Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

LA MULTI ANI!

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
La multi ani, Georgyiuly!La multi ani, Greierash!La multi ani, Iulia_30!Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Ela

Ina, fac transfer de puteri!

Eu mi-s cam trista pentru ca dimineata in parc am asistat la trei "corectii" aplicate unor copilasi. Iar ultima s-a petrecut chiar in fata mea si nu m-am putut abtine si-am tipat la idiotul care-si urechea apoi lovea cu sete copilul de circa doi anisori pe unde apuca pentru ca asta mic se daduse jos de pe tricicleta si incepuse sa se tranteasca pe jos si sa tipe, iar el, gibonul tiranic, urla la copil sa se urce inapoi. Nici nu mai stiu ce era la gura mea ( l-am amenintat ca o sa chem si politia ). Ce m-a durut si mai tare era ca mama copilului era si ea si nu a schitat nici un gest in apararea lui, l-a luat in brate dupa eveniment, in timp ce eu ma confruntam verbal cu cretinul. Nu stiu ce-o fi in casa lor ( poate si ea primeste acelasi "tratament" ) dar eu am simtit un imbold sa-i smulg beregata nemernicului chiar de-ar fi ultimul lucru pe care il fac si mi-e groaza sa cred ca o mama poate sa priveasca doar cum puiul ei este lovit fara sa reactioneze. Imi pare rau ca nu stiu cine e, ca zau ca i-as trimite Protectia copilului pe cap.

Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009

Of, chiar cred ca ti-a stricat ziua, bruta naibii! Urasc genul asta de cretini -ca nu-i poti numi altfel!- in mintea lor, ei, cica, educa, nu bat ca niste bestii! Si te gandesti cum o fi in familie, cand nu-i vede nimeni, ca lipsa de reactie a mamei chiar da de gandit...Bietul copilas!

In aceeasi ordine de idei, ieri am admirat fetita unei cunostinte cat este de cuminte; mama ei mi-a spus ca este asa pentru ca o bate de patru ori pe ziI-am zis eu ca nu asa este adevarata educatie, dar vedeam ca nici nu-i pasa ce-i zic!N-am mai avut chef de nimic dupa episodul asta...

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Uram si noi LMA sarbatoritelor zilei si cate un si o de la noi.Mireal, si eu ma gandeam la Noua Zeelanda, am inceput deja sa citesc forumuri, info...curaj nu cred ca am prea curand sa fac ceva concret, insa cert e ca zi de zi mai cade o picatura in pahar si nu mai e mult pana se umple...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Floricule, sa va balaciti si pentru noi!

Mergi la inceput

Pisik, ai fetita mare! Ma bucur ca v-a placut la gradinita!

Mergi la inceput

Ma duc sa stau putin in pat, ca am o stare aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ina - pai sincer nu cred ca intra in categoria mancarurilor nesanatoase. daca nu caleshte ciupergile si carnea ci doar le inabushi nu vad problema. sosul ala ar putesa sa fie un pic mai greu la stomac, adica sa de-a ceva arsuri. adra al meu oricum sos manaca f putin, cat sa tavalim mamaliga.
eu una cam de acum incolo consider ca poate sa manance mai de toate(minus prajeli, carne de porc, vanat, fructe de mare, carne tocata din magazin- eu o toc acasa si e ok)
nu mananca nimic in cantitati mari(poate doar peshte) deci nu vad ce rau sa ii faca.
gem facut in casa sau magiun de topoloveni i-am dat sa guste. nu ii place, deci nu ma gandesc la el. paine cu unt mananca si nu vad ce rau sa ii faca.

vad ca i-ai dat linte. eu am tot facut zilele astea dar nu i-am dat ca nu eram sigura ca merge la ei. am considerat ca e din familia fasolei uscate si nici din astea nu i-am dat. ma bucur ca e liber la linte ca eu sunt mare mancatoare de linte in orice forma.
acuma are voie sa guste si o ciorba de fasole ca imi ploua in gura cand ma gandesc la o ciorba de fasole acraaaaaa dar evit sa fac ce nu ii dau si lui pt ca e pofticios rau de tot.

cu parinti cretinoizi. ma bucur ca te-ai bagat si ma bucur ca nu ti-a tacut gura. sincer cred ca ar trebui sa le facem poze in cazurile de genul asta si sa depun reclamatii la protectia copilului. eu de cand sunt mama nu am asistat la asa ceva dar tzin minte ca mi-am pus poalele in cap cu o familie de tzigani care bateau un cal care cazuse din picioare. eram singura, am oprit masina in mijlocul drumului si ce a fost la gura mea.... nici nu m-am gandit ca ma ia ala la bataie. asa ca sa il fereasca sfantul pe parintele ala bataush care ma nimereshte in calea lui

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Uram si noi LMA sarbatoritelor zilei si cate un si o de la noi.Mireal, si eu ma gandeam la Noua Zeelanda, am inceput deja sa citesc forumuri, info...curaj nu cred ca am prea curand sa fac ceva concret, insa cert e ca zi de zi mai cade o picatura in pahar si nu mai e mult pana se umple...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Anamarie, eu zic sa prinzi curaj si sa-mi dai si mie.La noi e mai complecat ca anul trecut ne-am luat casa, ar trebui sa o vindem si daca nu ne acomodam, ne intoarcem, unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Intru si eu sa va salut. Ne-am trezit la 5.30 azi nu stiu ce condica a avut fiica-mea de semnat. Si apoi a trebuit sa ma duc pina la fuckultate sa mut o hirtie exact 3 usi (acelasi culoar), asa ca Pisilinca a mai adormit abia pe la 14. S-a trezit la 15 nervoaasaaaa si am pacalit-o vad sa adoarma la loc, dar de data asta la mine in brate asa ca stau in poponet si scriu cu o mina. Orice, numai sa se trezeasca vesela, ca avem treaba si dup-amiaza, plus shopping plus bagaje, miine plecam undeva linga PN la pensiune cu piscina. I-am zis sotului ca seara el pazeste copilul care doarme si se uita la meci, iar eu ma duc sa ma lafai in piscina. Tare-mi plac iesirile cu Pisilinca, si ei ii plac, numai ca drumul ma timpeste, iar nu sta deloc in scaunul de masina...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Of, chiar cred ca ti-a stricat ziua, bruta naibii! Urasc genul asta de cretini -ca nu-i poti numi altfel!- in mintea lor, ei, cica, educa, nu bat ca niste bestii! Si te gandesti cum o fi in familie, cand nu-i vede nimeni, ca lipsa de reactie a mamei chiar da de gandit...Bietul copilas!

In aceeasi ordine de idei, ieri am admirat fetita unei cunostinte cat este de cuminte; mama ei mi-a spus ca este asa pentru ca o bate de patru ori pe ziI-am zis eu ca nu asa este adevarata educatie, dar vedeam ca nici nu-i pasa ce-i zic!N-am mai avut chef de nimic dupa episodul asta...

Si eu ma gandeam ce se intampla in casa lui daca in public indrazneste sa se comporte astfel.

Cred ca ar trebui sa introduca niste clipuri la TV, asa cum sunt alea "pt. a va mentine sanatosi faceti miscare 30 min. zilnic" sau "consumul de sare, zahar sau alcool, dauneaza grav sanatatii", centrate pe efectele violentei asupra copiilor ca sa vada tot marlanul otevist si semintist, care n-ar citi doua randuri dintr-o carte despre cresterea si educarea unui copil nici daca ar depinde viata lui de asta, ce trauma produce cand loveste miseleste un sufletel intru' propasirea "educatiei".
Gata nu mai zic nimic, eu sunt ravasita, nu vreau sa va tranfer si voua starea mea!

Mergi la inceput