Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

tocmai azi am vorbit cu o amica care are un bebe de 6 luni si mi-a zis ca ea ii mai da peste maini cand e obraznicTheo azi toata ziua s-a suit pe masa si de acolo se arunca pe canapea, acum trebuie sa fac schimbari, problema e cand o sa se poata urca singur pe masa, unde o duc, acum se urca de pe fotoliu.E asa fericit cand ajunge pe masa, dar nu il pot lasa, trebuie sa-l pazesc non stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Pisigri, drum usor si distractie placuta! Care-i pensiunea? N-o fi buna pentru intalneala din septembrie? Zic si eu, vedem ce-o propune sefuleasa Novus, ca intalnire nordica ii zice, dar nordu-i mare si lat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pisigri - wow..distractie placuta, vizionare placuta sotzului, somn ushor Ilincai

mireal/anamariame - de ce curaj aveti nevoie? ia faceti voi o agenda in care notati zilnic ce va umple de spume in tara asta in fiecare zi o sa aveti cel putin 3 chestii care se intampla si va scot din minti. peste o luna recititi pomelnicul si daca nu snteti cu bagajele la usha pana terminati lista mare lucru.
acum nu pe bune. si eu imi fac curaj. la inceput cand il auzeam pe al meu zicand ceva de placare ma apuca durere de burta. acum am din ce in ce mai mult curaj. daca vindem tot ce avem aici(desi nu cred eu ca e asa simplu sa gasesti client) luam toti banii si ne deschidem o cafenea la malul marii, aproape de un orash mare(probabil salanicul ca e mai aproape de tara mea) si cred ca am fi mult mai sanatosi si am trai cu 10 ani in plus.
sora-mea cu cumnata-miu ar veni sigur si ei ca acolo ar trai si el decent ca medic. mai nasol e ce ma fac eu cu mama si cu tata. in urma nu ma lasa sufletul sa-i las dar nici nu cred ca ash suporta sa traiesc in aceeashi casa cu ei. nu pot sa ii las fara fetele lor si fara nepoti dar mi se pare si aiurea sa le cer sa lase tot in urma si sa vina cu noi intr-o tara straina.
voi de ce va gandit la destinatii asa indepartate? aveti acolo pe cineva?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pensiunea se cheama Rechinul, noua ne-a placut ca se poate si pescui, au un laculet cu lebede... ponei, ceva spatiu verde plus umbra... Nu stiu cite camere au ca pare micuta, o sa intreb, sau poate scrie si pe site.
Dar vorba ta, nordu-i tare lat asa ca mai vedem

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
pisigri - wow..distractie placuta, vizionare placuta sotzului, somn ushor Ilincaimireal/anamariame - de ce curaj aveti nevoie? ia faceti voi o agenda in care notati zilnic ce va umple de spume in tara asta in fiecare zi o sa aveti cel putin 3 chestii care se intampla si va scot din minti. peste o luna recititi pomelnicul si daca nu snteti cu bagajele la usha pana terminati lista mare lucru. acum nu pe bune. si eu imi fac curaj. la inceput cand il auzeam pe al meu zicand ceva de placare ma apuca durere de burta. acum am din ce in ce mai mult curaj. daca vindem tot ce avem aici(desi nu cred eu ca e asa simplu sa gasesti client) luam toti banii si ne deschidem o cafenea la malul marii, aproape de un orash mare(probabil salanicul ca e mai aproape de tara mea) si cred ca am fi mult mai sanatosi si am trai cu 10 ani in plus.sora-mea cu cumnata-miu ar veni sigur si ei ca acolo ar trai si el decent ca medic. mai nasol e ce ma fac eu cu mama si cu tata. in urma nu ma lasa sufletul sa-i las dar nici nu cred ca ash suporta sa traiesc in aceeashi casa cu ei. nu pot sa ii las fara fetele lor si fara nepoti dar mi se pare si aiurea sa le cer sa lase tot in urma si sa vina cu noi intr-o tara straina.voi de ce va gandit la destinatii asa indepartate? aveti acolo pe cineva?25 martie 2009
Aris, eu nu am pe nimeni, ma gandeam ca Europa e deja plina cu romani si iti gasesti cam greu de lucru.Sa vindem ce avem cam greu cu criza asta, la asta ma gandeam si eu, noi avem un teren, dar nu il cumpara nimeni si apartamentul, se fac ceva banuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

La multi ani, Georgyiuly!
La multi ani, Greierash78!
La multi ani, Iulia_30!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

ha! giiiz. eu stiu c a am ramas c a proasta cand o tipa intr-un magazin cu o fetita de 7 luni(al meu avea 11) imi zice, a nu o las sa vina prea aproape de el(al meu adica) ca ea trage de par. eu calma:aaaa, da stim. si el tragea, dar sa stiti ca ii trece in curand, el deja nu ma mai trage. ea: ooo vai, ea trage asa de tare, imi smulge tot parul din cap. si-o si ia pe tema asta.
am ramas ca proasta, am plecat si ma tot gandeam, cum adica si-o ia??? cum adica??? nu puteam sa imi imaginez ca cineva pocneshte un copil de 7 luni.
cu mobila eu te sfatuiesc sa nu o mutzi ca nu are rost, eu am reamenajat toata casa si cand am scapat de urcat pe masuta de cafea(la care renuntasem) a inceput sa se urce pe canapea, dupa ce i-a trecut cu canapeaua, sau ma rog, macar acum stie sa se dea si jos nu doar sa se urce, a inceput sa se urce pe scaunele normale de la dinning, dupa ce a invatat sa se urce si sa coboare dupa scaune a trecut la urcat pe masa mare de sticla
cred ca este inutil sa tot scoatem obiectele din peisaj pt ca mereu descopera altceva si altceva pana golim toata casa. mai bine ai rabdare ca o sa-i treaca

Citat:
citat din mesajul lui mireal

tocmai azi am vorbit cu o amica care are un bebe de 6 luni si mi-a zis ca ea ii mai da peste maini cand e obraznic

Theo azi toata ziua s-a suit pe masa si de acolo se arunca pe canapea, acum trebuie sa fac schimbari, problema e cand o sa se poata urca singur pe masa, unde o duc, acum se urca de pe fotoliu.E asa fericit cand ajunge pe masa, dar nu il pot lasa, trebuie sa-l pazesc non stop.

25 martie 2009

Mergi la inceput

pup gashca. fug sa ma pregatesc de parc

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aris, am mai mult de 3 chestii zilnice care ma scot din minti cand vine vorba de tara asta. Tu cu business-ul tau stii ft bine la ce ma refer.Problema e aceeasi si la noi, ne-am luat un apartament nou(super fain, de altfel, intr-un cartier rezidential, inchis, cu spatiu verde, loc de parcare, vecini de calitate), platim rate la el de ne ustura lunar buzunarul (pana acum plateam rata asta din indemnizatie, acu tb sa mai adaug ceva ). Cele doua afaceri sunt in intregime in mainile noastre, ale mele si ale sotului, ambele sunt de asa natura incat nu poti lasa pe cineva sa se ocupe de ele si sa pleci. Sediul e si el luat pe credit...totul e o mare increngatura, e ft ft complicat, sa renunt la tot si sa plec nu am cum, ar trebui sa plec si din ce castig acolo sa imi acopar ratele in tara, ca nici sa vand tot nu am cum.Eh, sotul meu nici nu se gandeste la asa ceva, el e inca infipt bine in Romania, dar sa vedem pentru cata vreme.Nu ma lasa sufletul sa plec departe, nu pot trai fara ai mei, fara fratele meu...iar in Europa ce naiba sa faci?Si eu sunt down astazi...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!!
Va multumesc din suflet pentru urari!Va ofer macar virtual cate ceva !

Si desi e ziua mea...si eu mi-s down tare azi !Sunt foarte dezamagita ca o persoana importanta a uitat de ziua mea,de fapt si-a adus aminte prea tarziu ..ca sa mai conteze! Trece!

Si eu as emigra din ...Europa! Dar unde ca sufletul meu tot la tara tanjeste!Desi toata lumea incearca sa ma convinca ca e mai bine oriunde, numai in tara nu!
E grea si strainatatea asta fetelor...mai ales daca nu ai pe nimeni,unde vei fi mereu strain si desconsiderat ,indiferent de capacitatile tale.
Poate e doar cazul meu ca sunt intr-o tara unde rasismul,discriminarea si ignoranta sunt la ele acasa.

va las ca azi nu e ziua mea cea mai buna!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput