Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *266*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

In sfasit doarme si Sofia, de la 7 la 12 a varsat in continuu, am fost la clinica i-a pus o perfuzie cu saruri de hidratare si cu cefort de 1g apoi inca o injectie ca sa nu mai verse, nu va spun ce show a fost cat a plans mititica si eu pe langa ea, la injectie a facut kk pe ea de durere, am uitat denumirea dar mi-a zis asistenta ca este uleioasa si nu putea sa i-o bage in perfuzie, dupa perfuzie inca 3 ore nu are voie sa manance sau sa bea ceva apoi la un sfert de ora cate 5ml de ceai de menta sau apa minerala sau plata.Simt ca am albit in cateva ore, barbate-miu e plecat din oras cu trb, noroc ca a venit fratele meu cu mine de mi-a mai ridicat moralul.

Madalina & Sofia (01.02.2008)
calea sigura a esecului este sa renunti...

of, mai Mada, ce te mai chinui si tu. multa sanatate la amandoua si sa se faca bine Sofia cat mai repede, mititica, ca tare se mai chinuie.

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

La multi ani, Roxana! Sa fii fericita alaturi de buburuza ta, de sot si de toti cei dragi!

multumesc, dragelor, pentru toate urarile.

Mada, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am intrat special sa va multumesc zuzele mele dragi; cate-un si-o
ici si zuzelor (Helen, Alinak, Mary si LauraD) care m-au urat prin SMS.

Toate sunteti mununate!

Imi pare rau sa citesc de puiuti bolnaviori Milan, Sasha si Sofia de Mada - sanatate multa; la fel si tatalui lui Roli (sper sa nu fie ceva grav).

Mary, si buburuza mai are crize de personalitate cand vrea sa faca ceva musai(de regula , o tampenie); la ea functioneza faza cu 'vine politatiul si-ti ia DVD-urile dak mai faci...'. Nu-i cea mai buna varianta, dar deocamdata e singura care da rezultate.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna dragelor,
La multi ani cu sanatate, fericire si noroc Roxanici! Asemeni si celorlalte sarbatorite din ultima vreme!

Multumesc pentru mesaje, am fost la un pas de internare, iar a venit doctora azi dar sper sa ne revenim de acasa. Milan ia antibiotic. Cu greu bea apa si se hidrateaza, dar cat de cat primeste.
A facut si tot face febra, impreuna cu mine si tati. Sasha se tine cel mai bine micutul.

Mada imi pare tare rau ca si voi va chinuiti, bine ca o puteti rezolva de acasa, sanatate multa Sofiei si tie!

Roli sanatate tatalui tau, sa ne dai vesti bune!

imi cer scuze, nu am citi mare lucru si plus de asta milan nu ma slabeste o secunda, e extrem de mamos, dar ma lupt cu el pt a putea scie mesajul asta caci stiu ca v-ati facut griji pentru noi, asadar speram sa fim bine, sa vedem cum vom depasi noaptea, ca atunci e problema mare cu febra si tusea exasperanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mada si ema, multa multa sanatate micilor vostri! si voua... rabdare si energie! sa dea Domnul sa se termine cat de curand si s ava puteti bucura de soare fara griji!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

mada uf .. se zbarleste pielea pe mine cand citesc de sofiuca .. ce chin pe ea mititica .. ma rog sa scapati repede de boala asta caci tare greu e ..

ema sanatate multa si tin pumnii sa nu ia si sasha!

roli ma rog pentru tatal tau sa fie bine!!

nemary cunosc crizele de genul acesta .. si eva le face. nu stiu cand vor trece. cert e ca eu sunt un butoi cu pulbere ...

miri nu stiu de unde ai mami energie sa faci fata la 3 copii .. te admir, sincer!!

vera super fain crestinarea finutei .. ce fetita dulce si cuminte .. si ce nasica sexy ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

sa va amuzati un pic de eva ..

aici

mai sunt 3 ipostaze in continuare.

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

neataaaaaaa

poftiti la pentru toata lumea!!

sa aveti o zi minunata!!

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa....

ne apropiem cu pashi mici de vacanta lui mamie chantal. ce-o sa fie pe capul meu dupa... fereasca sfantu... crize de-a lu' alde sacha, plansete de bebe jeremy si mofturi de la conu' bruno. sunt aranjata. dar pana una alta s amai profitam de doo zile de "congé"

mary, welcome to the club! crizele n trec, se transforma:) si tare mi-ar place sa zic ca micile santaje functioneaza... ca la roxana de exemplu eu pot sa stau in cap pana ma lasa rabdarile ca sacha nu cedeaza<; si-mi pleaca o palma pe pampers<. grrrr...

elle, n-am! energie adica; dar ma invart in asa fel incat sa nu innebunesc, dar asta se ved epe burta mea. nervii de peste zi ii compensez cu toate porcariile pamantului. imi fac zilnic drum la aprovizionari ca deh<; s-apoi iau una alta, pe mai mult timp cica... le halesc pe toate intr-o zi:( asa, seara, dupa ce se culca piticimea si stam sfarsiti si vlaguiti pe canapea lingem inghetata daca nu alea alea dupa telejurnal. si-apoi inghetsata o halim ca recompensa ca n-avem timp de d'alea alea cu fasoane:)))))

adevarul adevarat si cu mana pe inima e ca nu-mi gasesc locul. mi-e drag de jeremyd e nu mai pot dar vreau inapoi la servici. asta inseamna stres la lingura daca mai alaptez, insa pe de alta parte ma apuca sentimentul de posesivitate ca nu-l dau lu' chantal.... asa ca l-am dus pe jeremy cu mine. nu va spun. nici daca eram caprioara lui labis nu ma simteam mai vulnerabila.... desi femeia asta e singura de pe terra careia ii las copiii si cu ochii inchisi! greud e explicat. totusi, sentimenetele sunt altele decat cu sacha:) de cand era el mik pitic.

ELLEEEEEEEEEEEEEEE, sunt innebunita dupa eva taaaaaaaaaaaa! acu am vazut pozele! absolut.... fara cuvinteeeeeeeeeeeeeee! ultima e favorita mea! mah, cat poate fi de frumoasaaaaaaaaaaaaaa! ptiu pe pea sa nu-i fie de deochi!!!!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani, Roxana!

Madalina si noi am trecut prin asta, noi le-am numit perioada de mamosenie, mai trec, mai revin Of ce pacat ca ati ajuns la spital, mititica. Sa se faca repede bine.

Ema, bine ca nu e pneumonie cum banuiai. Ce e ala sindrom sinobronsic...si cu ce se trateaza? Ti-a recomandat aerosoli?

Roli cat de rau imi pare de tatal tau. Cat despre soacra...asa sunt unii oameni se vaita mai repede...si daca nici nu e obisnuita sa stea cu 2... e greu. Pana la urma asta iti dovedeste ca decizia de a il da pe cel mic la cresa a fost buna... parca imi amintesc ca sotul recomanda sa il lasi cu soacra, nu? Oricum intr-un fel te ajuta mama ta, pt ca a experimentat la randul ce inseamna rolul de mama si una e soacra care stie ca tatal in familie nu e atat de solicitat... parerea mea.

Miri ca vb de deget in gura... si fi-mea a supt degetul si pe la 4 ani i-am bandajat degetul si intr-o luna nu a mai fost nevoie de bandaj... asta a functionat la ea, dar a necesitat coooperare din partea ei... baietii din pacate sunt mai refractari la interdictii. Oricum e foarte imp cand face lucrul asta... daca mai tot timpul e mufat, e nevoie de multa rabdare si perseverenta.

Mari, din pacate clopoteii nostrii au ajuns la varsta dificila. Unii plang, altii se incapataneaza... va trece cu varsta. Si fi-mea urla din aceleasi motive... acum parca e mai ok... dar o trimit cand plange absurd la ea in camera sa se calmeze si apoi dupa, putem sta de vorba. Ideea e sa nu capete ce vrea prin plans... ca altfel il foloseste ca pe o arma. Ideal ar fi sa o inveti alte modalitati prin care poate face ceea ce isi doreste.

Elle, merci mult! Pozele sunt facute pe bune? Arata ca o domnisorica Evita Si mie tot ultima imi place.

Mergi la inceput