana jumate cu suc de morcov+mar, un suc mai gros un pic, nu piure....oricum , nu stiu cum sa fac pt etapa urmatoare, piureurile, ca nu am decat un storcator, bani de blender nu am....mai culeg ceva pulpa ramasa pe interiorul storcatorului. cred ca ii place, nu refuza ce ii dau, nici f entuziasmat nu pare, nu prea stie ce se face cu usoarele urme de pulpa din suc, si ii raman pe limba, le scuipa....maine mergem la doctor sa intreb ce fac mai departe. de fapt eu stiu cam ce sa fac mai departe, dar vreau sa fie oficial, sa nu ma mai intrebe sotu ca de unde stiu eu ce sa-i dau si cat ruxita, si stefan tuseste cam de o saptamana, dar pun pe seama excesului de saliva cu care se ineaca. maine ma lamuresc la doctor....sper sa am dreptate..... mama unui pui...Stefan |
ia-ti razatoare din aia....nu cred ca ami sunt de sticla, de plastic, pt bebelusi...si dai marul prin el...si-l amesteci cu suc de morcov si...e ok, pana una alta
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
cristies spune:
Neata!!!
Dau eu o cafeluta azi si urez LML sarbatoritilor pe care i-am ratat cu plimbarile mele!
Sa cresteti mari sanatosi pufuletilor!!!!
Ma bag la recuperat
mamidepuiuti spune:
dandana ...acum am program de infrumusetare:pensat,manichiura,pedichiura...
asa creste Alex
decenuela spune:
citat din mesajul lui larisel andre_lina Mingiutzele le-am luat dintr-un magazin local (brick) cu 40 ron setul de 100, dar am vazut la fel in carre4 cu 50 ron parca. lia_2009 Si fetele mele au mai multe scaune de cand am inceput diversificarea acum 10 zile (5-6 pe zi) dar eu cred ca de vina sunt fructele crude, mai ales ca au facut si un eritem fesier mai uratzel. Asha ca de azi am sistat masa de fructe pana trece eritemul si ne-am intors la lp + o masa de legume + lp cu cereale seara. decenuela Eu sunt nevoita sa le dau cereale de la nestle (deocamdata orez simplu sau cu roshcove) intrucat toate celelalte pe care le-am gasit (adevarul e ca nici nu am avut timp sa sap adanc ) au in componentza lapte... Mai avem de ashteptat inca vreo luna-doua cand sper sa treaca si Alena pe lp normal in loc de ha. lucia2000 Pt pishcaturi de insecte mi-a recomandat pediatrul www.efarma.ro/products.php?id=882" target="_blank">fenistil gel. Nu l-am incercat dar am intrebat preventiv. bea Eu tot nu vad pozele de la semnatura. Poate nu sunt publice, nu shtiu...zic si eu . Pe picassa v-am vazut......no comment . haircut Si eu mi-am luat tzeapa cu aparatul "zanza-no" dar pe eticheta scria ca depinde de specia de tzantzari ...dar cum l-am luat de pe net, nu am avut prospect . bea Despre baby orajel (made in usa) onitza zicea ceva de rau. Eu l-am luat la recomandarea pediatrului si am de gand sa-l folosesc cu riscul de rigoare. Eu cred ca riscul de a dezvolta alergii exista la orice medicament (asta am spus si la momentul respectiv). ruxita Tetinele sunt pe varste. Noi avem bibe si tetine Dr Brown's si am ajuns la nr 3 (> 6 luni) dar folosim pt cereale tetine cu gaura sub forma de Y. Eu sunt foarte multzumita de acest brand; de la inceput am avut nevoie de bibe si pana acum nu s-a deteriorat nici un bibe, nici o tetina, nici o componenta nimic...am cumparat doar tetine cf varstei. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7 Filmuletze AMR 4 (+11) |
eu am de la organix..cu 4 cereale integrale...si e fara lapte..ce-i drept sunt mai scumputze 14 ron..cutia de 130 gr ..cam asa
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
mariucasara spune:
Neatza!
Decenuela de unde ai cumparat cerealele?
Noi avem o mica problema. De la mar shtrumful meu face kk verde. A mai patit cineva asa? Azi ii dau marul preparat la abur si sper sa rezolvam. Sigur marul e de vina ptr ca face cam la 3-4 ore dupa ce il papa si in rest face normal.
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......