Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Irinukaa, bafta la eco!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Irinuka, hai ca de abia astept sa vad ce face bebe.
Angie, eu cand m-am inscris pe forum aveam la semenatura
"o sa fiu si eu mamica" , acum cand ai scris mi-am amintit.
cati ani ai?? poate ai mai scris dar nu am retinut.
lasa ca daca Dumnezeu a vrut acum stie El de ce , sa vezi ce puiut scump vei avea.

fetelor, pe mine ma bate gandul sa fac prelevare de celule stem. VOi cum stati cu problema asta...ii duc azi sotului sa se documenteze.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

5+

bebelicu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vas

fetelor, pe mine ma bate gandul sa fac prelevare de celule stem. VOi cum stati cu problema asta...ii duc azi sotului sa se documenteze.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

5+

bebelicu

sunt multe discutii pro si contra. Eu am prelevat la Cristi, platesc 90 RON/an fara TVA. Voi preleva si la bb2.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

neta fetele burticoasele.............ieri am fost la eco si am auzit o inimioara mica cum bate (122 bat/min)...nu mai pot de bucurie de ieri parca nimic nu mai conteaza inafara de puiu meu , pana si doc s-a bucurat sa vada ca totul e bine si bebe creste. Ouau ....si cand mi-am sunatul prietenul era cel mai fericit, a zis ca ma iubeste ....dar de fapt nu vorbea cu mine si aseara imi spune ca e si el tatic si inca nu-i vine sa creada.

bineinteles ca a doua problema a lui a fost daca avem voie sa facem prostii.....ca de cand am aflat ca sunt gravi nu am mai prestat nimic......si i-am spus ca pana se termina primul trimestru nu avem voie asa ca a pus un bot de calcam pe el

fetele va pup dulce de tot ma duc sa citesc din urma ca nu am apucat

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 6+
momente din viata

puiu

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

bb

Mergi la inceput

Io plec la mama, ne auzim pe seara!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Roxx merci mult de raspuns, chit ca sunt la a doua sarcina tot am mai uitat cate ceva
Alina ma bucur pt inimioara voastra, care bate, este un sentiment asa frumos, prima oara cand am auzit-o la David am lacrimat, acum am fost usurata ca totul este bine:)
Bine au venit noile burticute, sarcini usoare si la termen.
Apropo de italneala, cel mai bine ar fi sa fie sarcinile un pic mai avansate, nu de alta dar sa primim maxima atentie:) sper sa ajung si eu daca nu la prima, macar la a doua intalnire.
Azi am fost sa-mi fac primul set de analize, am scapat mai ieftine decat la David, asta pt ca am reusit sa faca unele gratuit fiind inceput de luna.

ps. mi-ati facut o pofta de Pizza Hot, mai ales de salatele lor , offf ca in Pitesti nu avem inca Pizza Hot, dar pe 03.08 cand mai ajung la control ma opresc fix in Mall-ul din Militari la PizzaHOT

Lori mami de David-Andrei (24.06.2008) si +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

vas in august fac 35 ani
sa dea Dumnezeu sa am un bb minunatasa cum doresc la toate mamicile
si eu ma gandesc la celule stem..si cu siguranta ca o sa prelevamnu stiu parerea altora..eu ma iau dupa cum imi dicteaza inima..
te sarut cu drag si sarcina cat mai usoara

Angie+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Angie, deci imediat te sarbatorim!!!!!!!! Multi inainte...hai ca tinerica...mai ai timp sa mai faci si bebe 2 .
Alinush, ma bucur mult ca e bebe bine. Mai am ceva de asteptat pana ii aud inimioara dar am convingerea ca bebe e bine in burticuta.
Si eu am avut o mica retinere cu dar mi-a trecut. Am vazut ca e totul bine..problema e ca stau sa adoarma Eliza si adorm eu inaintea ei..

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

5+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Irinuka bafta multa la eco
eu am facut morfologia la medicu meu.nu m-a trimis la alt medic.
el a zis k se ocupa de mine de la inceput pana la sfarsit. si mi se pare cel mai normal si bine asa.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

yASmi eu cand mergem la control de dim si foloseam utrogestan, de dim nu mai puneam
k trebuia sa plec dvrm si nu avea rost. si a zis k nu e probl.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput