Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelana_34 spune:
Buna fetelor
Am revenit din Tenerife inca de sambata dar am fost ocupata si racita si n-am putu sa va scriu dar v-am citit. Acum ma simt mai bine dar mai imi curge nasul si tusesc dar sper sa scap usor
Va pup
12+
bebelana_34 spune:
Azi am fost sa-mi fac dozarea de anticorpi ca am rh negativ .Sper sa fie bine.Maine imi iau rezultatele.
bebelana_34 spune:
Angie si eu sunt din cta si mai este roxana 82 .la o adica putem sa facem gasca si sa ne vedem.La ce dr mergi si unde nasti?
bebelu86 spune:
bebelana bine ai revenit 

ma bucur ca ai scapat de raceala
pai faceti so voi intalneala acolo dc sunteti cateva 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
13+
angieangie spune:
vas o da!!!tinerica rau...
dar imi doresc si bb2 din tot sufletul..chiar si 3

pai te invita la mare si sarbatorim cu mare drag..
Angie
+8
angieangie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelana_34 Angie si eu sunt din cta si mai este roxana 82 .la o adica putem sa facem gasca si sa ne vedem.La ce dr mergi si unde nasti? |
sunt la prof Marinescu Bogdan..probabil ca si su el voi naste..am facut fiv si mi-e frica sa merg la altcineva
as vrea sa ne vedem..de ce nu..burtoase si frumoase pe faleza
Angie
+8
gabivalceanu spune:
Ce-am mai ris imaginindu-mi intilnirea voastra! Poate in luna mare ma inscriu si eu, ca acum... nu cred ca primiti depresive lesinate. Oricum, trebuie musai sa puneti pozici!
Lori, Pizza Hut, ai? Bravos. Cind o sa ies din tricouri lalii si din pat si o sa ma tin pe picioare, o punem si noi de-o intilnire, ce, numai bucurestencele?! Si mai nou, constantencele?
Irinuka, bafta la eco!
Va pup,
Gabi, Ioana si bebi de 9s.
bebelu86 spune:
mai are cineva probl cu urechile infundate???
k pe mine ma termina. 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
13+
vas spune:
Angie...pai sa stii ca eu chiar sunt la Eforie in august de pe 4 . ![]()
. pai pana la 40 de ani numai bine faci 3 bebei.
Si eu ma gandeam ca dupa munca de un an cu Eliza va fi la fel si acum dar uite ca a doua luna de incercari a si fost bebe.
mai fetelor dar frumoase mai suntem!!!!!!!![]()
![]()
![]()
. M-am uitat in album (bebelu
, multumesc de parola))). Vai ce mandrii vor fi puii nostri cu asemenea parinti. Ca nici pe soti nu i-am ignorat, sa stiti.....
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
5+
bebelicu