Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *266*
Raspunsuri - Pagina 16
Ellenuta spune:
roli tin pumnii pentru tatal tau!!!
referitor la soacra .. da-i ignore, sa se descurce sotul cu ea sa-i bage mintile in cap ..
eliza hehe .. n-a fost chip .. s-a intors in seara asta de la tara .. ea vroia acasa la mama ei. si de bine ce-a venit, s-a dus la culcare cu ta-so .. pe mine m-a ignorat ..
fetelor .. eu mor de masea (aia de minte) .. mi s-a umflat gingia, obrazul .. ma inteapa si urechea .. am intrat pe antibiotic .. iar acum nu pot dormi de durere .. am luat un algocalmin, am pus calgel si am dat cu gheata ... 
roxanici ati plecat la mare?? hai ca e ok vremea ..
lauriciii tot in grecia ... mi-e dor de voi!!!!!!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
ceska777 spune:
Buna dimineata!
Haideti la cafea!
Aici puteti vedea cum ne-am dat in spectacol in concediu, eu si gaza:
http://dudu-micsicapos.blogspot.com/2010/07/momente-unice.html
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
NataliaS spune:
'Neata! Strigati dupa Laurici si hop top raspund eu![]()
La multi ani Mada, Dana si celorlalte sarbatorite de zilele acestea!
Ema sanatate multa lui Milan si tie!
Roli - sanatate multa tatalui tau!
N-am apucat sa citesc mai mult de 2 pagini
, dar ma pun eu la curent in curand.
Ne-am intors si noi din vacanta... de cateva zile, dar n-am apucat sa zic nici macar buna ziua din motiv de curatenie, desfacut bagaje, aprovizionare, spalat...etc
A fost minunat;Ca-n Grecia...mi-a placut in Thassos, dar dupa 6 zile am plecat totusi si in Vourvourou.Din pacate s-a terminat prea repede...pun poze dupa ce-mi incarc bateria la aparat ca e descarcata complet.
Fetele s-au simtit extraordinar de bine, s-au balacit, s-au jucat in nisip, au mancat pe rupte si au dormit la fel...ce sa mai le-a priit.
Acum ma pregatesc sa merg cu Ana la inot de la 10.
Revin.
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
ceska777 spune:
Natalia,
wow, Grecia! te cred pe cuvant ca a fost frumos dar m-oi bucura si de poze....
De cumnata ta mai stii ceva? Markus e precis in ultima vacanta dinaintea vietii de scolar si de Mathias mi-e iar dor....
Blogu` nostru
Ven spune:
Vrei sa zici cuscra, Ceska! ![]()
Pe aici suntem, ne-am intors alaltaieri di Bulgaria. Copiii s-au distrat bine, am avut 4 zile de soare si 3 de nori/ploaie, am plecat cu o zi mai devreme din cauza vremii.
Eu mai am de mers la scoala, plus ca m-am apucat de citit/fisat/scris la lucrarea de gradul I, ceea ce ma deprima profund, dar asta e...mi-am propus sa nu mai stau atata pe net, ca-mi irosesc timpul aiurea, in loc sa lucrez ceva.
Poze de la mare avem la semnatura,in albumul Elenite 2010.
Pupici!
ceska777 spune:
Din week end vroiam sa va semnalez ceva. Nu stiu daca e cazul spatiilro verzi din parcurile romanesti, noi aici avem cod rosu pentru capuse. Tot sudul Germaniei si Austria si alte zone. Eu am facut primul vaccin si B il va face si el probabil de luna asta.
Capusa poate fi responsabila pentru Meningoencefalita care la copii mici se manifesta prin febra mare.....
Borelioza e iar transmisa de capuse.
E doar o informatie, intrebati si voi medicii de familie si pediatri ce cred despre asta.....
Sper sa nu fie niciodata cazul la vreun clopotel de-al nostru dar uneori febra mare fara alte simptome asociate poate indica spre asa ceva. Poate.
Blogu` nostru
alina023 spune:
Bine ati revenit, Nati si Ven! Ma bucur ca v-ati distrat in vacante! Bravo!
Ceska, si aici sunt multe capuse! Da, trebuie atentie mare si in cazul in care gasim vreuna, Doamne fereste, cel mai bine este sa mergem la medic pentru a o scoate. Apoi se urmeaza neaparat tratament cu antibiotic! E musai! Sper sa nu fie cazul la vreun clopotel de asa ceva!
Sa va spun ca...m-am tuns! Scurt! Si explodat!
Si m-am vopsit o culoare turbata! Nu am nici o poza inca, dar cand voi avea, va arat! Sa vedeti cum poate sa arate o femeie serioasa in ziua de azi! ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
ceska777 spune:
Ven,
nu stiu unde imi era capul: cuscra vroiam sa zic. Cred ca ma gandeam cu cine de pe DC m-as putea incuscri eu. Prieten are b deja de trei ani, pe Radu de mary_mary. Se vad in fiecare vara cand mergem noi in Ro si primavara cand vin ei in De....
Alina023,
poze, poze, poze! Si eu sunt "scurta", poti sa ma vezi pe blog in niste aparitii inedite. Atata m-am aratat acolo ca pana nu devin mai ingusta (nu la minte) nu ma mai arat, oricat ar dura........
Ce dor imi e de mare..... promisiune facuta mine insami, inseamna insa sa merg intai o data cu familionul in Muntenegru pe St. Stefani, apoi Malta si dupa........om vedea.
Blogu` nostru
roli25 spune:
Fetele proaspat sosite din vacanta, bine ati venit!
Fetele care v-ati tuns, sa va fie de bine schimbarea!
La mine a fost o rupere de nori care mi-a bagat apa in casa la greu. Mocheta din camera copiilor e fleasca
...in cateva secunde cat am alergat sa inchid geamul.
Acum cica ne paste canicula.
Am descoperit un loc frumos, in Bg unde costa mai nimic si tare mi-as dori sa ajung in sept. Am facut socoteala si iese mai ieftin si mai bine ca la 2 mai. Sper, pana in sept sa se aseze si la mine lucrurile...azi am un sentiment de bine pt viitor. Nu stiu de unde mi se trage...asa m-am trezit.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
alina023 spune:
Roli, multam!
Baga si la mine detaliile legate de Bg, please! Si eu am concediu tot in septembrie si...cine stie? Poate reusesc totusi sa duc kinderii la mare anul asta! Tare mi-as dori!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!