Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***
Raspunsuri - Pagina 20
georgyiuly spune:
La multi ani, Greierash78!
La multi ani, Iulia_30!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
Giulia!
Anaan spune:
Ei, Georgiana, e strict interzis sa fii down de ziua ta!!!! Se aude?! Ia-o tu pe frumusetea aia mica, gateste-te un pic ( ca frumoasa esti
) si mergeti la o inghetata, ca o fi aia tara a intolerantei si rasismului, dar inghetata e traznet!

Sa piara toti gargaunii!![]()
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
dyana27 spune:
Georgyiuly
Greierash
Iulia_30
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
novus spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aris26 of, si eu sper sa raspunda cat mai repede. sigur ar prinde un pic de curaj. asta mic avea un arc aortic intrerupt si inca cate ceva ce eu nu am priceput. cu inima acum e bine, dar se chinuie cu diabetul. este incredibil cum poate un pui de om sa fie atat de chinuit. sper sa ia legatura intre ele. conteza f mult pt amandoua sa aiba pe cineva cu aceeleasi probleme si prietenei tale sa ii zboare gandurile rele
![]() 25 martie 2009 |
Hello !!
Mi-a raspuns azi tipa si am pus-o in legatura cu mama fetitei, mi s-a parut super de treaba si deschisa sa ii ajute si sa ii consilieze

Maine aflu detalii !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda *** Novus, tare as vrea sa se intimple, cumva, o minune pentru micutza Alexandra; sint, oarecum, increzatoare stiind ca te ocupi tu, desi si eu, la fel ca si Pisigri, cred in implicarea totala a parintilor; sper sa mai gaseasca resurse sa mearga mai departe; ar fi pacat Cum se pot gindi la inmormintare???? Groaznic! Starea fetitei e macar stabila? |
Incredibil dar starea micutei emai buna adica nu stiu ce parametrii ziceau medicii ca sunt mai buni
!E o luptatoare simt eu asta si prevad pana la urma un happy end !!

novus spune:
| citat din mesajul lui aris26 da, al meu a mancat ciulama de pui cu ciuperci de s-au batut turcii la gura lui ![]() 25 martie 2009 |
Vreau reteta
!!Ce cipuerci putem da ? pleurotus merg ?
novus spune:
| citat din mesajul lui mababei Pisigri, drum usor si distractie placuta ! Care-i pensiunea? N-o fi buna pentru intalneala din septembrie? Zic si eu, vedem ce-o propune sefuleasa Novus, ca intalnire nordica ii zice, dar nordu-i mare si latMihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009 |
Pai astept propuneri de la voi
doar sa aveti in vedere distanta de la Buc pana acolo deoarece multe din excursionistele vesele sunt din capitala O sa ma ocup serios de studiu dupa ce venim de la mare, deocamdata am doar ceva idei !
novus spune:
| citat din mesajul lui aris26 mireal/anamariame - de ce curaj aveti nevoie? ia faceti voi o agenda in care notati zilnic ce va umple de spume in tara asta in fiecare zi o sa aveti cel putin 3 chestii care se intampla si va scot din minti. peste o luna recititi pomelnicul si daca nu snteti cu bagajele la usha pana terminati lista mare lucru. acum nu pe bune. si eu imi fac curaj. la inceput cand il auzeam pe al meu zicand ceva de placare ma apuca durere de burta. acum am din ce in ce mai mult curaj. daca vindem tot ce avem aici(desi nu cred eu ca e asa simplu sa gasesti client) luam toti banii si ne deschidem o cafenea la malul marii, aproape de un orash mare(probabil salanicul ca e mai aproape de tara mea) si cred ca am fi mult mai sanatosi si am trai cu 10 ani in plus. sora-mea cu cumnata-miu ar veni sigur si ei ca acolo ar trai si el decent ca medic. mai nasol e ce ma fac eu cu mama si cu tata. in urma nu ma lasa sufletul sa-i las dar nici nu cred ca ash suporta sa traiesc in aceeashi casa cu ei. nu pot sa ii las fara fetele lor si fara nepoti dar mi se pare si aiurea sa le cer sa lase tot in urma si sa vina cu noi intr-o tara straina. voi de ce va gandit la destinatii asa indepartate? aveti acolo pe cineva? ![]() 25 martie 2009 |
No exact de asta nu ma gandesc nici eu serios la plecare ! am vazut atatea cazuri unde copiii au luat si parintii cu ei unde au plecat dar pana la urma nu s-au acomodat si tot aici s-au intors
novus spune:
citat din mesajul lui dyana27 Georgyiuly![]() Greierash![]() Iulia_30![]() Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA![]() cum am venit pe lume |
si de la noi !!!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Am tot uitat sa zic : Galushco mi-a fost dor de tine 

!!!
Chatonel, insanatosire grabnica !!!