Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***
Raspunsuri - Pagina 17
inapreda spune:
Saluti,
Ian doarme, am deschis laptopul, v-am citit
da' nu prea stiu ce sa scriu
cu toate, ca -la fel ca si voi- am o gramada de semne de intrebare.
Miine avem nunta la Cluj. Duminica la Bistrita. Nu am chef de nici una dintre ele, mai ales ca tre' sa-l las pe Ian cu soacra care ieri i-a dat castraveti murati
Am rugat-o sa-l supravegheze cit dau un telefon. I-am spus ca Ian nu are voie sa manince muraturi si mi-a zis "Stiu, da' io am avrut sa-i dau papa (=omleta cu cirnati
) dar el a vrut castraveti murati!" 
Mai nou, plinge cin il las cu el, desi pina mai zilele trecute o iubea tare mult. O fi vreo perioada bebelusheasca? Credeti ca s-a purtat urit cu el in lipsa mea? 
Ati dat careva la bbi papricas/ciulama?
Eu i-am facut lui Ian, adaptat virstei lui si-n combinatie cu mamaligutza (pe care eu o detest!) si a fost suuuuuuuuuuuuuper incintat. Pentru azi, aveam in meniu peste dar, pina am reusit sa-l adorm pe Ian, l-am ars
Cam atit, desi as mai avea. ![]()
PS. Am vazut pozele cu Luana, domnisoara in toata regula 
PPS. Ilinca, unde esti? Ieri mi se pare ca n-ai intrat deloc si nu-ti prea sta in fire.
PPPS. De Georgiana stie cineva ceva? Nu mai am vesti despre ea de la Intilnirea de la Cluj, unde stiti ca nu a venit. O fi bine?
PPPPS. Ma bucur ca si-au facut aparitia fete care n-au mai intrat de multa vreme. Mi-e dor si de Mihaelacg, de Petra Tudor si de Danonique care n-a mai intrat de o eternitate. Sa vad, "puterile" lui Mabei n-or fi molipsitoare cumva? ![]()
Novus, tare as vrea sa se intimple, cumva, o minune pentru micutza Alexandra; sint, oarecum, increzatoare stiind ca te ocupi tu, desi si eu, la fel ca si Pisigri, cred in implicarea totala a parintilor; sper sa mai gaseasca resurse sa mearga mai departe; ar fi pacat
Cum se pot gindi la inmormintare???? Groaznic! Starea fetitei e macar stabila?

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
aris26 spune:
da, al meu a mancat ciulama de pui cu ciuperci de s-au batut turcii la gura lui
25 martie 2009
mababei spune:
Salutare!
Azi avem trei sarbatorite

La multi ani, Georgyiuly
La multi ani, Greierash
La multi ani, Iulia_30
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de minunile voastre

!
inapreda spune:

Da' ciulamaua asta o fi si nutritiva sau numa' buna
?
Desi i-a placut la nebunie, de cind i-am dat, ma tot gindesc ca nu-i ok. E sanatoasa? Sau gustoasa si atit?
Am incercat sa impac si capra si varza si am pus si niste linte (macinata) si muuulta verdeata dar am si eu gargaunii mei ![]()
Aceleasi reticente si pentru piinea cu unt si gem, de ex. E ok?
Cine stie si vrea, rog sa detalieze, eventual si cu alte exemple de mincaruri bune dar sarace in vitamine etc 
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 da, al meu a mancat ciulama de pui cu ciuperci de s-au batut turcii la gura lui ![]() 25 martie 2009 |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
LA MULTI ANI si din partea noastra! 
PS. Mabei 
| Citat: |
| citat din mesajul lui mababei Salutare! Azi avem trei sarbatorite ![]() ![]() ![]() La multi ani, Georgyiuly ![]() La multi ani, Greierash ![]() La multi ani, Iulia_30 ![]() Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de minunile voastre ![]() ![]() !Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009 |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
mababei spune:
Ela
Ina, fac transfer de puteri
!
Eu mi-s cam trista pentru ca dimineata in parc am asistat la trei "corectii" aplicate unor copilasi
. Iar ultima s-a petrecut chiar in fata mea si nu m-am putut abtine si-am tipat la idiotul care-si urechea apoi lovea cu sete copilul de circa doi anisori pe unde apuca pentru ca asta mic se daduse jos de pe tricicleta si incepuse sa se tranteasca pe jos si sa tipe, iar el, gibonul tiranic, urla la copil sa se urce inapoi
. Nici nu mai stiu ce era la gura mea ( l-am amenintat ca o sa chem si politia 
). Ce m-a durut si mai tare era ca mama copilului era si ea si nu a schitat nici un gest in apararea lui
, l-a luat in brate dupa eveniment, in timp ce eu ma confruntam verbal cu cretinul. Nu stiu ce-o fi in casa lor ( poate si ea primeste acelasi "tratament" ) dar eu am simtit un imbold sa-i smulg beregata nemernicului
chiar de-ar fi ultimul lucru pe care il fac si mi-e groaza sa cred ca o mama poate sa priveasca doar cum puiul ei este lovit fara sa reactioneze
. Imi pare rau ca nu stiu cine e, ca zau ca i-as trimite Protectia copilului pe cap.
mireal spune:
buna,azi ne-am trezit la 9, nu mi-a venit sa cred, nu s-a mai trezit la ora asta de luni bune, acum doarmePisik sa ne povesteti cum se acomodeaza Ana
Anamarie si eu ma gandesc la emigrare, problema e unde?In Australia e mai usor dar mi se pare tare departe.vinerea viitoare vine mama, de abia o astept.
Anaan spune:
La multi ani, Georgyiuly!
La multi ani, Greierash!
La multi ani, Iulia_30!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Ina, eu i-am dat ciulama, nu des, ce-i drept, si-i place mult! Nu cred ca-i complet nenutritiva. La fel cu papricasul ( care cred ca-i tocana de pe la noi). Am procedat cum ai zis si tu: le-am imbogatit cu muuuulte verdeturi si legume.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mireal spune:
Inapreda, ciulama nu i-am dat dar nici nu stiu daca i-ar face ceva rau.Eu ii dau paine cu gem, untul nu i-a placut, dar nu cred ca e interzis.Floric, ce bine ca va distrati, dar chestiile alea care pisca ma ingrozesc.