Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna fetele,

n-am reuhsit sa intru 2 zile sa va citesc shi nu mai dau de capat. Tare harnicute! Noi venim cu veshti bune...am fost deja de doua ori la eco shi ne-a vazut doctotul ca suntem bine shi creshtem. Am fost alaltaieri shi ne-a confirmat ca suntem bine pozitionati shi ne-a invitat shi pentru astazi sa vada cum creshtem shi sa ne stabileasca cu exactitate data nashterii, pentru ca datele care le-am dat eu cu UM cica n-au prea corespuns cu marimea simburelului. Deci suntem cu aproape o saptamina mai mare. Joia viitoare insa ne zice cu exactitate cit de mare suntem shi exact data nashterii.

Ma bucur mult ca a-ti hotarit sa va intilniti. Pina pe 25 iulie burticile vor fi cu siguranta vizibile, iar sexy?! nici nu mai zic nimic.

Va pe toate!

Dino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Dino felicitari pt vestile bune
si la mine e mai mare cu o sapt.
dar ne luam incontinuare dupa um k dupa nu mai intelegem nimic dc se mai modifica ceva. k bb ori va fi mai mare, ori poate sa mai ramana un pic in urma. asa dupa um e cel mai sigur cate sapt ai.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Ok, Gabi cand te simti cu chef:) si in putere, ne vedem, cine stie pana atunci se termina si Mall-ul din centru si poate, poate o sa se deschida si la noi Pizza Hut-ul, ar fi o surpriza placuta:)

Referitor la prelevare de celule stem, eu sunt pro, la David am prelevat, ce vreau eu acum sa-l intreb pe dct.este daca le pot folosi(sper sa nu fie cazul) si la bubu, daca nu le pot atunci prelevez si acum!

Ma duc sa ma trag un pui de somn pana nu se trezeste David ca pic din picioare.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelana_34 spune:

Ce harnicute sunteti Abia tin pasul cu voi. Am citit aproape tot dar am o valmaseala in cap de nu mai stiu cui sa raspund.
Bebelu eu n-am probleme cu urechile ci am sangerari ale gingiilor si cateodata din nas dar stiu ca e ceva normal si nu ma sperii.Mai zicea cineva de probl. astea dar nu mai stiu cine.Greturi inca mai am dar parca mai rare si la mine cel mai rau stau cu capul ma doare destul de frecvent in rest oarecum bine cu mansarda mai prost.In concediu m-am ingrasat doar 1 kg. deocamdata e bine.
Va trimiteam si eu poze dar nu ma descurc Asta e va privesc pe voi.
Eu de abia la sfarsitul lunii iulie merg la control si poate ne arata si sexul acum sa vedem cat de pudici suntem
va pup 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ce faceti burtici?
AM ajuns si eu la servici.
Dino felicitari pt rezultate si sa auzim numai de bine.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ralu' n-am auzit de problema cu urechile infundate... o face parte din simptome?!? Eu habar n-am

Multumesc pentru urarile de la eco. La 16.30 am programare... sper sa fie bine! Va pup.

13+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna dragele mele...
Cine ma ajuta si pe mine cu parola d ela contul comun sa pun si eu niste poze?!?!?!?
Saru' mana!!!

Happy 9+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

daria mergi la profil personal, mesaje private si activeaza-le
si dupa iti trimit pm

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

da-mi un semn dupa ce ai activat mesjele private

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Gata, Bebelu, l-am activat. Merci, esti o scumpete!!!

Happy 9+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput