Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *266*
Raspunsuri - Pagina 7
codrutaa spune:
salut din nou!
La multi ani Iulia, Monica, Raca! Sa fiti fericite alaturi de familiile voastre!
Madalina, Roli, Godzila, Nemary multumesc pentru urari!
Elle, am vazut pozici de la mare. Ai doua fetite minunate! Eva e o domnisoara tare frumoasa si cocheta iar Anna o dulceata zambarici si grasunici de-ti vine sa-i papi bulanelele! As fi vrut sa vad si o pozica cu tine si cu comorile tale. Iti trimit un gand bun, sfaturi ai primit multe, sper sa iti fie de folos si sa va mearga mai bine!
Stancuta, mor dupa pozele voastre alb-negru! Si ce locuri minunate ati vizitat voi! Cat despre statul pe olita si noi ne-am luptat mult. A mers, la noi, cu recompensa. Rezultat in olita = recompensa. Dar a fost controversata si aici pe forum... acum e decizia ta.
Godzila, felicitari pentru crestinarea finutei. Se vede de la o posta ca esti mamica experimentata. Atata firesc si relaxare se observa in pozele cu tine!
Ema, imi pare rau ca sunteti bolnavi. Sper sa nu fie nimic grav. Insanatosire rapida tuturor!
LalaD, multi ani fericiti impreuna!
doniro spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru urarile cu ocazia aniversarii a 7 ani de casnicie. Nu mai nominalizez, dar am citit tot
Elena, sa stii ca e nedrept din partea mea sa ma plang. Sunt o fire ff dificila si gasesc nod in papura oricui. Chiar in week-end am avut o discutie mai serioasa cu sotul si cred eu ca vom reusi sa ne straduim mai mult fiecare in parte. El cel putin are o vointa de fier ca lucrurile sa mearga bine, se tine ca scaiul de mine/noi
In alta ordine de idei, Elena, fetitele voastre sunt adorabile. Cea mare e frumoasa si dulce de pica, iar grasunica mica e ca o bombonica, atat de senina, iti vine sa o mananci. Sa nu cumva sa mai spui ca iti pare rau ca ai facut-o. Spune si tu ca mine, ca daca ai da timpul inapoi, nu ai mai face BB2, dar nu ca iti pare rau...
Eu acum cred ca tu treci printr-o perioada cumplit de grea si mai si exagerezi in unele privinte. Nu spun ca ai un sot ideal, dar cred ca totusi din cauza starii tale il judeci un pic prea aspru. Nu?
F mare dreptate avea Eliza cand spunea ca de cele mai multe ori ne certam din cauza copiilor, sau ma rog, din cauza nervilor si a stresului acumulate de pe urma problemelor legate de copii, bani si alte asemenea...
Va pupam!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
nemary spune:
Lala, felicitari pentru cei 12 ani de casnicie. am vazut si pozele, ce tineri si frumosi erati, nu ca acum nu ati fi, iar Bogdan seamana atat de bine cu sotul tau cand era tanar...
am vazut si pozele din vacanta Elenei si Dianei, foarte frumoase, Eva si Sofia sunt niste poznase iar Ana este de o veselie debordanta(la fel ca Iulia mea)
Miri, venim noi......daca ne primesti.
Ema, multa sanatate tuturor sii sper sa nu fie cazul sa va internati.
Madalina, ne vedem la munte
Daria
Iulia
ceska777 spune:
La multi ani Codrutaa, Iulia, Monica, Raca! Sanatate si fericire pt voi si familiile voastre....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
godzila spune:
Codruta aveam niste emotii...prima mea finuta...se pare ca mi le-am ascuns bine
Roxana felicitari pentru cei 7 ani, multi inainte de acum incolo!
Uitati ceva fain pe catavencu
http://catavencu.ro/doar_dumnezeu_ne_iubeste_pe_toti_deopotriva_mame_si_tati-14626.html
miri_mik spune:
salutare!
acu, pana unu sta pe olita, celalat cu jejetu'n gura, doua vorbe:)
la multi ani, lala si doniro pt aniversarile frumoase!
elle, insist... fa-ti timp si bani si vino!
roli, nu te crampona de greutate. s-a lungit? e vesel? ti se pare anemic? daca e in regula, ce importanta are un juma de kil, mai ales ca spui ca sta mereu pe afara!!!! si lui sacha i s-au dus sunculitele...
stancutsa, continua fara pampers, cand va fi pregatita - nu e, chiar daca stie c eurmeaza sa se intample - se va aseza pe olita. la noi, insucces total, doar ca la chantal face, acasa.... pe jos, pe udne apuca, si caca la fel...
in rest, sunt in razboi cu el, si am hotarat ca nui sunt in stare sa-i tin piept fara doua palme sau mai multe la pampers.si el... si-a luat nasu la purtare.
exemplificare:o noapte in olanda, intr-un hotel sic, super sic - cadou bongo de la colegii sotului - intr-un castel dins ecolul 15 complet renovat si cu centru de welness. am stat intr-un apartament cu mobilier de baza din sticla si fier forjat si catifea verde inchis. superb. bon... toate bune si frumoase. planl initial era sa ramanem cu un late check-in sa vizitam zona. stiti voi povestea cu targul, am plecat cu nervii varza si cu un circ intreg din cauza lui sacha. pe scurt, la micul dejun, preveniti amandoi ca vom merge s amancam, de cum a intrat in sala unde se lua micul dejun...un circ: tipete, urlete, trantit pe jos, atarnat in mailine noastre, scuipat, trantit tacamuri, lovit cu ele in masa, traznit farfuria de masa, fata de masa pe jos, mancarea batjocorita in farfurie (de toate i-am adus poate oate o tacea), a muscat servetelul si scuipa pe jos. de partea cealalta, bruno dadea cu picioarele in masa, se imbuiba si scuipa in farfurie, miorlaia si smiorcaia - deh, daca lui sacha ii mergea, lui de ce nu...- cand sacha a culminat cu trantitul paharului cu picior de marginea mesei, l-am luat de-o aripa, tarat dupa mine efectiv, dus in camera, si spus printre dinti la nivelul ochilor ca e un obraznic si jumatate si ca asa ceva nu admit. a inceput sa tipe la mine. eh, atunci s-a facut negru in fata mea, si si-a luat-o pe coaja. in racnete de "copil molestat" l-am trantit in pat in camera de hotel si acolo l-am lasat sa suspine pana a adormit. p-orma a vneit bruno. a incasat-o si el si a aterizat langa frac'su in camera.
si toate astea si pt ca in hotelul cel sic er aplin de babe flamande, atarnand de aur si bijuuri, venite la cure d einfrumusetare sic are s eoripilau vizibil cand nu-l admonestam pe sacha. am auzit cum rasufla aprobator cand i-am dat peste degete cand si le-a infipt in cutiutele cu margarina - mama lor de babe stafidite si frustrate.
pe de alta parte, cu ziceau eliza (scuze ca te-am botezat:)) si stancutsa... oboseala sau discutiile despre copii.... sunt criminale pt viata de cuplu. noi suntem la capitolul oboseala atroce....
emabucuresti, mi-am amintit: ca milan sa iasa din penumonie sau bronsita, rezolvati mai intai aspectul psihologic al bolii. nu gradi i-a pus capac ci o tensiune dintre voi care prin coincidenta a avut loc in momentul in care l-ati dat din nou la gradi. si daca apuci (desi e un lux) sa citesti o carte: "ADN-ul demistifiat", spune-ti ca orice se poate depasi chiar daca nu stii cum. curaj, trece!!!!
pupici si promit ca am sa ma uit la poze, doar timp sa am ca de exemplu, azi cu menajera cu tot care vine maine, am luat casa la curatenie ca ea sa-mi poata calca maldarul d ehaine din "depozit".
pupici
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
roli25 spune:
Ema, stiu, e ingrozitor cu 2 bolnaviori. La primul contact cu colectivitatea sunt inerente imbolnavirire, pana isi intareste sistemul imunitar. Nu prea ai ce face, decat sa ai rabdare si mult calm. Miri zice bine, psihicul vostru si atmosfera echilibrata face mult. Si lui ii e greu, e fratele mai mare, gelozia e acolo, el pleaca la gradi, Sacha e cu tine. Asa a fost si la noi, pana s-a obisnuit. Dupa aia, cand s-a obinuit si psihicul si organismul nu s-a mai imbolnavit.
Sanatate multa!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ginnette spune:
Ciao,
Am intrat 'in viteza' si-am admirat printesele Eva, Anna si Sophia - delicioase - petrecerea unde Vera a fost nasa - si evident, i-am admirat comorile - si m-au incantat pozele de nunta ale Lalei - de poveste!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
emabucuresti spune:
multumim pentru sustinere, suntem acasa, avem sindrom sinobronsic, iar sasha doar rinofaringita. Milan face febra si urla noaptea, nu ma inteleg cu el sa ia nici un sirop, nici un medicamenta, dar bine ca nu e asa grav si ne putem trata acasa.
speram ca daca incepm vara gradi nu vom avea parte de asa episoade, dar uite ca nu scapam. Avem si ochii curgareti, punem tobradex, si stomacelul usor deranjat, kk moale, nu mancam, tot tacmul. Luam o groaza de chestii, nu antibiotic, si suntem consemnati in casa.
De unde atmosfera destinsa la noi? Poate cand or fi mai mari, momentan suntem pe pilot automat-obiectiv: cresterea copiilor.
Eu mananc fortat ca sa nu cad lata, ca acum si cu raceala asta, fara gust si miros numai chef de mancare nu am.
La multi ani sarbatoritelor si numai bine!
roli25 spune:
Eu l-am internat pe tata, grav. Ma rog la Dumnezeu sa-l aducem acasa. Copiii sunt la socrii. Dupa 1 zi de stat pe holurile spitalului, cand am sunat-o pe soacra-mea s-o intreb ce face, imi raspunde "groaznic". O intreb de ce si zice ca e obosita, ca Marc a facut pisu pe el la pranz si a schimbat patul. In rest copiii, slava Domnului bine, sanatosi. Mi-a stat inima cand am auzi-o la telefon cu "groaznic". Spuneti si voi...au obosit-o copiii, in conditiile in care il are pe socru-meu in putere. Mama niciodata nu s-a plans, desi il are pe tata bolnav.
Nu mai zic ca nici macar nu m-a intrebat ce face tata, doar ca ce program avem maine .
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)