Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *266*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Alina, nu e cine stie ce...dar noua ne place stilul asta...e un sat de pescari la 20km de vama veche cu un singur hotel. Se mai sta cu cortul si la casute. Dar plaja e foarte mare si frumoasa, iar hotelul tare dragut, cu piscine de adulti si copii, un mic loc de joaca, toate conditiile. Se mananca la hotel si la o terasa pe plaja, care e tot a hotelului. Au fost finii mei week-endul trecut si le-a placut.
Apartamentul in sept. e 28 Eur, cazare+ mic dejun.
http://www.yanitza-hotels.com/ipage.php?id=12

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Zuzici nu-mi vine sa cred ce imi aud urechile,Madalina Manole sa sinucis,ce tragedie,sunt socata.Dumnezeu sa o ierte.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Ema ce mai fac baieti?
Eliza ce frumoasa e Emma,sa ne spui cum decurge lectia de inot,as vrea sa o dau si eu pe Bia.
Elle cum te descurci cu fetitele singurica?Sau deja a revenit soacra acasa?Te mai doare maseluta?
Grati vacanta placuta in continuare.
Ceska superbe pozele,se vede ca v-ati bucurat de vacanta.
Ven ce frumoase sunt pozele,ce au crescut strumfi tai.
Nati bine ai revenit din vacanta.
Alina asteptam pozicile cu noua tunsoare.
Roli ce mai face tatal tau?
Mada ce mai face Sofia?
Miri ce mai faci mami?Am toata admiratia pentru tine cu 3 strumfi si tot mai rupi timp si pentru noi.
Gatta ce mai face Sara?
Stancutza voi ce mai faceti?

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!Un milion de pupici ptr toate mamicile care si-au amintit ca pe 12 a fost ziua mea.Multumesc din suflet ptr urari.Noi suntem bine.Cei mari sunt foarte fericiti la bunici si abia au timp sa vorbeasca la telefon.Vinerea viitoare vom ajunge si noi in Ro si vom merge doar cu cei mari in vacanta.Pe Darius il lasam acasa cu bunicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Roli, multumesc pentru detalii!! Suna tare bine! Am vazut si eu site-ul si imi place mult zona, iar oferta este buna! Sa vad insa daca reusim sa strangem bani... Asta-i buba! Voi in ce perioada din sept. vreti sa mergeti? Ati facut deja rezervare? Poate mergem in acelasi timp! Mi-ar placea! :)

Offf...da, a murit Madalina Manole! Ce trist! Ce tragedie!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare!

remember us?

bun venit fetelor din concedii...va invidiez..si eu vreaaaauuuuu... dar cred ca anul asta vom merge doar asa, cateva zile, prin zona...ca deh...cam greut cu asta micu... care, by the way, e un cumintel, dar si un papacios grupa mare...papa asa de des ca uneori nici nu mai am ce sa-i dau... si atunci bagam cate 40-50 ml dde LP...asta e...nu vreau, dar nici nu pot sa-l vad cum se maraie, fatzaie si urla ca vrea papa... sper sa ne reglam cu papicaasta cat de curand, sa ramanem doar pe laptic de la mami...daac vom reusi...

ce as putea sa mai iau pt imbunatatirea lactatiei?? acum beau ceaiuri la greu, lichide, iau galafor...daca ar manca la 2-3 ore ar fi ok, s-ar reface bine lapticul...dar la o ora sau chiar mai putin...cum vrea domnu'..

va pupic pe toate! sa fiti sanatosi! si concedii placute celor care urmeaza sa mearga!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Roli, multumesc pentru detalii!! Suna tare bine! Am vazut si eu site-ul si imi place mult zona, iar oferta este buna! Sa vad insa daca reusim sa strangem bani... Asta-i buba! Voi in ce perioada din sept. vreti sa mergeti? Ati facut deja rezervare? Poate mergem in acelasi timp! Mi-ar place! :)

Offf...da, a murit Madalina Manole! Ce trist! Ce tragedie!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Nu am facut rezervare, ca nu stiu daca vom avea bani...sper...dar nu e aglomeratie, ca nu e statiune. Finii mei ziceau ca era putina lume. As vrea in prima saptamana, ca sa nu se strice vremea.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Eladea, ceaiul de chimen+ anason mareste lactatia. La mai putin de o ora nu i-as da sa suga. Lasa-l sa mai maraie un pic. Are prag de crestere si acum organismul o sa produca mai mult lapte. In 1-2 saptamani se regleaza lactatia. Nu-i da formula deloc.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Aurel-cris,
nici mie nu mi-a venit sa cred cand am citit pe hotnews vestea mortii Madalinei Manole. Nu stiu ce ar fi putut sa o impinga la asa ceva, ce grad de disperare trebuie sa o fi ajuns. Doar avea un copil mic, sot, o cariera in spate.
Si daca as avea -Doamne fereste-o boala incurabila tot asa vrea sa fiu pana in ultima clipa langa copilul meu......
Dumnezeu s-o odihneasca in pace....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bine v-am regasit, dupa o lunga perioada.
Am tot citit capitolula cesta si pe cel trecut.

Bun venit celor care au fost in vacanta, sanatate piticeilor bolnaviori.

Mergi la inceput