Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *266*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani Danonique

Eliza am admirat-o pe bubulina in piscina

Ceska super plimbareala lui dudu Se vede ca s-a distrat.

Of, da, ce tragedie... am facut acelasi liceu, dar Madalina a absolvit inaintea mea... profu de romana, cand l-am intrebat cum era ne-a zis ca pare un pic ciudata...eleva buna de altfel... a avut si nenoroc in viata saraca... saracul copil... ramane fara mama si cu nenorocirea asta in suflet :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Bine v-am regasit, dupa o lunga perioada.
Am tot citit capitolula cesta si pe cel trecut.

Bun venit celor care au fost in vacanta, sanatate piticeilor bolnaviori.

Bine-ai revenit! Eu cred ca te-am bazait de cateva ori pe mess dar probabil din cauza de fus orar nu ai raspuns....
Ce mai face AJ????
Cum e vara texana?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Godzila,
cred ca toti suntem ciudati intr-un fel sau altul, artistii sunt niste ciudati mai de soi, in sensul general....
Oricum mare pacat de copilul ramas fara mama...

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Bine v-am regasit, dupa o lunga perioada.
Am tot citit capitolula cesta si pe cel trecut.

Bun venit celor care au fost in vacanta, sanatate piticeilor bolnaviori.

Bine-ai revenit! Eu cred ca te-am bazait de cateva ori pe mess dar probabil din cauza de fus orar nu ai raspuns....
Ce mai face AJ????
Cum e vara texana?

Blogu` nostru

Buna Ceska, scuze daca nu am raspuns pe mess.
Andrew e bine, creste, invata noi chestii, a inceput cu "perle" , e plin de ifose. Tot un smecher cum il stiti.
Vara texana e ... HOT. Sunt peste 40 de grade in fiecare zi, deja la 7-8 dimineata nu mai poti respira... mai adauga la asta si umiditate ridicata si-ti faci o idee. Ne bucuram de cate-o briza de parca e un miracol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Buna dragelor, noi suntem mai bine, gata cu febra, inca tusim, si baietii si eu dar ne refacem incetisor.
Antibiotic i-au prescris preventiv, pt a preveni suprsinfectia virala cu una bacteriana, dupa cum mi s-a explicat. Apoi i a fost schimbat antib. ca cica primul nu si a facut efectul( tot facea febra). I-as fi dat orice numai sa fie copilul bine, nici eu nu inteleg treaba cu antibioticele la raceli dar in mom acelea cu febra din 4 in 4 ore zile in sir nu mai credeam ca e doar raceala
va multumim ca v ati gandit la noi!
Salutari tuturor, tb sa trimit mesajul ca ma zapaceste milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Eladea, ceaiul de chimen+ anason mareste lactatia. La mai putin de o ora nu i-as da sa suga. Lasa-l sa mai maraie un pic. Are prag de crestere si acum organismul o sa produca mai mult lapte. In 1-2 saptamani se regleaza lactatia. Nu-i da formula deloc.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

mersi roli... beau ceai de chimen si cel de stimulare a lactatiei...ia si galafor...dar daca papa asa des nu ma mir ca nu se satura... pb e noaptea, ca ziua doarme binisor, mai ales afara...dar noapteaaaaa.... daca nu-i dau sa pape nu dormim niciunul...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Eliza, pupam bubulina frumoasa! si ce balcon mare aveti...

la multi ani, Mada si Dana!
mii de scuze, Mada, am si vorbit la telefon si nu te-am felicitat

Ven, foarte frumos unde ati fost, ai tuns piciul, ii sta bine si asa, e mai serios. pacat de vremea instabila. a vazut si sotul meu cateva poze cu voi si m-a intrebat daca asa voi arata si eu peste 2 ani(ca tine adica)

Roli, sanatate tatalui tau si sa se externeze cat mai repede sanatos. despre soacra...numai "bine"

HONEY, nu ne mai zici nimic de voi? si in Bucuresti e foarte cald.

Eladeea, din pacate eu ii dau Iuliei supliment de LP de 3-4 ori pe zi. am baut lichide la greu, ceaiuri, Galafor, Galactogil, bere...si degeaba. daca plangea dupa fiecare supt si cu pompa nu mai scoteam nimic i-am dat supliment. si este fata linistita, doarme bine, noaptea nu prea se mai trezeste. de cateva zile se culca pe la 21 si se mai trezeste la 5-6, papa doar titi si mai doarme pana pe la 8-8.30 cand ii dau LP. pupici picilor si tie

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ALINUSA

Laaaaaaaaaa multiiiiiiiiii aniiiiiiii!!! Draga mea, iti doresc sa ai parte numai de zile senine, de multa fericire alaturi de cei dragi, de multe reusite si mai ales de multa sanatate!! Iti tin pumnii sa va impliniti visul cu plecarea in Canada!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

LA MULTI ANI, ALINA
sa ai parte numai de clipe fericite si sa iasa lucrurile asa cum iti doresti.

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alinushul meu de plush! la multi ani! feiciti, sexosi, iubiti, energici, impliniti, chibzuiti, aventurosi! sa te bucuri d eo aniversare cum meriti! sa fii rasfatata de muschetarii tai si de printesa deopotriva! muuuuuah!

eladeea, iti spun din invataturile moasei de bruxel, daca ti-o amintesti: nu exista remediu pt cresterea lactatiei decats a te hidratezi cand alaptezi si sa alaptezi la cerere... acu, filip nu are decat o lunitsa, laptatul al ora e cu doua taisuri: nu inseamna ca daca plange vrea sa si suga. daca ar eo pb d eindigestie, va cere sanul pt ca arsurile se calmeaza cu lapte, care lapte, la randul lui va provoca o reactie de reflux. nu trebuie ca laptele sa iasa efectiv pe gurita ca sa provoace suferinta... ideal ar fi sa nu-i dai mai devreme de o ora sa suga, sa pui suzeta in functiune si s aicnerci sa stai departe de laptele praf... curaj, trece si perioada asta grea, vin altele si mai si:) glumesc:)

fetelor, nu stiu daca am otita - n-am mai facut in viata mea, dar am o durere de ureche de ma incearca si senzatii de voma:( am facut programare la medic. nu pot sa inghit...:(

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput