Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *266*
Raspunsuri - Pagina 8
ceska777 spune:
Buna dimineata,
Roli,
o cafea buna sa incepi o zi si mai buna in care il aduci pe tatal tau acasa. Pe soacra ignor-o! Nu ai timp sa te consumi pentru ea, bine ca tine baietii. Sper sa vii cu vesti bune mai incolo....
Cafea am pentru toata lumea, bineinteles!
Ai mei baieti s-au culcat pe rand tarziu, gaza la 22:00, tati la 24:00 si dorm inca....Azi avem gradi, rasuflu usurata fiindca ieri a fost un haos total cu asta mic. Aseara in livada am incercat sa il facem sa faca pipi, avea numai chilot si tricou si desi socrul l-a dus pe la tufisuri sa ii exemplifice tot n-a vrut. Am ajuns acasa i-am propus sa mergem pe WC, n-a vrut. Am zis ca ud repede florile de pe balcon si atarn steguletul pt meciul de azi si chiar atunci asta mic face baltoaca pe gresie. Nu stiu de ce incepe sa maraie imediat sper ca e doar de la senzatia de ud si nu e o reticenta generala.......Ar fi bine ca in vara asta sa scapam de pampers.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
miri_mik spune:
neatsa!
roli, putere multa sa te imparti in 15 locuri deodata, sanatate multa tatalui tau, si soacra... ignore, cum zicea si ceska! bucura-te c ain conditiile astea ai la cine lasa copiii. eu as fi fix intr-un pom intr-o situatie dintr-asta...
ceska, scapati d epampers, dar nu cand vreti voi ci cand vrea el. si ei una n-am vazut teenager cu pampers, suzeta, mancare pasta sau degetul in gura:)
asa, ca vorbiram de dgetul din gura, veste buna si rea... nu e peiculos decat daca copilul nus e dezvata pana in 6 ani. odata cu dantura defi itiva, cu forta maxilarului si a limbii, dintii isi revin. daca inca dupa 6 ani tot cu degetul in gura sunt... inseamna vizita garantata la ortodontist... cu bruno mai am deci un an si un pic... dar stiu de-acum ca e o batalie pierduta....si ma uit la jeremy care si-a descoperit din nou degetul si e foarte fericit sa-l molfaie si sa-l infiga in gat pana vomeaza:)
si ca tot ziceam de bruno... si sacha implicit:) bruno e inscris la stagiu. ieri a fost a doua zi si-mi spunea "educatoarea" ca si-a facut deja prieteni dupa ce in prilma zi nu indraznea sa faca mai nimic. m-am dus dupa el ieri, nu vroia sa vina inapoi acasa, sarea ca o caprita intr-un castel gonflabil. a rezistat eroic in mashina pana "in sensul giratoriu" unde a cazut lat. a trebuit sa fa ccumparaturi dar nu l-am putut trezi asa ca a ramas cu jeremy in mashina, dormeau toti dusi. acasa l-am scos din masina in plina criza de plans. apoi s-a dezbracat singur, mi-a zis ca e obosit si s-a dus la el in camera singur. a fdacut o vizita la etaj la toaleta si pa. si nu l-am mai vazut de ieri d ela 6 pana azi la 6juma!!!!!! sacha a venit acasa tot la 6 si la 7 l-am pus in pat, am zis fie ce-o fi! si s-a trezit la 6!!! dupa cum se confirma deci explicatia conform careia culcandu-i mai tarziu nu leamanam ora de trezire ci.... le scurtam doar somnul:)
acu au plecat. am si eu program cu jeremy de mers la manichiura si pedichiura:d si fetelor, mam mananca in fund.... vreau in vacanta:( si mai vreau si la mare in ro:( dar numai avionul e o avere daca e sa zburam pe constanta:(
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
nemary spune:
neata!
fetelor nu mai pot o sa cedez nervos cat de curand din cauza Dariei. din sculare in culcare o tine numai in plansete si urlete. pe chestiuni minore. ca de ce a ridicat tati capacul la wc, vroia ea(dar nu se exprimase inainte), dupa ce el a plecat nervos de langa ea a inceput sa tipe ca vrea sa faca pisu cu tati cu toate ca facuse deja cu mine...etc
scene de genul acesta pe diverse teme se repeta in fiecare zi de cateva ori, daca vrea ceva nu stie sa ceara decat plangand, nu mai pot. Copii vostri fac la fel?
acum am trimis-o pe mama cu fetele in parc, mananc si eu repede ceva si fug la ele.
Roli, multa putere
Miri, ce sa mai zic de mini vacanta voastra ratata? m-ai uimit cu palmuta la fundulet. Mama imi spune ca ea nu m-a batut niciodata pe mine, dar eu nu faceam prostii.
Daria
Iulia
madalina28 spune:
Sofia a luat de la mine enteroviroza desi sunt pe antibiotic de 3zile, azi dimi mi-a varsat in jet laptele tocmai baut, apoi medicul mi-a zis timp de 3 ore sa nu-i mai dau nimic binenteles ca se chinuia mititica sa verse si nu avea ce a dat-o si in diaree uat mirositoare scuzati descrierea, cred ca o paste perfuzii, noroc ca am medic bun si nu ne timite sa zacem pin spital!
Am intrat special pt:
La multi ani Roxana!
Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de Buburuza, Dan si cei dragi tie, un job super bun sa-ti gasesti in curand!
Roli sanatate multa tatalui tau!
Ema sanatate puilor!
gattasalvaje spune:
Ola zuzici !
La multi ani Roxanici !
numai bine iti urez , impliniri pe toata linia , dragoste de la sotz si buburuza si multa sanatate !
La multi ani !...cu intarziere si celorlalte sarbatorite Codruta , Iulia , Raca , Monica
Imi pare rau sa citesc de atatea probleme...clopotei bolnavi ( Ema , multa sanatate lui Milan , pupam sa treaca repede ) , nazuri ( Miri si Mary , va compatimesc - tarie si rabdare va doresc ) , probleme cu consortii ( Elle , cred ca e cazul sa pui piciorul in prag ...ia-ti zilnic 2-3 ore libere in care sa pleci de acasa , lasa-le pe fete cu soacra...sunt sigura ca nu-i va conveni si va interveni pe langa fii-su sa-l faca sa se implice mai mult iar daca-ti zice tie ceva , spune-i ca fetele au si tata , sa-i spuna lui ce nu-i convine), probleme de sanatate in familie ( Roli , multa sanatate tatalui tau , iar pe soacra ignor-o ! ). Este o perioada grea pentru toata lumea , starea de spirit generala este proasta si conflictele se ascut...Dumnezeu sa ne ajute sa trecem peste greutati si sa ne revenim la normal !
Am gasit ceva interesant despre cum se sacrifica femeile ca sa fie egale cu barbatii :
Mircea Dinescu - Femei de cariera;.......!
Femeile s-au opintit câteva secole sa ajunga egale cu barbatii, iar acum nu mai stiu cum sa scape de acest groaznic privilegiu.
Muncim ca niste tâmpite, îi multumim patronului ca ne da sansa extraordinara de a lucra si-n weekend, ca sa ne afirmam si sa ne tinem de deadline. Sefii pleaca de vineri la prânz si-i mai vezi luni dupa-masa,când se desteapta din mahmureli de cinci stele. Timp în care ai deosebita onoare de a le tine locul, ca de-aia ai dat atât din coate si-ai facut ulcer de când manânci numai kebab în chifla, la serviciu, ca sa ajungi femeie de nadejde. Firma te-a rasplatit cu doua dioptrii suplimentare, dar miopia asta e semnul triumfului tau personal. Noaptea visezi color Acrobat Reader, Outlook si Power Point, cosmarul tau sunt guguloaie de foldere galbene pe care scrie "urgent", "campanie", "scheme", "rapoarte".În somn, butonul Delete nu merge, nu scapi de patratici si te trezesti tipând. Nu pentru ca te înnebunesc folderele, ci pentru ca e deja 7,30 si la 8 trebuie sa fii la firma si-ai dormit strâmb si-ti sta bretonul ca o bidinea. Scuza-ma, te las putin pe fir, ca ma cere unul de nevasta...
Munca e buna numai când ti-aduce un franc cinstit în buzunar si mai ales,îti da si ragazul sa-l cheltuiesti. Sistemul suedez prevede ca trebuie sa ametesti muncind cinci zile pe saptamâna si sa ametesti în bar doua zile pe saptamâna... asta e raportul minim rezonabil.. Carierismul e plasmuirea bolnava a unor filme imbecile de la Hollywood , care insinueaza ca o femeie poate face orice, daca vrea ea: ajunge imediat director executiv, naste trei pui vii pe care îi hraneste cu lapte praf, sotul o iubeste lesinant,desi o vede cam sase ore pe saptamâna (sau poate tocmai de-aia), iar el,desi e neurochirurg sef la Memorial Hospital , nu e stresat deloc, face mâncare la copii, spala vase si-o asteapta pe ea cu masina la firma, seara.Pardon, noaptea. Nu se stie când opereaza el pe creier si mai face si lectii cu aia mici, dar ea, nevasta, are de predat patru rapoarte zilnic,de zbierat la trei brokeri si de convins opt clienti sa investeasca.
Femeile care au vazut-o pe Diane Keaton în "Baby Boom" se lasa drogate de gândul inept al unui perpetuum mobile. Au senzatia ca se poate orice. Ca sotul, copilul, ciobanescul german si siameza asteapta oricât; ei latra la unison cu mândrie ca au o directoare în familie. Când ambii soti muncesc deopotriva, ajungi sa le întelegi masochismul, pâna la urma. Pericolul dospeste abia când femeia de cariera are acasa un inginer care scapa la 4,00 de la uzina, apoi vrea mâncare cu sos, maieuri cât de cât curate si putin sex. Muncind ca o disperata ca sa nu cumva sa fie promovata alta în locul ei, la o adica, femeia se înscrie deja la divortul part-time si faciliteaza hârjoana extraconjugala a barbatului constrâns de hormoni.
Când constati ca fetita ta îi spune "mami" soacra-tii (care nici nu te-a vrut de nora, fiindca nu pareai gospodina si uite ca stia ea ce stia) si bâzâie ca pe bona o iubeste cel mai mult de pe lume, e cam târziu sa-ti dai demisia. Copilul nu întelege ca tu crapi muncind ca sa aiba el garsoniera-n Bucuresti când termina liceul (daca l-o termina, ca tu n-ai timp sa-i verifici lectiile). Copilul vrea sa stai lânga el, calda, pufoasa, atenta,sa simta dragostea ca pe o perna de plus. Dar tu, care-ai raspuns la celular si-n clipa când te cerea ala de nevasta si i-ai spus lui "da",acoperind o secunda telefonul cu palma , apoi te-ai scuzat din gene si ai continuat sa vorbesti cu seful de sectie la telefon, nu prea întelegi cum vine chestia asta cu renuntatul la cariera de dragul familiei.
Mircea, fa-te ca traiesti! Apropo, când ti-ai închis ultima data telefonul,ca sa vezi un film fara sa te deranjeze nimeni? Nu e cazul, ca pe vremea când ai vazut tu ultimul film înca nu se inventasera telefoanele cu On si Off, erau numai fixe cu roata si fir cârliontat.
Am chiulit si-am sa chiulesc cu voluptate de la munca, întotdeauna...
Chiuleste si tu, salveaza-ti viata, femeie! Atât cât se poate.. Ia bunul simt în doze homeopatice. Sa stii numai tu. Cele mai frumoase petice de viata; le-am capatat fugind de raspundere. Cea mai buna bere pe care am baut-o în viata mea n-a fost la Praga, ca lumea buna, ci în Herastrau, când o taiasem de la sedinta de redactie, lasând vorba ca mi s-a spart teava de calorifer si m-au chemat vecinii sa strâng apa. Mi-a ramas în cap si mie,ca atâtor altora, gafa de la TVR, de la Revolutie, când habar n-aveau ca intrasera deja în direct si cineva i-a zis lui Dinescu: "Mircea, fa-te ca lucrezi!"... si Mircea a ascultat. si a ajuns departe. Pâna când vom pricepe omeneste tâlcul acestui îndemn vital, vom continua sa ne prefacem ca traim.
O zi buna va doresc !
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
Lala_D spune:
La multi ani fericiti si plini de bucurii Roxana!
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
My hobby
ramonab spune:
La multi ani Roxi!!!!!Sanatoasa sa fii ca cu restul te descurci!!Numai fericire iti doresc
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ceska777 spune:
La multi ani, Roxana! O viata frumoasa alturi de cei dragi, sanatate si noroc (mai ales la job!) iti dorim!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
miri_mik spune:
ginette, la multi ani, cu sanatate, cu o buburuza razacioasa si un sot care te iubeste pana la cer si inapoi! si... te rog, condidera ca-ti dedic si eu textul de mai sus al lui dinescu! cred ca se potriveste grozav in context:)
gatta, multumesc din suflet pt zambetul meu de pe buze la 3 min dupa ce-am citit. nu sunt fan dinescu in general, dar cateodata are niste sclipiri omul asta...
apropos, sa-mi fie rushine ca nu mai stiu cine a pus linkul din catavencu- gatta daca tot tu erai, mii de scuze - dar l-am sorbit si pe ala cu nesat, si m-am lungit ieri scormonind pe blogurile de pe-acolo. ce rasfat!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
madalina28 spune:
In sfasit doarme si Sofia, de la 7 la 12 a varsat in continuu, am fost la clinica i-a pus o perfuzie cu saruri de hidratare si cu cefort de 1g apoi inca o injectie ca sa nu mai verse, nu va spun ce show a fost cat a plans mititica si eu pe langa ea, la injectie a facut kk pe ea de durere, am uitat denumirea dar mi-a zis asistenta ca este uleioasa si nu putea sa i-o bage in perfuzie, dupa perfuzie inca 3 ore nu are voie sa manance sau sa bea ceva apoi la un sfert de ora cate 5ml de ceai de menta sau apa minerala sau plata.Simt ca am albit in cateva ore, barbate-miu e plecat din oras cu trb, noroc ca a venit fratele meu cu mine de mi-a mai ridicat moralul.