Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *266*
Raspunsuri - Pagina 14
roli25 spune:
Ema imi pare tare rau. O sa treaca, sa dea Domnul sa nu mai tina mult. Sacha e bine?
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
godzila spune:
Mada, la multi ani!
Ema sanatate micutului Milan! Sacha cum se resimte?
Elle ma bucur de vestile bune cu sotul.
Roli, daca as fi stat in bucuresti, te-as fi ajutat eu cu bebeii, ca am o slabiciune pentru frumosii tai si zau am disponibilitate si pentru 4
Ma bucur ca s-a imbunatatit starea tatalui tau.
aweya spune:
La multi ani Mada!
Multa sanatate si fericire alaturi de Sofiuc si sotul tau, iar urmatoarea aniversare sa o sarbatoriti in 4!
Multi pupici de la Mihai si Nicole!
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata
ceska777 spune:
La multi ani, Madalina! Multa sanatate si iubire!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
roli25 spune:
Vera esti tare dulce
.
Abia astept ziua de maine sa vad ce zice dr., cat mai sta, ca nu mai suport statul la spital. Chestia cea mai nasoala e ca tb sa fim acolo seara cand se culca, sa-l potrivim intr-o pozitie convenabila pt. noapte, ca e o singura infirmiera care nu se descurca singura...au redus personal, nu exista brancardieri, nimic...sistemul sanitar romanesc 
.
Sper sa-si revina, sa se poata intoarce singur in pat.
Sotul a luat picii de pe capul soacrei si i-a tinut in parc pana seara tarziu. Cand i-a parcat la soacra-mea, dragul de Andrei l-a intrebat "acum peci s-o iei pe mami de la pital?"
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:

DANONIQUE

LA MULTI ANI, MAMI DE 3 NAZDRAVANI FRUMOSI!!!
Sa ai numai zile senine si pline de fericire alaturi de minunile tale, de sotior si de cei dragi!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
ema of Doamne ce chin pe scumpul de milan .. poate nu ii merge bine antibioticul, stiu si eu .. sanatate multa multa va doresc! are cine sa va ajute?
roli ma bucur ca e mai bine tatal tau! Doamne ajuta!
cristina super vacanta in tenerife .. piticuta ta e o dulce si o frumoasa!! ce peisaje superbe am vazut .. imi faci pofta de vacanta ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Eliza spune:
Emma multa sanatate pentru Milan. Daca nu are nimic la plamani eok, inseamna ca virusul trebuie sa-si faca hatarul si nu prea ai ce face. Important e sa bea lichide, o sa recupereze cand isi revine. Siropelele poate-l pacalesti sa le ia cu ceva ce ii place lui mult, sau poate il lasi la desene si ii distragi atentia cand sa le ia. Pentru nas infundat eu am mai zis la noi a mers excelent ceapa cu miere pusa in camera cand dormea si nu se mai trezea noaptea deloc din cauza nasului.
Elle ma bucur ca se vede o schimbare, sper sa va reveniti de tot. Ca o gluma:crezi ca e posibil sa fi citit ce s-a scris pe forum?:)
Roli ma bucur ca tatal tau e mai bine si ca v-ati descurcat cu picii.
Cristina ce vacanta frumoasa ati avut, superbe pozele!
Si mie imi e dor de Laurici. Cand vine din Grecia, stie cineva?
La noi a fost super cald zilele astea si am stat destul de mult pe afara ca stim ca nu o sa dureze o vesnicie. Azi i-am scos minipiscina pe balcon si a fost nebunie. De saptamana viitoare vreau sa o duc la inot, sunt curioasa cum o sa fie ca lectia e destul de stricta din ce am auzit eu, nu prea e loc de fitze.
Am pus si cateva poze incepand de aici:http://family.webshots.com/photo/2687598440102710211MIpbSo
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
emabucuresti spune:
Nu indraznesc sa ma bucur dar de aseara nu mai face febra.
Sasha e racit si marait si el micutul, tuseste productiv rar si nu a facut temperatura. Ma rog la Dumnezeu sa scape el macar doar cu atata.
Medicul de la puls a spus sa ii schimbam antibioticul , de aseara ia augmentin.
Elle am sunat-o pe mama si ne ajuta ea de vineri, as fi fost terminata altfel, abia ma tin pe picioare si eu de la raceala si febra.
La multi ani fericiti Madalina, Dana si celorlalte sarbatorite de zilele acestea!
Roli sanatate multa tatalui tau!
Multumim ca va ganditi la noi! Ma chinui sa scriu de pe tel, laptopul e mereu ocupat cu desene cu mickey, stiti voi
Ellenuta spune:
neata
poftiti la
!!
azi am facut iara incercarea s-o trimit pe eva la tara cu ai mei .. sa vedem daca sta sau daca mi-o aduce inapoi diseara .. si asa a plecat cu ochii in lacrimi .. mi s-a rupt sufletul de ea dar ce sa fac .. nu stiu cine ma intreba dc se interneaza socrela .. are o artroza nasoala plus reumatism si i s-au umflat gleznele si abia mai merge .. plus ca mainile i s-au deformat .. si vrea sa faca niste analize si apoi sa se orienteze catre un centru de fizioterapie.
ema ma bucur ca milan nu mai are febra. poate i-a facut bine schimbarea antibioticului .. tin pumnii sa nu ia si sasha!! bine ca va ajuta mama ta. poze cu frumosii tai cand ne mai arati??
eliza mor dupa gazuta ta .. e o frumoasa si o dulce. ce sta ea serioasa in piscinica .. 
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe