Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *266*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mada si Danonique va pup si va imbratiez cu drag! Sa fiti fericite!

Ema sanatate puilor!

Elle pt soacra ta iti recomand spitalul Colentina...au o sectie performanta de reumatologie. Poate incepe printr-un consult la dr Marinescu Rodica - ortoped care-i va face trimitere la reumato.

noi inca suntem la eforie...vremea s-a imblanzit...copiii-s fericiti iar eu ma rasfat.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

grati saru-mana! s-a dus la cantacuzino la dr ciofu .. i-a recomandat-o cineva din parc .. sper sa fie ok. dupa aia, ma gandeam sa se duca la institutul de balneo-fizioterapie .. cel de care mi-ai spus tu .. ia trimitere de la dr de fam si face niste proceduri acolo.

vacanta placuta la mare!! azi cred ca vine si roxanici la eforie ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa... leshinati de caldura:(
poate poate da ploaia si la noi, ca in be "un val de caldura" e selectie naturala, mor oamenii pe capete...

roli, sanatate tatalui tau. daca intelege cineva cum e cu sistemul sanitar romanesc... io as putea scrie un roman despre el...

madalina si danonique! LA MULTI ANI! fete frumoase si mamici grozave ce sunteti! sa fiti iubite , fericite si rasfatate de toti cei care va sunt dragi si care conteaza in viata voastra!!!

elle, nu ne-a iesit schema cu grifid bolero, dar cred ca va fi in nisipurile aurii la iberostar. iesim destul d eieftin pt 9 zile (bon, in conditiile in care si avionul e direct, fara escala)

ema, toate trec pe lumea asta, chiar si cea mai afurisita febra. iar daca e virus, de ce sa va dea antibiotic? saus e contrazic, sau n-am inteles corect. bine ca s-a mobilizat mama ta si va ajuta:) hai, curaj, trece, si incearca sa ai grija si de tine!

grati, rasfat la eforie! pfuuuuah! sunt gelos individios:))

eliza, ce draguta e emma cu fundita aia pe spate:) foartr harnicutsa! si ce-a crescut!!! optiu pe ea de frumoasa ce e:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
e cald, prea cald, a inceteze odata dar lin nu cu furtuni si inundatii, please! De cand am revenit acasa am fost deja de 3 ori la strand intr-o sapt si gaza e innebunita dupa apa. A inceput sa priceapa ca nu trebuie sa dispere cand il scot din apa sau plecam acasa fiindca vom reveni. Fiindca nu poarta nici vesta si nici aripioare sta numai in bazinul de bebelusi unde cica innoata. Face roaba in apa, se sprijina deci in brate si ii plutesc picioare, in zone unde apa ii vine pana la barbie in pozitia asta. Daca fac unii valuri si nu tine gura inchisa ia apa.... :-)

Elle,
chiar asa, poate sotul a citit pe aici si s-a simtit tras rau de urechi de catre zuze! Ori fiindca stie ca maica-sa isi va vedea de sanatate o vreme, vei fi singurica cu fetele si ii vine mintea la cap.
Despre plansul Evei: ea macar merge la ai tai, pe care ii stie, poate e si varul ei acolo, e frumos si bine si oricand poate sa te sune sa vb cu tine. Al meu urla nevoie mare in fiecare dimineata cand il las la gradi. Azi i-au dus direct in gradina/loc de joaca si abia a mers. O educatoare l-a luat in brate eu tineam de bici fara pedale sa se lase desprins si asa a plecat, urland in hohote. Acolo s-a prins de gard si urla dupa mine.... pana am disparut dupa colt. Sfaturi aveti ca eu am inima neagra cand il aud cum urla. Desi educatoarele ma asigura ca face asa numai cu mine, cum dispar cum e foarte cooperant, bine dispus etc.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Danonique! Sa ai o viata de vis in continuare, la Paris, intr-o familie frumoasa, sanatoasa si iubitoare!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Multumesc mult fetelor pt urari pe dc, sms-uri si telefoane, va imbratisez pe toate cu drag!

La multi ani Danonique!
Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cele 3minuni si cei dragi tie!

Ema sanatate multa picilor dar si tie!

Sofia este bine, azi a luat ultima doza de antibiotic, a inceput sa manance, a slabit aproape 2kg de la boala asta parca nu ma pot abisnui cu ea slabanoaga, doar caca face moale dar nu apa ci doar moale, inca suntem pe regim pana va face tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Roxi, Mada si Danuta, la multi ani!! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de cele mai frumoase minuni ale lumii!

Roli, multa sanatate tatalui tau! Si tie rabdare cu soacra!

Elle, Doamne ajuta!

Ema sanatate multa puiutilor si tie!

Eliza, si eu sunt topita dupa buburuza ta frumoasa!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Sunt zob. Pana la ora asta nu am mancat nimic. Azi i-a facut o inteventie la plaman si i-au bagat un tub. Daca trece noaptea asta cu bine sunt alt om. Pt inima lui orice anestezie e riscanta. CU ajutorul lui Dumnezeu nu va avea nevoie de operatie, care se face cu risc enorm si cred ca pe semnatura noastra.
Mor cu soacra de gat care iar vrea sa scape de copii nici mai devreme nici mai tarziu decat maine ...m-am certat cu sotul.
Asta nu e om mai fetelor!!!
Scuze ca ma descarc aici...simt ca explodez. Am venit o fuga de la spital sa fierb supa sa-i duc. Mama e de dimineata acolo, nu mai poate nici ea. Daca eu si sotul nu suntem langa ea, n-are cine...pe noi ne are...si soacra nu pricepe sau nu vrea sa priceapa. Oboseala ei e mai presus de orice.
Am urlat la sot si i-am zis ca nu ma intereseaza ce face, acum tb sa-l salvam pe tata.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Roli, Doamne ajuta sa treaca bine peste noaptea asta si sa iasa cat mai curand din spital! Sanatate multa! Tin pumnii!
Iar soacra...asta-i atitudinea, urechi inchise pentru miorlaielile ei si picior in prag in fata sotului. Sa o scuture el putin ca doar e mama lui nu a ta! Copiii nu-i va lasa in strada, tu rezolva-ti treburile mai importante acum!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Multumim de laude .
Ceska Benji sufera de sindromul "dupa vacanta",gandeste-te ca a stat o luna cu tine si bunicii unde a fost rasfatat si alintat si el nu stie ca a fost doar o vacanta. Rabdare mami ca se reobisnuieste la gradi. Sunt sigura ca face asta pana nu te mai vede apoi isi continua linistit joaca. Toti fac asa daca asta te consoleaza.
Roli sanatate multa si rabdare cu soacra.
Elle e normal sa planga dupa tine doar ati tot fost impreuna pana acum, e insa un bun exercitiu inainte de gradi sa se obinuiasca sa stea si fara tine. Te cred ca ti-e greu dar si cu ea acasa nu stiu cum te-ai descurca fara ajutor.
Madalina multa sanatate Sofiei, nu te ingrijora de kg pirdute, multa e apa din corp si o sa isi revina imediat ce se pune pe picioare.
Miri vacanta placuta atunci si de data asta sa aveti parte de multa distractie cu picii.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput