Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
mica_daria spune:
Apropo, mi-am anuntat pentru moment sotia sefului ca din noiembrie raman in stand-by home(de 5 ani nu am avut concediu mai mult de 7 zile pe an) si ea imi spune: felicitari, foarte bine, o sa vii la lucru pana cand poti, apoi ma gandesc ca o sa ai sprijin din partea mamei sau a soacrei sa lasi copilul, ca de stat acasa, la vremurile ce sunt, nu cred ca iti permiti, avand in vedere ca euro creste intr-un ritm alert si rata voastra la apartament e in euro. dar lasa, ca te vei descurca."
Am ramas cu gura cascata: pai cum naiba sa las copilasul mic acasa, cand eu abia astept sa petrec cat mai mult timp cu propriul meu copil!!!
Asta e, daca asa i-am obisnuit, sa fiu la birou non stop, asa imi trebuie. Dar nu-i nimic, ca ne vom descurca si cu 800 lei fata de salariul pe care il am acum. Eu ma rog la Doamne Doamne si cred ca tarie ca ne vom descurca, fara sa fie nevoie sa incep serviciul mult mai repede.
Happy 9+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
loutzy spune:
mica_daria trebuie sa ne descurcam k nu avem incotro si in ceea ce ii priveste pe sefi mai dai incolo.

12+
gabivalceanu spune:
RALU, ia-ti tu putin tensiunea, daca ai urechile infundate. Sa excluzi asta. Altfel, o fi vreun simptom. Uite, mie, de 6 saptamini, mi se infunda cite o nara si acum am citit ca e de la sarcina.
MICA DARIA, uneori sefii regreta ca pierd un om bun si, in egoismul lor, jignesc. Tu stii ce conteaza cel mai mult :) Asa ca lasa-i naibii!
Va pup,
Gabi, Ioana si bibi de 9 s.
de_ea spune:
buna fetele.shine felicitari pentru bebe sanatos si pentru caruciorul albastru. pupici 
7+
Irinukaaa spune:
Hey! I'm back!
Cu vesti bine, din fericire!
BB e bine, are 7,6 cm si n-a vrut pentru nimic in lume sa ne arate ce are intre picioare!
Rusinos/ oasa tare... ca mami lui/ei probabil!
Translucenta e de 1,8... mi-a zis ca maximul e 3 si ca se calculeaza in functie de mai multe prostii pe-acolo cum sta treaba. Sper sa fie bine, incerc sa nu ma gandesc la ce e mai rau (ca din cate imi amintesc a voastra e muuult mai mica valoarea).
Mi-a zis ca preturile analizei de sange variaza intre 90 si 300 de lei, functie de clinica. Cam mare diferenta...
Si osul nazal il masoara, la asta chiar nu ma asteptam. Daca e copilul cu nasucul mai mic sau prea mare... acum o fi o anomalie...

13+
Shhhht! Cresc...
loutzy spune:
Irinuka felicitari pt bebe, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii.

Si eu trebuie sa fac eco si bitestul si sunt programata pt luni. Medicul mi-a zis k ma costa 150-160ron ron. AM sa vad eu la fata locului ce si cum.
12+
shubulina spune:
Buna fetele.Irinuka,felicitari pt vesti.
Eu tot cazuta in depresie sunt,nu stiu ce sa mai fac,zici ca trag a rau...
Nu mai pot astepta,marti merg neaparat la o eco de control.Mai ales ca in ultimele 2 zile,in afara de starea depresiva,o mica durere a sanilor si salivatia abundenta,nimic.Nu mai am nici o greata,nici macar dimineata.
Sarcina mea are abia 9 sapt si cateva zile,nu cred ca ar fi cazul sa inceteze greturile,care le-am avut pana de curand zilnic.
Shines spune:
Buna burtici.

am aj si eu acasa acusi, moarta de foame
azi nu am papat nimic..decat cafea , m-am simtit cam rau de dim..nu pot sa cred ca acu la 14 sapt am avut primele greturi..da ce nasol a fost, mi-a stricat toata ziua si nu am putut papa nici fructe..
acum in loc sa ma grabesc acasa m-am oprit la coafor..sa imi trag freza noua
si supriza..m-am tuns cam scurt..pana la maxilar filat..si am niste falcutzeeeee..
nici coada nu imi mai pot face..mereu regret cand merg sa ma tund..dar imi trece in cateva zile
pupici..seara linistita
13+
Shines spune:
irinuka...felicitari pentru vestile bune..

stai linistita..daca iesea mare masuratoarea translucentei iti spunea dr..e in limite normale , nu te stresa
apropo..cat a zis ca are nasu ?
al meu avea ieri 3.5mm..ma gandeam ca e nasos ca tacsu..da asta e :))
13+
Shines spune:
shubulina..sa nu te mai aud asa..incearca sa faci ceva..nu stiu , lupta pentru starea ta nu trandavii si astepta sa te simti mai bine...iesi din starea asta ca ma sperii 

daca nu iesi afara te scot eu maine seara..cu fortza..da-mi adresa ![]()
te pupic, ai grija de tine , stai pe aici cu noi mai mult sa mai uiti
13+