Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Eu am botezat o fetita cand aveam 36s4z!
A fost totul ok..initial am zis ca tin eu lumanarea ca fetita este mai grea.(avea 7s) Asa am si facut. Cand a zis preotul sa se dezbrace fetita, sotul mi-a cedat acest drept...si, copilul luat cu 2 maini, tinut pe piept era mult mai usor decat o lumanare micuta, plina cu flori greleee care trebuia tinuta cu o singura mana.Am facut schimb imediat!!!

La capitolul superstitii, am auzit si eu ca nu este bine sa cununi/botezi cand esti insarcinata.

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ana lasa ca o sa iasa si soarele, o sa vezi!

Si la Odiseea cealalta s-au intalnit fetele la vreo 7 - 8 luni asa, s-a speriat chelnerul, facea ca trapadusul pe langa ele, sa nu nasca vreuna pe-acolo , apoi s-au intalnit cu carucioarele, apoi cu bebeii de Craciun, imbracati toti in Craciunei si Craciunite, avem niste poze super faine pe contul comun.

Eu sunt suparata si am plans o gramada ca a murit catelul meu din tara! Bine, sunt plecata de 6 ani, era catelul alor mei practic, insa stiti cum te atasezi de un animal. Of, greu...

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Felicitari madutza_bra de bb sanatos si voinic cu inimioara vioaie!
Felicitari si tie Shines pentru carucuorul albastru. Ma gandeam asa cand citeam ce-ai scris... ce inseamna un dr bun... Dr tau te-a bagat in sperieti, te-a stresat si innebunit...

Nu esti singura vas... esti una din putinele care au aceasta dorinta cu eco!

Ana_anto, Andrerebeca bine ati venit. Sa aveti sarcini usoare si la termen cu bb sanatosi!

Tierry si eu voi boteza in aproximativ 2 luni si am niste fini care tin cont de toate "babismele" astea. Daca era ceva de genul... auzeam pana acum. O sa fi o nasica cu burtica si mai frumoasa!

Referitor la stetoscop... am incercat si noi la fina mea cand avea vreo 6-7 luni. Nu am auzit. Poate era bb in cine stie ce pozitie, acum nu stiu care e adevarul.

13+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burtici
ce dragutz ca vreti sa organizati o intalnire a burticilorcand veniti la constanta ma bag si eu

Angie+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata burtici

vreau sa intreb gravidutele care au luat sau iau utrogestan vaginal.cum procedati cand mergeti la dr. ginec? le luati incepand cu o zi inainte oral? eu iau 1 dimi si 1 seara si ma gandeam sa il iau doar pe cel de seara oral sau sa iau 2 seara??
va multumesc.
o zi frumoasa!!

mamica fericita de 2+ si 5+

AMR 8 zile !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata!

La prima sarcina am imprumutat de la o prietena aparatul de ascultat inimioara bebelusului. L-am folosit catre sfarsitul sarcinii pentru a monitoriza bataile inimii, sa nu scada, sa nu creasca brusc Eram in ultima luna si dr cred ca era un pic paranoic, se auzeau dar nu f tare. Ce vreau sa spun este ca nu cred ca la 10-12 sapt de sarcina se pot auzi bataile inimii..poate ma insel eu...

Io am intrat in faza aia de somnolenta non-stop si de irascibilitate . Nu-mi convine mai nimic, nu am chef sa fac nimic si totusi ma plictisesc

pupici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Buna dimi!
ANa, Rebecca, bine ati venit!!!!
Shines, ma bucur tare mult petnru bebelicul tau scump. Sa creasca mare acolo in burtica.

Mie sa stiti ca imi e rau cand stau intinsa, cum ma pun sa dorm ca ma plesneste cate un somn, cum imi vine sa vomit.
De fapt si daca stau linistita pe scaun la fel. Trebuie sa fiu intr-o continua miscare si mi-e bine.
Problema e ca nu prea as mai manca....si sa stiti ca la mine burticuta incepe sa se vada....cel ptuin cei care stiu chiar remarca.
E adevarat ca muschii nu mai au probabil aceiasi sustinere ca la prima sarcina si uterul s-a relaxat brusc. E as frumos. Azi mi-am luat rochita sa se vada si mai bine.

Referitor la intalnire...foarte frumos...BRAVO, nici nu va dati seama ce prietenii frumoase vor incepe de aici.
La prima odisee au mers fetel prin luna 7 la Pizza Hot, sa vedeti cum se uita lumea la ele, masa organizata numai cu burtici.
Sa faceti poze.

bebelu, vreau si eu parola de la pozele din contul comun.
Angie, eu credeam atunci ca vrei cadou deplasarea la eco, nu chiar un eco al tau.
Eu stiu ca ma voi calma cand va misca, Eliza a miscat non stop, nu am avut momente de stres.

va pup!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

5+

bebelicu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

imaginati-va o chestie..
pe o alee..dintr-o data apar vreo 10 gagici..mergand in grup maretze..cu parul in vant si razele soarelui batand sexy pe ele..si toata lumea intoarcea capul..wwoow..(din spate) ..si pe urma supriza (din fata)..fiecare cu cate o burtoasa in fata mergand tzantzose si leganate...:))))

13+

Cam asa vad si eu faza... ce tare ar fi.
Poate la urmatoarea intalnire (sau chiar la asta, nu se stie...) o sa pot veni si eu sa va cunosc. Mi-ar facea placere.
Noi cam o data pe luna ajungem la Bucuresti pentru a ne revedea cu prietenii, fosti colegi de facultate. Mai e putin pana atunci... poate reusim.

Doloress suna foarte bine asa cum au facut fetele din cealalta Odisee. Poate o sa facem si noi asa, ar fi chiar frumos.
Imi pare rau de catel stiu cum e sa fi atasata de un animalut si sa pateasca ceva.

13+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

vashehe..mersul la echo il fac si singura e destul de ieftin...
la cat de paranoia sunt si la cat de mult m-am chinuit pt bebele asta(doar 10 ani)iti dai seama ca mi-as dori sa dorm cu ginecologulcu tot cu echograful lui
dar Dumnezeu a vrut sa fiu si eu mamica

Angie+8

Mergi la inceput

Azi e ziua cea mare... mergem la dr! Yupppi, abia astept. Pana la 16.30 trebuie sa-mi fac de lucru pe aici.
Bebelusi, tu mai ziceai ca mergi azi nu? Parca asa-mi amintesc. Cine mai merge?

Intrebare: din cate am inteles eu pentru morfologie, dr vostrii va trimit la alte clinici/ dr nu? Asta din cauza ecografului care il are el (nefiind asa performant) sau de ce?
Si translicenta nucala spunea cineva pe aici ca daca masuratorile de la eco sunt ok nu mai trebuie sa faci si analiza de sange. Am inteles eu gresit?

13+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput